Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah çok sevindim canım hayırlı olsun canım
Oooh ne güzel yükselmiş çok kocaman değerler daha görelim inşallah
Maşallah canım benim inşallah güzelce artmakta devam eder
Maşallah cnm sağlıklı bir şekilde artar değerin insAllah
Yaa lariiii çok seviniyorum yaa
Canım çok sevindim darısı keseye ve kalp atışına olur insallah
kızlarr çok teşekkür ederim hepinizee bekleyenler en kısa zamanda çift çizgilere kavuşsun, benim gibi yenilerin değeri güzel güzel artsınn, daha ileriki haftalarda olanlarında sağlıkla ilerlesin inşallahhh. hepinizi seviyorum benim güzel KK ailem

Yaptım malesef tertemiz

Yaptım malesef tertemiz
Ya deme öyle kaset test görümcem gözümün önünde yaptı bi gün tek günü bile geçmişti çıkmadı sonra bi kaç gün geçince tekrar yaptı ozaman çıktı kan gelmedikçe güni beklemeye devam et canım

İnşallah bekleyelim ama arkadaşların dediği hiçbir belirti yok bende ne kasık ağrısı ne birşey baş dönmesi akıntı falan yok yani dedikleri gibi ip gibi yok normal akıntı Nasip herşey ne diyebiliriz ki Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarında sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah

Amin canım valla benim düne kadar biraz kasık ağrım vardı benim de kesildi akıntıda olması gerektiği gibi yani zaten emin ol adet olmakla hiç bi farkı yok hamileliğin günün geçtiği halde sanki olacakmış gibisin o yüzden sabır edeceğiz canım içimden bi his tabi Allah nasip ederse inşallah sende bi bebiş var bekleyelim

Kız illa ki pik çıkmıyor kiii larininkide böyleydi senin ki de baya kırmızı
Keşke olsa, şu hafta yine çok aşırı stresliyim. Ev sahibim illa çıkın diyor. Satın alacaktık ama bütçemize uygun olmadı. Başka ev bulduk kiralık,, evin kirası 2.300 TL, cebimizden boya yaptıralım diyoruz. Yok boya yaptırmayın, 1 sene oturun çıkın biz gelecez diyor ev sahibi.

Gerçekten insanlarda hiç merhamet kalmamış. Siz olsanız 1, yıllığına kirası 2.300 olan eve taşınır mıydınız üstelik ev sahibi pinpirikli bir kadın. Üstelik bahsettiğim bu şehir İstanbul, İzmir falan da değil doğuda Küçük bir şehir.
Nasıl yapıcam nasıl taşınıcam ne yapıcaz çok stresliyim

Kız ben Üsküdar da arkadaş şuan marmaray yürüme mesafesi 2000 oturuyor Ben olsam vermem. Bende daha önceden metroya yakın 1800 oturuyordum. Bu paraya ev sahibi oluruz dedik ve çıkıp kendi evimizin parasını ödemeye başladık… Konumu durumu ne bilmiyorum ama 1 sene oturacağım yere o parayo vermem… Kirası kaporası emlakçısı nakliyecisini katarsan sana aylık maliyeti yaklaşık 2800 olacak..

Unutma rahmin en büyük düşmanı "stres" ailesiyle tam 12 ev değiştirmiş biri olarak çok çok iyi anlıyorum.. hele ki şu dönemde kiralık evler resmen karaborsa olmuşken. Antalya da bile en dökük eve 2000 lira kira istiyorlar artık inanılmaz. Asla taşınmazdım öyle birinin evine. Rabbim her alanda karşınıza hayırlı merhametli Allah korkusu olan insanlar çıkarsın inşallah. Umarım en kısa sürede çiçek gibi bir ev bulursunuz. Aaa bak taşınanlarda hamile kalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…