- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.741
Sen son adet tarihini mi bekliyorsun yoksa iki gün öncesinden mi hesaplıyorsun canım ben her ay 2 yada3 gün erken olurumda bazen 4 olabiliyor asıl günümü söylersem ayın beşi ama28 günde bi hesapladıgım için ayın2 si diyorumİnşallah vardır dün tertemizdi bugün böyle çıktı. Ama daha önce böyle silik çizgiyle gittim ve kanda hiç bişi yoktu yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...
Eczaneye sponsor oldum 3 aydır
Seni takipteyim zaten kıyaslıyorum günleri testleri vsBence varr elinde test varsa 4 saat sıvı almayıp tekrarla bencebenim 4 kala testime bak yarın onun gibi olucak sankii ayy hadi inşallahh
Bak gördün mü sende çıkmışBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?
Benim hala yokBence varr elinde test varsa 4 saat sıvı almayıp tekrarla bencebenim 4 kala testime bak yarın onun gibi olucak sankii ayy hadi inşallahh
28 günde Bi oluyorum canım ben. Ona göre hesaplıyorum. Sat 6 agustos bat 3 Eylül, 20 agustosta çatlama oldu.Sen son adet tarihini mi bekliyorsun yoksa iki gün öncesinden mi hesaplıyorsun canım ben her ay 2 yada3 gün erken olurumda bazen 4 olabiliyor asıl günümü söylersem ayın beşi ama28 günde bi hesapladıgım için ayın2 si diyorum
M mehtap49Şimdi benim 16-17-18 ağustosta damlamam oldu yumurtlama zamanımdı galiba yani ne zaman adet olurum sizce adetlerim düzensiz de benim
İnşallah hep beraber alırız o güzel haberleriBak gördün mü sende çıkmışMaşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Dağılmış gibi de ama bir çizgi de gördüm sanki silik tekrar yapın inş hamilesinizBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?
Ovulasyon testi kullanıyor musun çatlamaya göre yorum yapılabilir
Ben kaset testin yanılttığını hiç görmedim :)İnşallah hep beraber alırız o güzel haberleriDuramadım yaptım yine test ama kan verene kadar sevinmek yok
Kullanmıyorum yaOvulasyon testi kullanıyor musun çatlamaya göre yorum yapılabilir
18 inden itibaren sayarsak 1 Eylül yada 2 Eylül olur adet gününKullanmıyorum yaama damlamam olan günlerde şeffaf akıntım ve adet ağrılarım vardı yumurtlama lekelenmesi olduğunu düşündüm ama şimdi 16da mı çatladı yoksa lekenin bittiği 18de mi çatladı bilmiyorum yani
Ha bide çok pardon düzensiz demişsin kuzum benim 28-29 gün ona göre hesapladım18 inden itibaren sayarsak 1 Eylül yada 2 Eylül olur adet günün
Öyle olur dimi tamamdır çok teşekkür ederim18 inden itibaren sayarsak 1 Eylül yada 2 Eylül olur adet günün
Düzensiz evetHa bide çok pardon düzensiz demişsin kuzum benim 28-29 gün ona göre hesapladım
O pembe olan dağınık dediğiniz ilk damlattığım sıraydı daha ilk dk da gözüme çarptı çekmiştim. Sonra diğerlerini çektim yine ilk 10 dk içinde hepsi tabi. İnşallah canım. Tekrar yapıp ona göre kana gideceğim artıkDağılmış gibi de ama bir çizgi de gördüm sanki silik tekrar yapın inş hamilesiniz
Aslında daha rahat bılıomsn ben belirti bile yasamadmBende bundan korkuyorum44 kiloyum bakalim ben neler yapicam
Kuzum senin doktora görünmende fayda var birde ne diyeceğim benim ovulasyon testi aldığım sitede çok yorum görüyorum düzensiz adet görüp hamile kalan bu ay adet olursan sende al dene derimDüzensiz eveten son 1 ağustosta oldum 6 gün sürdü ama o da az gibiydi yine de adet saydım
16 aylık 10 kilo yürüyünce gitti zaten hepsi :)Ay yerim ben onu ya minnak zaten kilolu doğmuş o yürümeye başlasın sen gör hepsi gider benim oğlum 2 aylıktı 8 kiloydu baya almıştı ayda 2 kilo alıyordu şimdi 6 yaşında kemiklerini sayıyoruz