Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım biz aynı ay çatlatma iğnesi yaptırmıştık. 2. aya bana direkt hsg çekelim dedi doktorum 2 hafta öncesinde çektirdim. çektirmeden önce aşırı stres yapmıştım aksine eşime de son anda şehir dışı görevi çıktı o da yanımda olmayacak diye işlemden 1 gün önce işyerimde ağlama nöbeti geçirdim kaygıdan. benim gittiğim hastanede anestezili yapıyorlarmış herkese 10 dk içinde uyandım uyandıktan sonra 5 dk regli sancısı hissettim hastaneden çıktığımda araba kullandım kuaföre gittim üstüne de çalıştım asla günlük faaliyetlerimi bile engellemedi. inan kaş aldırırken bile canımız daha çok açıyor ama onun stresi çok fazla. boşuna kendime 1 hafta zarar vermişim dedim. işlemde hiçbir şey yoktu. süreç hassas olduğu için o noktalara gitmek seni tüp bebeğe biraz daha yaklaştırıyor bence benim stresim bundandı. o yüzden çok fazla araştırma yapma. umarım yazdıklarım işine yarar :) her işlem geliyor ve geçiyor.

Ne zaman gelecek bu 7 Eylül 2 Eylül de doğumgünüm evlilik yıl dönümümüz acaba 2 eylülde yapsam mı bir test en kötü moralim bozulur

hayırlı olsun canım :) kan mı verdin ?
Çok teşekkür ederim ☺ yumurtlamamdan bir gun sonra rahatsızlandım enfeksiyon çıktı ve böbreğimde taş vardı. Onun için kontrole gittiğimde tomografi çekilecek diye her ihtimale karşı kan verdim. Meğer hamileymişim:) ama daha önce iki kaybım var pıhtılaşmam var. Endişeleyim

hemen doktorunla görüş yarından tezi yok.. İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağına alırsınnn:) değerin kaç çıktı biliyor musun ?

hemen doktorunla görüş yarından tezi yok.. İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağına alırsınnn:) değerin kaç çıktı biliyor musun ?
Adete 5 gün kala 14 çıktı. Ilk öğrendiğimde. 2 gün sonra başka yerde tekrar yaptırdım 40 çıktı. Iğneye başladım hemen telefondan görüştüm ama. Salı da tekrar tahlilleri yaptıracağım bakalım:)

Aynı hisleri yaşıyoruz sanırım, peki hsg de sorun çıktı mı?

Çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin bana da dua et bende bu ay çok istiyorum 4 gün kaldı regl e ama negatif çıktı sonuç . 22sinde çatlama olduğu için erken dediler inşallah öyledir bende çok umutluydum bu aydan çünkü 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdim

Daha çok erken bence de. Ben kanda adete 5 gun kala ogrendim. Adete 4 gun kala erken gsbelik testi yaptim. Silik bile çıkmadı. O yüzden artık ona hiç güvenmiyorum. allah inşallah dize de nasip eder. Isteyen herkese. Çok isterim. Ben de inşallah sağlıkla ilerletebilirimmm
n bana da dua et bende bu ay çok istiyorum 4 gün kaldı regl e ama negatif çıktı sonuç . 22sinde çatlama olduğu için erken dediler inşallah öyledir bende çok umutluydum bu aydan çünkü 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdim

Daha çok erken bence de. Ben kanda adete 5 gun kala ogrendim. Adete 4 gun kala erken gsbelik testi yaptim. Silik bile çıkmadı. O yüzden artık ona hiç güvenmiyorum. allah inşallah dize de nasip eder. Isteyen herkese. Çok isterim. Ben de inşallah sağlıkla ilerletebilirimmm

Amiiin bende kan versem çıkar mı acaba yine erken mi olur yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…