- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.281
O konuda sana hak veriyorum ilgi diyorsan o yok mesajlarıma benimde cevap vermiyor yada 15 gün sonra cevap veriyor yani hakkın var o konuda o sayfayı ilk defa duydum bu ay tutmamışsa oraya da bakarım artık :)Evet bende surelab dan çekindim. Bir de şu aralar takipteyim ilgilenemiyor pek. Bence testten ziyade ilgi önemli... Ben ilgiyi seçtim. minikkurabiye alarak... Bakalım deneyimlerimi yazarım sende yaz muhakkak =)
Parol içebilirsin canım. Gebelikte de kullaniliyor nasil olsa. Bende bas agrim cok artinca ictim birkac kezyani bu kadar erkenden ağrı kesici alsam bile sıkıntı olur mu ya gebelik varsa bile çok çok erken sonuçta diye düşünüyorum bilemiyorum
bakma bende öyleyim sırf sağlıklı kazasız belasız olsun da bende sırf vereyim o parayı bir şey değil zaten de pozitifi görürüz inşallah en kısa sürede :)ay bana deseler şu kadar para vereceksin tedavi olacaksın ama tabi kısa sürecek sonra %100 gebelik olacak. ne isteseler veririm. şu an bütün malımı mülkümü sağlık camiasında harcamaya hazırım.
lab.dan kastım özel hastanenin lab.ıLab lar para alır tüm sigortalarda özel hastanede verirseniz almazlar aslında tabi hangisi uygun sizin için bilemiyorum
inşallah canım. dualarıım hepimize.bakma bende öyleyim sırf sağlıklı kazasız belasız olsun da bende sırf vereyim o parayı bir şey değil zaten de pozitifi görürüz inşallah en kısa sürede :)
Bu durumda aslında öder ama kapsamınız farklı olabilir.lab.dan kastım özel hastanenin lab.ı
S skulentverabenim regl gününe 2 gün kala anca koyulaşmıştı ovulasyon ateşe gelince gerçekten 37.2-1 öyleydi normalde 36.6-5 gezerdi hepp
UUUUUUUUU ne sevindim ya bana da arkadaş söylemişti o heyecandan sürekli bakıyorum şimdi bu mesajı görünce de yine baktım 37.3 çok merak ediyorum artık vallahi ya ama ovülasyon testim koyulaşmadı belki ben üşütmüş de olabilirim :/S skulentverapsikolojikdelipdr kızlar benim de vücudum yanıyo resmen. Yataktan bi kalkıyorum kalktığım yerden ateş çıkıyo vücudum yanaklarım falan acayip sıcak ama ateşime baktım 36,6. Benimki dandik cihaz ama ondan olabilir belki ya da içten gelen bi ısı var heralde bende
Şuanda pek bi değişiklik yok kuzum ama akşam çok erken uykum geliyo sabah da çok erken kalkıyorum o yüzden
benim kasık batmalarım oluyo sende de var mı benzeri şeyler ??Şuanda pek bi değişiklik yok kuzum ama akşam çok erken uykum geliyo sabah da çok erken kalkıyorum o yüzdenonun dışında normal günlerimden farksız
Benm eşim bankacı ondan dolayı özel sağlığımız var ama betada da hiç bir şekilde ödeme yapmıyorum. Anlaşmalı bazı hastanelerde sadece 15 tl katılım ödüyorum bazı hastanelerde hiç ödeme yapmıyorum, sigortanızın hastaneyle anlasmasına bağlı birazdasağlık sigortam var ama beta baktırırken ücret ödüyorum. ama bu sigortanın paket içeriğiyle alakalı olablr cnm
