- 7 Temmuz 2021
- 1.498
- 1.660
- 31
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.721
Nasip yoksa öbür aya nasip olur bize de ne diyelim ☺Millet 7 gün kala kasette pozitif görüyor kuzum benim 4 kalmış negatif işte yok olsaydı çıkardı
Benimde 2 -3 Eylül ama daha erken değil miEn iyisi ben yaptım da noldu sanki kapı gibi negatif çıktı karşıma zaten belirtim de yok olmadı bu ay yine şaşırmadım
Battan birkaç gün önce negatif çıkıp bay 1 gün geçince pozitif olanlar oluyor. Biz sabırsız olduğumuz için erkenden test yapıyoruzMillet 7 gün kala kasette pozitif görüyor kuzum benim 4 kalmış negatif işte yok olsaydı çıkardı
Geç yumurtlamış olabilirsin gebelik olabilir test olmadan bilemeyizHanımlar Ben yeniyim aranızda
31 ağustosta adet olmam lazım idi.
3 gunum var iken yani dün rahmim çok ağrıyordu
Aşırı ağrı vardı ben adet olur iken ilk gün böyle ağrı olurdu arada.
Ama dünden beri adette olmadım.
Dün bir Pet koydum adet olurum diye.
Ama olmadım.
Sizce bu neden olabilir.
Bu ay değerlendirdik.
Kaç aydır deniyoruz zaten.
Erken daha iyi düşünelim iyi olsun bakalım son dakika golü olur belkiEn iyisi ben yaptım da noldu sanki kapı gibi negatif çıktı karşıma zaten belirtim de yok olmadı bu ay yine şaşırmadım
Aaaaa demekki hiç ummadığın beklemediğin bir anda gelecek bende umutsuzum 9 gün kaldı ama yapmayacağım bu ay test falan bekleyeceğim bekleyelim sabrın sonu selametBenim umudum kalmadı bu yönde artık inanmıyorum olacağına
Kesinlikle katılıyorum olan paralara oluyorBattan birkaç gün önce negatif çıkıp bay 1 gün geçince pozitif olanlar oluyor. Biz sabırsız olduğumuz için erkenden test yapıyoruz
Nasip yoksa öbür aya nasip olur bize de ne diyelim ☺
Merakımdan yaptım zaten kaset testi ama 4 gün kala çoğu kişide çıkıyor yaBenimde 2 -3 Eylül ama daha erken değil mi
İnşallah öyle bi mucize olur ama umudum tükenmiş durumdaBattan birkaç gün önce negatif çıkıp bay 1 gün geçince pozitif olanlar oluyor. Biz sabırsız olduğumuz için erkenden test yapıyoruz
Sanmıyorum ama bu güzel görüş yüzümde tebessüm ettirtti çok sağol canımErken daha iyi düşünelim iyi olsun bakalım son dakika golü olur belki
Aynen sabrın sonu selamet derler bakalım nedense negatifim gibi geliyor yine çünkü hiçbir belirtimde yok akıntım bile yokAaaaa demekki hiç ummadığın beklemediğin bir anda gelecek bende umutsuzum 9 gün kaldı ama yapmayacağım bu ay test falan bekleyeceğim bekleyelim sabrın sonu selamet
Var var sanki çizgiBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?
Sanki var bi siilik çiZgi sen yarın bi tane daha yap canımBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?
İnşallah vardır dün tertemizdi bugün böyle çıktı. Ama daha önce böyle silik çizgiyle gittim ve kanda hiç bişi yoktu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...Var var sanki çizgi
Eczaneye sponsor oldum 3 aydırSanki var bi siilik çiZgi sen yarın bi tane daha yap canım
Ay hangi marka bu testler kaç gün önceden gösteriyor maşallah yaa ay bi ben denk gelmedim boylesine ben de mi bozukluk nedirİnşallah vardır dün tertemizdi bugün böyle çıktı. Ama daha önce böyle silik çizgiyle gittim ve kanda hiç bişi yoktu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...
Eczaneye sponsor oldum 3 aydır
Bu fortune marka kaset test. İçindeki prospektüste duyarlılığı hcg 25 ve üzeridir yazıyor. İnşallah vardır ve isteyen herkesin bi an önce olurAy hangi marka bu testler kaç gün önceden gösteriyor maşallah yaa ay bi ben denk gelmedim boylesine ben de mi bozukluk nedirinşallah vardır canım gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla ilerler
Bence varr elinde test varsa 4 saat sıvı almayıp tekrarla benceBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?