Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şunu anladım erken testler günü geçmeden yapılan testler yanıltabilir ben iki ay önce erken gebelik testi yapmstım vardı sonra günüm geldi hop adet oldum yani en iyisi beklemek Buda ozaman gördüğüm silik çizgim olmadığını öğrenince çık üzülmüştüm

Eklentiler

• 9916CC42-9C3F-4683-97A7-7EFF516CD1AE.png
    562 KB · Görüntüleme: 31
Biliyorum bat 2 Eylül ama bu ovulasyon testi yaptığım yardımcı olan abla 6 Eylül test günümüz demişti eğer günün geçerse diye ama benim pek umudum yok işte :,(

Amin hakkımızda hayırlısı olsun demekten çok yoruldum isyan etmek istemiyorum Rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bi evlat çok üzülüyorum
Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum bir de 10 aydın yada daha uzun bilmiyorum bile ama vardır bunda da bir hayır elbet gelecek hatta doğunca aman ne kadar yanlış yapmışım stres yapmışım diyeceksin az sabır güzel günler gelecek

Haklısın ama işte hepimiz birbirimizi anlıyoruz bi an önce o mis kokulu evlat kokusuna ulaşmak için

İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Sağlıklı ilerlerse inşallah. Ben de hamileyim :)

Günaydın herkese catlamistir artık demi çünkü il dışında olacağım için maalesef degerlendirme yapamayacam gerisi Takdiri ilahi bu ay bukadar benden
Canım ben 27 sinde çatlama olmuş olarak görüyorum. Günlerini değerlendirmişsindir umarım güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…