Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yine negatf bu tuplerim kapalı mı ne kafayı yicem 3 4 yumurta da tutmadi.
Senin adet ne zamandı canım. Bide uzun zamandır deniyorsan gebelik için bi rahim filmi çektir istersen. Ben çektirdim tüpler açık ve kanallar açık dedi doktor sıkıntı yokmuş. Eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı.

Eşimde sıkıntı cokmadi hsg yi diğer ay çekincem 1 ay daha deneyelim bakalm klomen kullandım bu ay 2.yide bi deneyim de hayrlisi napalim

Aynen öyle hayırlısı olsun aman olmadı tupe gecicem geciliyorsa çok yiprandim

Aynen öyle hayırlısı olsun aman olmadı tupe gecicem geciliyorsa çok yiprandim
Farkındayım yıprandığının ve çökmüşlüğünün ama kuzum şöyle düşün Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur kendini üzme öyle içten hissediyorum ki hissettiklerini İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin kendini böyle yaparak strese sokma üzme lütfen

Yumurtlamanı o kadar iyi biliyor olman güzel değil mi
Ya gebelik düşününceye kadar güzel gelmiyordu. Ama şimdi güzel geliyor tabi. Bu ay ovulasyon testi yapmıyorum. Takvimim pik gösteriyordu, ama bence değil demiştim içimden evde test vardı yaptım gerçekten değilmiş iki günü var bence net. Artık ovulasyon yerine bedenimim sesini dinliyorum.

Eşimde sıkıntı cokmadi hsg yi diğer ay çekincem 1 ay daha deneyelim bakalm klomen kullandım bu ay 2.yide bi deneyim de hayrlisi napalim
Ben kendim herhangi bir ilaç kullanmadım henüz şuan eşim kullanıyor sadece.bana eşinsperm testi versin gel demişti. Daha gidemedim bende. Bilmiyorum vallahi je olacak bu halimiz bizim.

Kızlar 3 gün lekelenmenin ardından 4. gün adet oldum iki aydır erken oluyorum nedense bu ay adetin ikinxi günü gel hormanlarina bakalım demisti doktor ikinci gün pazara geliyo 3 gün gitsem sıkıntı olmaz dimi olur mu

Bencede ya, ev sahipleri ile uğraşmak çok zor

Ya bizimde biraz birikimimiz var ama burada istediğim gibi olan evler 650-800 bin arası, denkleştiremedik. En mantıklısı okadar kira vermek yerine ev almak, inşallah Rabbim hayırlı bir kapı açar. Ev sahipleri depremden sonra çıldırdı resmen, ev kiraları ve ev fiyatları 2 katına çıktı. Rabbim afet vermesin de ne versin daha bu insanlara. Şuan ki kiramda 1800

Evet bizde ev alırken ev sahiplerinden çektik. Bizde biraz birikim yaptık sonra fuzul ev ile kısa süreli kurra sistemleri ile alma yoluna gittik ama bize sıra geldiğinde faizler düştü. Başımıza 2-3 kere geldi ev sahibi aynı dk fiyatını arttırdı bizi begenmedi emlakçı arkadan iş çevirdi…Çok stresliydi 1 ayda ancal ev bulduk. İnş dilediğin gibi bir ev bulursun. Ama ben taşınırken nakliyatçılar topladı evi ben sadece özel eşyalarımı aldım. Ben hiç taşınma stresi falan yaşamadım. Nakliyatçılar mobilyaları istediğimiz gibi yerleştirdi. Kaç kere değiştirdik ağızlarını açmadılar. Ben eve girmeden de temizlik şirketi ile anlaştım onlarda önden gelip temizlediler. Hepsini de çok uyguna yaptık. Belki senin için fikir olur..

Tahmini ne zaman şu levele geçebilirim şaka bi yana çok fazla rahatsızlık vermiyorsa bence harika bişey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…