Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa İnşallah eğer öyleyse ben sevinçten kafayı yerim bu benim ikinci ayım değerlendirmede. Ovulasyon testi kullanarak tabloyu atmıştım belki görmemişsindir birdaha koyayım bana böyle moral verip yüzüme tebessüm kondurdun ya Allah’ta seni güldürsün kuzum benim İnşallah İçim bi hoş oldu İnşallah sende hamişsindir ya güzel kalpli arkadaşım

Eklentiler

• DB05ED88-63A2-402D-8E8B-8C0FE11A93B1.png
    514,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 84815BDB-67D0-46C4-A2FF-AF0A1624F214.jpeg
    68,2 KB · Görüntüleme: 39
Ay delirme taşınmak kolay mı? Seneye çocukla falan bir daha toplan git düşününce bile tansiyonum düştü

Ay canım benim bak senin yeni denemelerinmiş bide hiç sıkıntı yapma Allahtan umut kesilmez dua en güzel şifa olmazsa da yolun başındasın daha Hakkında hayırlsı olsun şahsen tanımasamda dualarımdasın buradaki bekleyen herkes Allah sabrımızın sonunda müjdelendirsin bizi inşallah aminnn Hem ne güzel pik olmuş maşallah. Sadece beklemek kalmış hayırlsı olsun inşallah olmazsa da üzülme çok erken daha güzel yürekli arkadaşım

Bence uzun süreli bi yerde kal ben 10 yıllık evliliğimde 6 kez iki defası kötü ev sahibi yüzünden yılım dolmadan eşyalarımın arkasına toz düşmeden taşındım çok üzüldüm o yüzden kafan rahat uzun süreli bi yer bak çocuk yokken daha sakin kafan olur hava soğumadan güzel bi yer bulursun inşallah

Kızlar merhaba bir sorum olcak. Eşim sperm testi verdi ve ileri hareketlilik oranı düşük çıktı. 32 olması gereken değer 16 cıkmış. Doktor 3 aylık tedavi verdi eşime.Art-med tablet yazmış takviye ilaç. Eşinde böyle bir sıkıntı olup bu ilaçtan kullanan varmı. Varsa da faydasını gördünüz mü.Çıkan sonuca çok üzgünüm.

Yaaa çok sağol birtanem 2 Eylül bat tarihi 6 Eylül de yumurtlamadan sonraki 15.gün oluyor zaten benim adetim o kadar düzenli ki hiç sekmez olmazsam eğer vardır ama olursam da dediğin gibi nasibimi beklerim Rabbim sağlıklı evlat sağlıklı gebelik nasip eylesin inşallah isteyen tüm anne adaylarına sana ve bana Çok çok amin güzel dualarına bende tanımadığım herkes için ediyorum Rabbim bize Hidayet versin İnşallah sabrımızın sonu selamet olsun

Akıntı illa ip gibi olmuyo cnm benimde normal akıntıydı hatta bazen sarimşi geliyordu diyodum kesin enfeksyonum yükselmiştir ve belirti olarak.bende yaşamadım cnm sadece uyku vardı ondada geceleri erken uyuyordum normal adet belirtileri

Aminnn amin bende 28 günde bi olurum son adet tarihim 5 Eylül beklenen tarih 2 Eylül bakalım artık olmazsa da olmayacak değil ya bekleriz Allaa emanetsin canım

Evet ayırt edemiyoruz zaten ben geçen ay herşeyi yorduğum için gebeliğe bu ay kendimi dinlemiyorum sonra çok üzülüyorum diye

Merhaba benim eşimin de ileri hareket sıkıntısı var nisan ayında ileri harek.%3 tü bu ay %9 a çıkmış ama bu kezde morfoloji 3 ten 2 ye düşmüş. Keçiboynuzu kürü de yaptik proexceed kullandı ve bir ilaç vermisti turuncu renkli adını hatırlayamadım şimdi. Kısacası etkili olmamis yaptiklarimiz anlaşılan. Birde benimki orda örnek vermekte çok zorlanıyor stres yapıyor ve az geliyor dedi bilmiyorum etkisi var mıdır.

Test yine negatf bu tuplerim kapalı mı ne kafayı yicem 3 4 yumurta da tutmadi.
Böyle düşünme İnşallah birgün bizlere de nasip olacak biliyorum çok üzülüyoruz çok istiyoruz ama nasip işte öteye geçemiyoruz Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat sağlıklı gebelik

Benim eşim şuan Art-med tablet kullanıyor canım.sadeceonu vermiş. Morfoloji değeride %6.7 cıkmış.Valla bende bilmiyorum faydası olurmu çok düşündürüyor benide. Araştırdım nette kırmızı et,bitter çikolata,muz,ceviz ve ıspanak sarımsak falan iyi geliyormuş ileri sperm sayısı çoğaltmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…