- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.661
Senin adet ne zamandı canım. Bide uzun zamandır deniyorsan gebelik için bi rahim filmi çektir istersen. Ben çektirdim tüpler açık ve kanallar açık dedi doktor sıkıntı yokmuş. Eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı.Test yine negatf bu tuplerim kapalı mı ne kafayı yicem 3 4 yumurta da tutmadi.
Eşimde sıkıntı cokmadi hsg yi diğer ay çekincem 1 ay daha deneyelim bakalm klomen kullandım bu ay 2.yide bi deneyim de hayrlisi napalimSenin adet ne zamandı canım. Bide uzun zamandır deniyorsan gebelik için bi rahim filmi çektir istersen. Ben çektirdim tüpler açık ve kanallar açık dedi doktor sıkıntı yokmuş. Eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı.
Aynen öyle hayırlısı olsun aman olmadı tupe gecicem geciliyorsa çok yiprandimBöyle düşünme İnşallah birgün bizlere de nasip olacak biliyorum çok üzülüyoruz çok istiyoruz ama nasip işte öteye geçemiyoruzRabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat sağlıklı gebelik
Farkındayım yıprandığının ve çökmüşlüğünün ama kuzum şöyle düşün Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur kendini üzme öyle içten hissediyorum ki hissettiklerini İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin kendini böyle yaparak strese sokma üzme lütfenAynen öyle hayırlısı olsun aman olmadı tupe gecicem geciliyorsa çok yiprandim
Ya gebelik düşününceye kadar güzel gelmiyordu. Ama şimdi güzel geliyor tabi. Bu ay ovulasyon testi yapmıyorum. Takvimim pik gösteriyordu, ama bence değil demiştim içimden evde test vardı yaptım gerçekten değilmişYumurtlamanı o kadar iyi biliyor olman güzel değil mi
Ben özellikle sordum gebelik olmadan hemen yaptır dedi regl günümdü.Merhaba ben korunmadim asidan sonra zaten kac aydır korunmuyoruz olmuyor diye nisanda korona olmuştum bu ay asi oldum yine umudum yok kimsede korun demedi
Ben kendim herhangi bir ilaç kullanmadım henüz şuan eşim kullanıyor sadece.bana eşinsperm testi versin gel demişti. Daha gidemedim bende. Bilmiyorum vallahi je olacak bu halimiz bizim.Eşimde sıkıntı cokmadi hsg yi diğer ay çekincem 1 ay daha deneyelim bakalm klomen kullandım bu ay 2.yide bi deneyim de hayrlisi napalim
Karnımla belim ağrıyor sanki regl ağrısı gibi kuzuKız bence de koyu bu, erken gebelik testi yap hemen
Bencede ya, ev sahipleri ile uğraşmak çok zorBence uzun süreli bi yerde kal ben 10 yıllık evliliğimde 6 kez iki defası kötü ev sahibi yüzünden yılım dolmadan eşyalarımın arkasına toz düşmeden taşındım çok üzüldüm o yüzden kafan rahat uzun süreli bi yer bak çocuk yokken daha sakin kafan olur hava soğumadan güzel bi yer bulursun inşallah
Ya bizimde biraz birikimimiz var ama burada istediğim gibi olan evler 650-800 bin arası, denkleştiremedik. En mantıklısı okadar kira vermek yerine ev almak, inşallah Rabbim hayırlı bir kapı açar. Ev sahipleri depremden sonra çıldırdı resmen, ev kiraları ve ev fiyatları 2 katına çıktı. Rabbim afet vermesin de ne versin daha bu insanlara. Şuan ki kiramda 1800Kız ben Üsküdar da arkadaş şuan marmaray yürüme mesafesi 2000 oturuyorBen olsam vermem. Bende daha önceden metroya yakın 1800 oturuyordum. Bu paraya ev sahibi oluruz dedik ve çıkıp kendi evimizin parasını ödemeye başladık… Konumu durumu ne bilmiyorum ama 1 sene oturacağım yere o parayo vermem… Kirası kaporası emlakçısı nakliyecisini katarsan sana aylık maliyeti yaklaşık 2800 olacak..
Yok demek istediğim bat a 5-4 gün kala yapıyorlar ya denk geldim kimi doğru diyor kimi alakasız diyorYok valla cnm ben ovulasyon iki ay tek denedim çok kullanmamisim
Kiralar çok arttı bende taşınmayı düşünüyorum ama kiraları görünce şuan ki evim gibi ev bulmak çok zor bende vazgeçtimValla benimde tansiyonum düştü. İnsanlara Max kiralar veriyorsun yine de kem küm
Valla tam bilmiyorum cnm ama en etkilisi kan testi sonra erken gebelik ve kaset test ovulasyon yaniltabiliyoYok demek istediğim bat a 5-4 gün kala yapıyorlar ya denk geldim kimi doğru diyor kimi alakasız diyor
Aynen Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canımBencede ya, ev sahipleri ile uğraşmak çok zor
Evet bizde ev alırken ev sahiplerinden çektik. Bizde biraz birikim yaptık sonra fuzul ev ile kısa süreli kurra sistemleri ile alma yoluna gittik ama bize sıra geldiğinde faizler düştü. Başımıza 2-3 kere geldi ev sahibi aynı dk fiyatını arttırdı bizi begenmedi emlakçı arkadan iş çevirdi…Çok stresliydi 1 ayda ancal ev bulduk. İnş dilediğin gibi bir ev bulursun. Ama ben taşınırken nakliyatçılar topladı evi ben sadece özel eşyalarımı aldım. Ben hiç taşınma stresi falan yaşamadım. Nakliyatçılar mobilyaları istediğimiz gibi yerleştirdi. Kaç kere değiştirdik ağızlarını açmadılar. Ben eve girmeden de temizlik şirketi ile anlaştım onlarda önden gelip temizlediler. Hepsini de çok uyguna yaptık. Belki senin için fikir olur..Ya bizimde biraz birikimimiz var ama burada istediğim gibi olan evler 650-800 bin arası, denkleştiremedik. En mantıklısı okadar kira vermek yerine ev almak, inşallah Rabbim hayırlı bir kapı açar. Ev sahipleri depremden sonra çıldırdı resmen, ev kiraları ve ev fiyatları 2 katına çıktı. Rabbim afet vermesin de ne versin daha bu insanlara. Şuan ki kiramda 1800
Canım kan vermedim, gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ama 1 hafta bekleyecem çünkü ne zaman kan versem kimyasala dönüyor o yüzden yıldım 1 hafta içinde adet görmezsem kan vericemNefasett naptın kan verdinmi?
Tahmini ne zaman şu levele geçebilirimYa gebelik düşününceye kadar güzel gelmiyordu. Ama şimdi güzel geliyor tabi. Bu ay ovulasyon testi yapmıyorum. Takvimim pik gösteriyordu, ama bence değil demiştim içimden evde test vardı yaptım gerçekten değilmişiki günü var bence net. Artık ovulasyon yerine bedenimim sesini dinliyorum.
Merhaba size danışmak istediğim bir şey var, geçen aylarda ovülasyon gününüzü bildiğiniz halde mi pas geçti bebiş sizi acaba?Aynen cnm zaten bilmiyorsun gebeliği öğrendikten sonra diyorsun gebeliktenmis bu belirti diye