Bende şimdi merak edip baktım. Ateş 36.5 kendimden şüphelensem mi acaba. Adetime de 1 hafta var amaS skulentverapsikolojikdelipdr kızlar benim de vücudum yanıyo resmen. Yataktan bi kalkıyorum kalktığım yerden ateş çıkıyo vücudum yanaklarım falan acayip sıcak ama ateşime baktım 36,6. Benimki dandik cihaz ama ondan olabilir belki ya da içten gelen bi ısı var heralde bende
benimde 7 gün var ama ateşim normalden fazla 36,5 oluyor normalde benim bu aralar 37 nin üzerinde hep ama bu belirti sayılmaz bile bence ya o yüzden bu seni üzmesin belki de ben soğuk su içmekten üşüttüm yaniBende şimdi merak edip baktım. Ateş 36.5 kendimden şüphelensem mi acaba. Adetime de 1 hafta var ama
Aslında benim bu ay kafam çok karışık. Ovu takibi yapıyorum canım ben. 20.21 yumurtlama 22 çatlama oldu. 19.20.21.22 değerlendirdik. Çatlamadan 2 gün sonra bazı belirtiler başladı. O yüzden şüpheliyim. Ateş mevzusunu da okuyunca acaba dedimbenimde 7 gün var ama ateşim normalden fazla 36,5 oluyor normalde benim bu aralar 37 nin üzerinde hep ama bu belirti sayılmaz bile bence ya o yüzden bu seni üzmesin belki de ben soğuk su içmekten üşüttüm yani
bana çok erken geliyor bu olay ya bilemiyorum o yüzden psikolojik diye düşünüyorum herşeyi artık ben benimki de yakın tarihlerde ben gün aşırı yaptım bu ay 22 pik 23 çatlama ama belirtilerimin psikolojik olduğunu düşünüyorum bir de şeyi merak ediyorum bu kadar erken mide yanması kazınması olur mu dün gece çok midem yandı :/Aslında benim bu ay kafam çok karışık. Ovu takibi yapıyorum canım ben. 20.21 yumurtlama 22 çatlama oldu. 19.20.21.22 değerlendirdik. Çatlamadan 2 gün sonra bazı belirtiler başladı. O yüzden şüpheliyim. Ateş mevzusunu da okuyunca acaba dedim
ayy çok tanıdık geldi 22si çatlamıştı 29u öğrenmiştim kasette 30u kan vermiştim beta 14tüAslında benim bu ay kafam çok karışık. Ovu takibi yapıyorum canım ben. 20.21 yumurtlama 22 çatlama oldu. 19.20.21.22 değerlendirdik. Çatlamadan 2 gün sonra bazı belirtiler başladı. O yüzden şüpheliyim. Ateş mevzusunu da okuyunca acaba dedim
Canım mide yanması konusunda net bilgim yok. Ama bazı belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Sen de olur başkasında olmaz gibi. Bide benim soyledigim bazi belirtilet psikoljikolduğunu düşünmüyorum bu ay. Çünkü ciddi anlamda rahatsız etti. Hayırlısı diyip bekliyorumbana çok erken geliyor bu olay ya bilemiyorum o yüzden psikolojik diye düşünüyorum herşeyi artık ben benimki de yakın tarihlerde ben gün aşırı yaptım bu ay 22 pik 23 çatlama ama belirtilerimin psikolojik olduğunu düşünüyorum bir de şeyi merak ediyorum bu kadar erken mide yanması kazınması olur mu dün gece çok midem yandı :/
Ayyy kuzum benim ne güzel dedin kız öyle. İnşaAllah ya. Canım aynıymış zamanlarimiz evet. Bana yumurtlamadan sonraki dönemini anlatırmisin öğrenene kadar ne belirtin oldu nelerden şüphelendin.ayy çok tanıdık geldi 22si çatlamıştı 29u öğrenmiştim kasette 30u kan vermiştim beta 14tüyumurtlamadan 4 gün sonra ağrı sancı başladı sonra ateş yükseldi regl olcakmışım gibi belirtiler oldu dedim regl geliyor ama bu kadar erkende başlamazdı hep şüphe vardı inş sende güzel sonuç alırsın ya