Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim gittim kaç kere hem de ne muayenede ne hormonlarda hiçbir sıkıntı yok ama düzensiz anlamadım ben de bakalım

Ben kaset testin yanılttığını hiç görmedim :)
Ben iki ay önce gördüm hemde 2 tane üst üste yaptım kesin dedim sevindim kana gittim hcg 0 çıktı ağlaya ağlaya eve geldim sonra da adet olmuştum. O yüzden kan vermem lazım. Hatta 2 ay önceki testleri ekliyorum bak baya belirgindi...

Eklentiler

• IMG_20210713_074152.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 55
Gittim gittim kaç kere hem de ne muayenede ne hormonlarda hiçbir sıkıntı yok ama düzensiz anlamadım ben de bakalım
Bence sen ovulasyon takip yapmalısın .
İnstagrama bakabilirsin ; Lotus Ovulasyon Takip
+90 (553) 892 83 88 telefon numarası da bu servin hanım
Ben çok memnunum her gün atıyorsun tek tek değerlendirme yapıyor her şeyinle ilgileniyor çok samimi kibar bi insan bi çok arkadaşım da başladı pcos olan sana da tavsiye ederim sayfaya girip bak görürsün zaten kuzum

Aaa şaşırdım valla . Umarım güzel haberler alırsın İnşallah vardır Benim içimde kendi umudum kalmadı zaten

Ovulasyon testi kullanıyor musun çatlamaya göre yorum yapılabilir
Valla ben test kullanmıyorum adetten çıktıktan sonra bazen üst üste bazen bi gün değil bi gün ilişki oldu o yüzden tutarsa tutar zaten ovulsaydın testi de kullanırsam bide olmazsa çok üzülürüm en iyisi akışına bıraktım sadece yumurtladıydınız kasıklarımda resmen şişme ağrıma ve akıntı olunca yumurtlama olduğunu anlarım

Gayet güzel cıkmış değerler benim maalesef amh yerlerde eylülde tüp bebek icin randevum var ege üniversitesinde bakalim ne dicekler

Ben iki ay kullandım genelde Pik 3 gün sürüyor sonra çatlama oluyor bende bakalım çok umutlanmıştım ya cidden yıkıldım . 22 de çatlama oldu 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdik ama sonuç alamicaz yine belli oldu

Aynen sabrın sonu selamet derler bakalım nedense negatifim gibi geliyor yine çünkü hiçbir belirtimde yok akıntım bile yok
Aaaa aynı ben benimde öyle herkes kasıklarımda sancı batma akıntı diyor bende de hiç bir tanesi yok hatta meme hassasiyetim bile çok çok az herkeste aynı belirti olmuyor en yakın arkadaşım hiç belirti olmadan adet günü çok silik çizgiyle öğrendi ve hiç belirtisi de yoktu kızın

22 çatlamaysa çıkmaz daha güzelim tuttuysa bile. Benim 20si çatlama daha bugün belli belirsiz bişi gördüm dün falan tertemizdi test. Bata kalan gün değil de çatlamadan sonra kaç gün geçti önemli olan o diyor doktorlar..

Amin hakkımızda hayırlısı olsun demekten çok yoruldum isyan etmek istemiyorum Rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bi evlat çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…