- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.761
Gittim gittim kaç kere hem de ne muayenede ne hormonlarda hiçbir sıkıntı yok ama düzensiz anlamadım ben de bakalımKuzum senin doktora görünmende fayda var birde ne diyeceğim benim ovulasyon testi aldığım sitede çok yorum görüyorum düzensiz adet görüp hamile kalan bu ay adet olursan sende al dene derimİnşallah güzel sonuçlar elde edersin bu ay güzel haberlerini alırız
Ben iki ay önce gördüm hemde 2 tane üst üste yaptım kesin dedim sevindim kana gittim hcg 0 çıktıBen kaset testin yanılttığını hiç görmedim :)
Bence sen ovulasyon takip yapmalısın .Gittim gittim kaç kere hem de ne muayenede ne hormonlarda hiçbir sıkıntı yok ama düzensiz anlamadım ben de bakalım
Aaa şaşırdım valla . Umarım güzel haberler alırsın İnşallah vardırBen iki ay önce gördüm hemde 2 tane üst üste yaptım kesin dedim sevindim kana gittim hcg 0 çıktıağlaya ağlaya eve geldim sonra da adet olmuştum. O yüzden kan vermem lazım. Hatta 2 ay önceki testleri ekliyorum bak baya belirgindi...
Valla ben test kullanmıyorum adetten çıktıktan sonra bazen üst üste bazen bi gün değil bi gün ilişki oldu o yüzden tutarsa tutar zaten ovulsaydın testi de kullanırsam bide olmazsa çok üzülürüm en iyisi akışına bıraktım sadece yumurtladıydınız kasıklarımda resmen şişme ağrıma ve akıntı olunca yumurtlama olduğunu anlarımOvulasyon testi kullanıyor musun çatlamaya göre yorum yapılabilir
İnşaallah canım inşaallah Allah razı olsunİNŞALLAH hamişsindir bacım. Üşütmüşte olabilirsin . Ama umarım gebeliktendir
Benimde 2 3 Eylül canım. BakalımBenimde 2 -3 Eylül ama daha erken değil mi
Her şey bat günü belli olacak. Kimyasal yaşayıp adetiyle kaybeden de var. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bize en kısa zamandaAaa şaşırdım valla . Umarım güzel haberler alırsın İnşallah vardırBenim içimde kendi umudum kalmadı zaten
Aynen öyle gidiyo vallah16 aylık 10 kilo yürüyünce gitti zaten hepsi :)
Gayet güzel cıkmış değerler benim maalesef amh yerlerde eylülde tüp bebek icin randevum var ege üniversitesinde bakalim ne diceklerTest yapınca stres coktu bende smdi aklıma bilr gelmıyo hamilelik akısına bıraktım hormon degerlerme baktrdm bu ay
Amh 3.7
Fsh 7.7 idi galiba
Lh 7.30
E2 25
Prolaktin 2
İnsilün glukoz normal değerlerde
Tsh 2 cıktı
Yani sıkıntım yokmus stres odaklı olmadıgını dusunuyorm amh de cok iyi cunku
Ne zamandır deniyorsunuz acabaİnşallah öyle bi mucize olur ama umudum tükenmiş durumda
Ben iki ay kullandım genelde Pik 3 gün sürüyor sonra çatlama oluyor bende bakalım çok umutlanmıştım ya cidden yıkıldım . 22 de çatlama oldu 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdik ama sonuç alamicaz yine belli olduValla ben test kullanmıyorum adetten çıktıktan sonra bazen üst üste bazen bi gün değil bi gün ilişki oldu o yüzden tutarsa tutar zaten ovulsaydın testi de kullanırsam bide olmazsa çok üzülürüm en iyisi akışına bıraktım sadece yumurtladıydınız kasıklarımda resmen şişme ağrıma ve akıntı olunca yumurtlama olduğunu anlarım
Amin kuzum senden de razı olsunİnşaallah canım inşaallah Allah razı olsun
Haklısın sağlıklı bir gebelik ve hamilelik nasip olsun inşallahHer şey bat günü belli olacak. Kimyasal yaşayıp adetiyle kaybeden de var. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bize en kısa zamanda
3 aydır yani bu beklediğim üçüncü reglim . Haziranda öylesine denedim Temmuz da kontrollü ovulasyon testiyle bu ayda aynı şekilde ovulasyon testi kullanarakNe zamandır deniyorsunuz acaba
Aaaa aynı ben benimde öyle herkes kasıklarımda sancı batma akıntı diyor bende de hiç bir tanesi yok hatta meme hassasiyetim bile çok çok az herkeste aynı belirti olmuyor en yakın arkadaşım hiç belirti olmadan adet günü çok silik çizgiyle öğrendi ve hiç belirtisi de yoktu kızınAynen sabrın sonu selamet derler bakalım nedense negatifim gibi geliyor yine çünkü hiçbir belirtimde yok akıntım bile yok
22 çatlamaysa çıkmaz daha güzelim tuttuysa bile. Benim 20si çatlama daha bugün belli belirsiz bişi gördüm dün falan tertemizdi test. Bata kalan gün değil de çatlamadan sonra kaç gün geçti önemli olan o diyor doktorlar..Ben iki ay kullandım genelde Pik 3 gün sürüyor sonra çatlama oluyor bende bakalım çok umutlanmıştım ya cidden yıkıldım . 22 de çatlama oldu 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdik ama sonuç alamicaz yine belli oldu
Amin hakkımızda hayırlısı olsun demekten çok yoruldum isyan etmek istemiyorumAaaa aynı ben benimde öyle herkes kasıklarımda sancı batma akıntı diyor bende de hiç bir tanesi yok hatta meme hassasiyetim bile çok çok az herkeste aynı belirti olmuyor en yakın arkadaşım hiç belirti olmadan adet günü çok silik çizgiyle öğrendi ve hiç belirtisi de yoktu kızın