Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç yumurtlamış olabilirsin gebelik olabilir test olmadan bilemeyiz

Aaaaa demekki hiç ummadığın beklemediğin bir anda gelecek bende umutsuzum 9 gün kaldı ama yapmayacağım bu ay test falan bekleyeceğim bekleyelim sabrın sonu selamet
Aynen sabrın sonu selamet derler bakalım nedense negatifim gibi geliyor yine çünkü hiçbir belirtimde yok akıntım bile yok

Ben dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?

Eklentiler

• IMG_20210829_100935.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20210829_100738.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20210829_102231.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
İnşallah vardır dün tertemizdi bugün böyle çıktı. Ama daha önce böyle silik çizgiyle gittim ve kanda hiç bişi yoktu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...

Eczaneye sponsor oldum 3 aydır
Ay hangi marka bu testler kaç gün önceden gösteriyor maşallah yaa ay bi ben denk gelmedim boylesine ben de mi bozukluk nedir inşallah vardır canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla ilerler

Ay hangi marka bu testler kaç gün önceden gösteriyor maşallah yaa ay bi ben denk gelmedim boylesine ben de mi bozukluk nedir inşallah vardır canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla ilerler
Bu fortune marka kaset test. İçindeki prospektüste duyarlılığı hcg 25 ve üzeridir yazıyor. İnşallah vardır ve isteyen herkesin bi an önce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…