Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya en iyisi bu şekilde yaptırmak, inşallah Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip eder

Cnm ben ovulasyon testiyle takip etmedim tahmini yumurtlama zamanlarını degerlendiriyordum benim enfeksyonum yuksek oluyordu genelde cnm ondan olmuyordu birde bizim köyde evimiz var hafta sonu ve yasaklarsa bayramlarda tatillerde hep köyde oluyoruz o yüzden yumurtlama dönemim olduğu zamanlarda da genellikle müsait olmuyorduk bu ay evdeydim genellikle herhalde onun katkisida var
Merhaba size danışmak istediğim bir şey var, geçen aylarda ovülasyon gününüzü bildiğiniz halde mi pas geçti bebiş sizi acaba?

Ahh keşke nerdr benm bunye alamıo kilo maalesef
Allah nasip ederse ilk gebelik mi beni kızken Yeni evliyken gören büyükler aaa bu kız kesin kanser yada verem ölür bu gibi şeyler derlerdi ölmedim kilo aldım şaşırttım onları da kendimi de hiç almasan bile yine bebeğim suyu kordonu eşi bebeğin kendisi merak etme onlar aldırır sana

Kuzu senin ovulasyon var mı? Varsa yapar mısın bakalım nasıl çıkıyor hamileyken
Regliye 3 gün kala diğeride 2 gün kala olan ovülasyonum canım

Eklentiler

• Screenshot_20210828_233420_com.instagram.android.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20210828_233455_com.instagram.android.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 48
Canım kan vermedim, gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ama 1 hafta bekleyecem çünkü ne zaman kan versem kimyasala dönüyor o yüzden yıldım 1 hafta içinde adet görmezsem kan vericem
Yaa çok sevindim hadi inşallah kanda da kesin sonuç çıkar çok takip edemiyorum sonucun çıkınca haber ver

Canım ben dogurdum 48 ile hamikr kalıp 44 ile dogurdum 2 sene oldu

Çocuğuma yaramıs yediklerim 5bucuk kilo dogdu mecburi sezeryan oldum :)
Oh oh maşallah valla ben 4 buçuk kilo doğurdum ama nasıl doğurdum ben biliyorum normal doğum perişan oldum ama dikiş yoktu geri kalan 35 artık pay edersek su kordon eş yolda yürürken koştuğumda bütün etlerimin sallandıgını hissediyordum şükür sporla göbek kası yaptım iyiyim

Valla kuzu belimle karnım ağrıyor hafiften, bir de akıntım var
Benim adet olcağım zaman hamilelik düşündüğümde hep başıma geliyor sonra kocaman bi hayal kırıklığı bu ay gun asırı ovulasyon olmadan degerlendiriyorm boyle olunca bende hic stresde kalmadı vallahi ovulasyon testi yapmayınca

Valla kuzu belimle karnım ağrıyor hafiften, bir de akıntım var
Bende de sol kasıkta ağrı var az biraz akıntı ama sanki adet olcam gibi bakalim umudum yok olması mucize işte hayırlısı bakalim az kaldı güzel haberler gelsin artık bizimkilerden ❤❤❤ inşallah vardır sende bisiler canım 2 aydır boşladım ben tatil aile ile görüşmeler derken Eylül e hazırlanıyorum

Şimdi isr cok zayıf ama ustelık o kadar yıyo 1 saatte bi kase yemek yiyo ekmeklice icio corbaları 16 aylık 10 kilo napcam blemıom bana cekmis heralde metabolizmayada goturdum sıkıntı cıkmadı keske kılo konusunda babasına cekeydi azıcık

Ovulasyon stres yapıyor ama o olmayınca nezaman yumurta oldu onu bilmiyoz bende 2 aydır yapamadım fırsat bulup eylülde inşallah gerek kalmaz kalırsa başlıcam

Hayırlısını istiyorum kuzum, Rabbim en doğru zamanı biliyordur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…