- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.861
Evet o iştah konusu erken henüz. Ama iştahda açılma oldu diyemem sadece 1 gecelik birşeydi.InşaAllah öyledir canım Rabbim cani gönülden isteyen ve gerçekten anneliği hakkı ile hak eden herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Teşekkür ederim tatlım.Benim ilk hamileliğimde alt karın bolgede sancı ağrı olmuş idi. Diğerlerini ben yoramam hamileliğe canım. Çünkü iştahım açılması yemek yeme isteği olması için çok ama çok erken. O dediğin bir bucuk aylarda oluyor. Herkesin farklı olsa bile.
Yinede adet günün gelmeden bunlar oluşmaz.
Benim hissiyatıma göre hamilesin. Alt karında ağrı oluştuğu için
Bende de yanılma payı olduğuna inanmıyorum kuzum 6 gün kala testte öğreniyorlarSenin daha varmış benim bat yarın yani yanılma payım bile yok artık
İnşaAllah canım. Ama acele edip varsa daha negatifi görmekten korkuyorum. Kendimi defalarca üzmektense zamanı gelince 1 defa yapıp sonucu her ne ise ona göre duygu yaşamak istiyorum. Allah hepimize nasip etsin.Merhaba canım seninle aynı olmuş herşeyimiz bende bu tür belirtiler yok olmasına rağmen yaptım testi negatif gördüm belirtilerin varsa yap bence :) belli ki var birşeyler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Amin :)İnşaAllah canım. Ama acele edip varsa daha negatifi görmekten korkuyorum. Kendimi defalarca üzmektense zamanı gelince 1 defa yapıp sonucu her ne ise ona göre duygu yaşamak istiyorum. Allah hepimize nasip etsin.
Hala aynı kuzum doktorlar da bişey demiyorlar beklemekten başka çare yokCanim baban nasil oldu M mavili_yeshll
Güzel canım ama olmuyor hic bis sorun yok ne bende ne eşimdeGayet güzel cıkmış değerler benim maalesef amh yerlerde eylülde tüp bebek icin randevum var ege üniversitesinde bakalim ne dicekler
Bende öyle canom pko varmsevet canım ben femara kullandığım ay iğne olmuştum. pko var bende.
Burda ovu iki çizgi testi olan çok var hamilesinizdir belki adet geçtiği halde negatif gören çok var sıkıntı yapma yaSelam kızlar benim bat yarın
Yine coşkuya kapılıp test yaptım tek çizgi
Hırslanıp ovulasyon denedim o da 2 çizgi oldu t bi tık soluktu tabi
Hcgye kızıp çöpe attım ovulasyon testine keşke sen hcg olsaydın dedimböyle saçma duygulardayım şu an
Eylüle kaldım ama o net
Vallahi yaBende de yanılma payı olduğuna inanmıyorum kuzum 6 gün kala testte öğreniyorlar
Iste bisey demek olmaz maalesef çoğu zaman biz her ay gebeyiz diyoruz ama hüsrana yürüyoz inşallah vardır sende gebelik hislerin seni yaniltmaz bizlerede bilgi verirsin canimTesti günüm geçmeden yapmak istemiyorum.
Adet olmayı bekliyorum. En az 1 gün geçinme olmadan test yapmak istemiyorum
Yapmadım kuzum ya, öyle belirgin bi belirti de yok diye kendimi çok umutlandırmak istemiyorum. Sabah karnımda aşırı gaz vardı ve sol kasık sızlıyor. Regl mi geliyor acaba
Dualarımız sizinle insalah güzel sevinçli haberler verirsin canim Rabbim şafi ismiyle şifa versinHala aynı kuzum doktorlar da bişey demiyorlar beklemekten başka çare yok
8 ay oldu insan aylar geçtikçe yıpranıyorÇok çok teşekkür ederim canım valla benim pek umudum yoktu tükenmişlik içine çöktüm ama @psikolojikdelipdr sayesinde biraz toparlandımEki Görüntüle 2908025
Hahaha valla aynı benVallahi ya
Bizimkiler gelecekse bile 9 doğurtup öyle gelecekler
Millet 6 7 gün önce öğreniyor bizde kesin hcg idrara yansımaz anca kan verip öğreniriz
Bende sağlı sollu kasık ağrısı var belim sırtım ağrıyor uzanınca geçiyor insan böyle olunca umutlanıyor ama yarın kırmızıları görünce aydınlanırım
Benim regl günüm hiç şaşmazBurda ovu iki çizgi testi olan çok var hamilesinizdir belki adet geçtiği halde negatif gören çok var sıkıntı yapma ya
Sebepsiz senin kide ozaman en kötüsü de o stresten uzak durmaya çalış ah bide aklımızdan çıkartırsak bebek işini ozaman belki güzel şeyler olurGüzel canım ama olmuyor hic bis sorun yok ne bende ne eşimde
Sanırım öyle bende 3 ayda dağıldım zaten8 ay oldu insan aylar geçtikçe yıpranıyor
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şafi ismi adı hürmetine şifa nasip etsin inşaAllah. Dilerim sağlığına kavuşur.Hala aynı kuzum doktorlar da bişey demiyorlar beklemekten başka çare yok
Bu ay ovulasyon testini falan bıraktm bırakınca hic stres kalmadı ha olcak ha olmucak dye akısına bıraktmSebepsiz senin kide ozaman en kötüsü de o stresten uzak durmaya çalış ah bide aklımızdan çıkartırsak bebek işini ozaman belki güzel şeyler olur