- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.701
Ovulasyon 3 ay kullandım akıntıma dikkat ettim ele yapısıp sünüosa eger 36 saat icindr catlama oluodu canım bendeOvulasyon stres yapıyor ama o olmayınca nezaman yumurta oldu onu bilmiyoz bende 2 aydır yapamadım fırsat bulup eylülde inşallah gerek kalmaz kalırsa başlıcam
Öyle tabi yorulduk belki ama güzel günler yakınHayırlısını istiyorum kuzum, Rabbim en doğru zamanı biliyordur elbet
Bende 3 ay denedim zaten 12 ve 14 günler yumurtlama oluyor bende akıntıyı da takip ettim bu ay hava sıcak olunca birde tatil mevsimi insanin içinden gelmiyo test mestOvulasyon 3 ay kullandım akıntıma dikkat ettim ele yapısıp sünüosa eger 36 saat icindr catlama oluodu canım bende
Test yapınca stres coktu bende smdi aklıma bilr gelmıyo hamilelik akısına bıraktım hormon degerlerme baktrdm bu ayBende 3 ay denedim zaten 12 ve 14 günler yumurtlama oluyor bende akıntıyı da takip ettim bu ay hava sıcak olunca birde tatil mevsimi insanin içinden gelmiyo test mest
Canım bende bu ay femara basladm ama doktor ilk ay iğnr demedi sen oldnmu iğneselamlaar artık bu ay olsun topik uğur getirsin:) bat 1 ağustos, yaş 30, 7. ay denemede. pko var ve bu ay femara kullanıyorum
Yumurtlama veya döllenme döneminde. Ve sonrasında etkisi olmaz. Döllenmeden 7-8 gün sonra yerleşme gerçekleşir. Eğer zarar verdi ise yerleşme gerçekleşmez ve direk atılır. Sizden zaten gebe kalıp kalmadığınızı anlamazsınız. Eğer zarar vermedi ise süreç devam eder. Ama zaten döllenip döllenmediğini bile bilmediğimiz için aşıya bağlayamayızmantıken ilk 15 günlük süreçte herhangi bir etki gebeliğe zarar vermez. Burada görüyoruz erken tespit edilince kimyasal görme ihtimalimiz artıyor. Bundan dolayı da aşıya bağlayamayız
Yumurtlama veya döllenme döneminde. Ve sonrasında etkisi olmaz. Döllenmeden 7-8 gün sonra yerleşme gerçekleşir. Eğer zarar verdi ise yerleşme gerçekleşmez ve direk atılır. Sizden zaten gebe kalıp kalmadığınızı anlamazsınız. Eğer zarar vermedi ise süreç devam eder. Ama zaten döllenip döllenmediğini bile bilmediğimiz için aşıya bağlayamayızmantıken ilk 15 günlük süreçte herhangi bir etki gebeliğe zarar vermez. Burada görüyoruz erken tespit edilince kimyasal görme ihtimalimiz artıyor. Bundan dolayı da aşıya bağlay
merhaba canım ben 2.doz aşımı vuruldum fakat bana 3ay öncesi ve sonrasında korunmam gerektiğini söyledi nasıl bir etkisi oluyıraa artık bilmiyorum
Bende bundan korkuyorum48 ile hamile kalsm 44 ile dogurdum
Günaydın elimde kaset test vardı yaptım negatifGünaydın kızlar M mehtap49kivircikkuala O ORKIDE_6 batlarımız yakın durumlarınız ne test yaptınız mı bugün?
Ben daha test yapmam valla günüme kadar negatif çıktı bi defa bi defa daha çıkarsa çok üzülürüm en iyisi beklemek olursam olurum olmazsam öyle test yaparımGünaydın kızlar M mehtap49kivircikkuala O ORKIDE_6 batlarımız yakın durumlarınız ne test yaptınız mı bugün?
Ay yerim ben onu ya minnak zaten kilolu doğmuş o yürümeye başlasın sen gör hepsi gider benim oğlum 2 aylıktı 8 kiloydu baya almıştı ayda 2 kilo alıyordu şimdi 6 yaşında kemiklerini sayıyoruzŞimdi isr cok zayıf ama ustelık o kadar yıyo 1 saatte bi kase yemek yiyo ekmeklice icio corbaları 16 aylık 10 kilo napcam blemıom bana cekmis heralde metabolizmayada goturdum sıkıntı cıkmadı keske kılo konusunda babasına cekeydi azıcık
En iyisi ben yaptım da noldu sanki kapı gibi negatif çıktı karşıma zaten belirtim de yok olmadı bu ay yine şaşırmadımBen daha test yapmam valla günüme kadar negatif çıktı bi defa bi defa daha çıkarsa çok üzülürüm en iyisi beklemek olursam olurum olmazsam öyle test yaparım
Daha var günümüze hele ağzını hayra aç sabah sabahEn iyisi ben yaptım da noldu sanki kapı gibi negatif çıktı karşıma zaten belirtim de yok olmadı bu ay yine şaşırmadım
Bende dün yaptım duramadım. Negatif çıktı. Evde olsa test her gün yapacam nerdeyse bata kadar.Günaydın elimde kaset test vardı yaptım negatifbu ay da olmadı artık negatife o kadar alıştım ki gülüyorum
Kesinlikle en iyisi beklemek ama duramıyorum kiBen daha test yapmam valla günüme kadar negatif çıktı bi defa bi defa daha çıkarsa çok üzülürüm en iyisi beklemek olursam olurum olmazsam öyle test yaparım
Millet 7 gün kala kasette pozitif görüyor kuzum benim 4 kalmış negatif işte yok olsaydı çıkardıDaha var günümüze hele ağzını hayra aç sabah sabah
Benim umudum kalmadı bu yönde artık inanmıyorum olacağınaBende dün yaptım duramadım. Negatif çıktı. Evde olsa test her gün yapacam nerdeyse bata kadar.
Kesinlikle en iyisi beklemek ama duramıyorum kisonra negatifi görüp üzülüyorum.
Ayyy dur benimde moralim bozuk deme öyleBenim umudum kalmadı bu yönde artık inanmıyorum olacağına
İNŞALLAH hamişsindir bacımHanımlar Ben yeniyim aranızda
31 ağustosta adet olmam lazım idi.
3 gunum var iken yani dün rahmim çok ağrıyordu
Aşırı ağrı vardı ben adet olur iken ilk gün böyle ağrı olurdu arada.
Ama dünden beri adette olmadım.
Dün bir Pet koydum adet olurum diye.
Ama olmadım.
Sizce bu neden olabilir.
Bu ay değerlendirdik.
Kaç aydır deniyoruz zaten.