- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.801
hayırlı olsun canım :) kan mı verdin ?Sağlıklı ilerlerse inşallah. Ben de hamileyim :)
merhaba canım biz aynı ay çatlatma iğnesi yaptırmıştık. 2. aya bana direkt hsg çekelim dedi doktorum 2 hafta öncesinde çektirdim. çektirmeden önce aşırı stres yapmıştım aksine eşime de son anda şehir dışı görevi çıktı o da yanımda olmayacak diye işlemden 1 gün önce işyerimde ağlama nöbeti geçirdim kaygıdan. benim gittiğim hastanede anestezili yapıyorlarmış herkese 10 dk içinde uyandım uyandıktan sonra 5 dk regli sancısı hissettim hastaneden çıktığımda araba kullandım kuaföre gittim üstüne de çalıştım asla günlük faaliyetlerimi bile engellemedi. inan kaş aldırırken bile canımız daha çok açıyor ama onun stresi çok fazla. boşuna kendime 1 hafta zarar vermişim dedim. işlemde hiçbir şey yoktu. süreç hassas olduğu için o noktalara gitmek seni tüp bebeğe biraz daha yaklaştırıyor bence benim stresim bundandı. o yüzden çok fazla araştırma yapma. umarım yazdıklarım işine yarar :) her işlem geliyor ve geçiyor.Kızlar moralim çok bozuk, biliyorsunuz 2 klomen denemesinden de sonuç almamıştım. Bu ay yine 3. Deneme için doktora gittim, daha önceki doktorum 3 ay klomen deneriz olmazsa hsg demişti.
Bu ay gittiğim doktor klomen vermedi, sürekli klomen vermenin anlamı yok dedi. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı, özele gidip hsg çektirebilirsin biz çekmiyoruz dedi. Hocam klomensiz yumurta takibi mi yapsak dedim klomensiz takip yapmanın bir anlamı yok dedi, mal gibi kaldım kısacası. Hsg den çok korkuyorum, bu ay klomende olsun diye çok dua ediyordum. Eve geldim şimdi açıkçası hiçbir şey yapmak istemiyorum, ağlayıp duruyorum artık sinirlerim çok bozuldu
Amiin. Inşallah isteyen herkese nasip olsunnHayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize
Çatlamış çatlamış benceee :) dün değerlendirmişsindir inş. bugünü de kesin değerlendirKızlar merhaba 15 inde reglim bitti sizce yumurtlama olmuş mu bugün testte tamamen silikleşmiş beklediği için biraz da uçtu silikleşti tabi önceki testler
Çok teşekkür ederim ☺ yumurtlamamdan bir gun sonra rahatsızlandım enfeksiyon çıktı ve böbreğimde taş vardı. Onun için kontrole gittiğimde tomografi çekilecek diye her ihtimale karşı kan verdim. Meğer hamileymişim:) ama daha önce iki kaybım var pıhtılaşmam var. Endişeleyimhayırlı olsun canım :) kan mı verdin ?
hemen doktorunla görüş yarından tezi yok.. İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağına alırsınnn:) değerin kaç çıktı biliyor musun ?Çok teşekkür ederim ☺ yumurtlamamdan bir gun sonra rahatsızlandım enfeksiyon çıktı ve böbreğimde taş vardı. Onun için kontrole gittiğimde tomografi çekilecek diye her ihtimale karşı kan verdim. Meğer hamileymişim:) ama daha önce iki kaybım var pıhtılaşmam var. Endişeleyim
Adete 5 gün kala 14 çıktı. Ilk öğrendiğimde. 2 gün sonra başka yerde tekrar yaptırdım 40 çıktı. Iğneye başladım hemen telefondan görüştüm ama. Salı da tekrar tahlilleri yaptıracağım bakalım:)hemen doktorunla görüş yarından tezi yok.. İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağına alırsınnn:) değerin kaç çıktı biliyor musun ?
Değerlendirme şansın varsa değerlendir :)26-27-28 değerlendirdim bugün de değerlendirmeme gerek var mı acaba
26-27-28 değerlendirdim bugün de değerlendireceğimÇatlamış çatlamış benceee :) dün değerlendirmişsindir inş. bugünü de kesin değerlendir
Aynı hisleri yaşıyoruz sanırım, peki hsg de sorun çıktı mı?merhaba canım biz aynı ay çatlatma iğnesi yaptırmıştık. 2. aya bana direkt hsg çekelim dedi doktorum 2 hafta öncesinde çektirdim. çektirmeden önce aşırı stres yapmıştım aksine eşime de son anda şehir dışı görevi çıktı o da yanımda olmayacak diye işlemden 1 gün önce işyerimde ağlama nöbeti geçirdim kaygıdan. benim gittiğim hastanede anestezili yapıyorlarmış herkese 10 dk içinde uyandım uyandıktan sonra 5 dk regli sancısı hissettim hastaneden çıktığımda araba kullandım kuaföre gittim üstüne de çalıştım asla günlük faaliyetlerimi bile engellemedi. inan kaş aldırırken bile canımız daha çok açıyor ama onun stresi çok fazla. boşuna kendime 1 hafta zarar vermişim dedim. işlemde hiçbir şey yoktu. süreç hassas olduğu için o noktalara gitmek seni tüp bebeğe biraz daha yaklaştırıyor bence benim stresim bundandı. o yüzden çok fazla araştırma yapma. umarım yazdıklarım işine yarar :) her işlem geliyor ve geçiyor.
İnşallah dualarımız seninleAmiin. Inşallah isteyen herkese nasip olsunnben de sağlıkla devam ettirebilirim umarım
Çok teşekkür ederimİnşallah dualarımız seninle
Amin bana da dua et bende bu ay çok istiyorum 4 gün kaldı regl e ama negatif çıktı sonuç . 22sinde çatlama olduğu için erken dediler inşallah öyledir bende çok umutluydum bu aydan çünküÇok teşekkür ederimallah hepimizin gönlüne göre versin
Herşeyin olması gerektiği gibi ilerler inşallah :) :)Adete 5 gün kala 14 çıktı. Ilk öğrendiğimde. 2 gün sonra başka yerde tekrar yaptırdım 40 çıktı. Iğneye başladım hemen telefondan görüştüm ama. Salı da tekrar tahlilleri yaptıracağım bakalım:)
Inşallah. Çok teşekkür ederim ❤Herşeyin olması gerektiği gibi ilerler inşallah :) :)
Daha çok erken bence de. Ben kanda adete 5 gun kala ogrendim. Adete 4 gun kala erken gsbelik testi yaptim. Silik bile çıkmadı. O yüzden artık ona hiç güvenmiyorum. allah inşallah dize de nasip eder. Isteyen herkese. Çok isterim. Ben de inşallah sağlıkla ilerletebilirimmmAmin bana da dua et bende bu ay çok istiyorum 4 gün kaldı regl e ama negatif çıktı sonuç . 22sinde çatlama olduğu için erken dediler inşallah öyledir bende çok umutluydum bu aydan çünkü20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdim
Amiiin bende kan versem çıkar mı acabaDaha çok erken bence de. Ben kanda adete 5 gun kala ogrendim. Adete 4 gun kala erken gsbelik testi yaptim. Silik bile çıkmadı. O yüzden artık ona hiç güvenmiyorum. allah inşallah dize de nasip eder. Isteyen herkese. Çok isterim. Ben de inşallah sağlıkla ilerletebilirimmm