Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır dün tertemizdi bugün böyle çıktı. Ama daha önce böyle silik çizgiyle gittim ve kanda hiç bişi yoktu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...

Eczaneye sponsor oldum 3 aydır
Sen son adet tarihini mi bekliyorsun yoksa iki gün öncesinden mi hesaplıyorsun canım ben her ay 2 yada3 gün erken olurumda bazen 4 olabiliyor asıl günümü söylersem ayın beşi ama28 günde bi hesapladıgım için ayın2 si diyorum

28 günde Bi oluyorum canım ben. Ona göre hesaplıyorum. Sat 6 agustos bat 3 Eylül, 20 agustosta çatlama oldu.

18 inden itibaren sayarsak 1 Eylül yada 2 Eylül olur adet günün

Dağılmış gibi de ama bir çizgi de gördüm sanki silik tekrar yapın inş hamilesiniz
O pembe olan dağınık dediğiniz ilk damlattığım sıraydı daha ilk dk da gözüme çarptı çekmiştim. Sonra diğerlerini çektim yine ilk 10 dk içinde hepsi tabi. İnşallah canım. Tekrar yapıp ona göre kana gideceğim artık

Düzensiz evet en son 1 ağustosta oldum 6 gün sürdü ama o da az gibiydi yine de adet saydım
Kuzum senin doktora görünmende fayda var birde ne diyeceğim benim ovulasyon testi aldığım sitede çok yorum görüyorum düzensiz adet görüp hamile kalan bu ay adet olursan sende al dene derim İnşallah güzel sonuçlar elde edersin bu ay güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…