- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.601
Maşallah canım benim inşallah güzelce artmakta devam ederKızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
Maşallah cnm sağlıklı bir şekilde artar değerin insAllahKızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
Benimde 3 Eylül sbah yapayım dedim tertemiz negatif. Ama evdeki test fortune marka. Onun hassasiyeti 25miş laboquick yoktu eczanede bunu almıştım mecbur. Olmdı herhalde yinekuzum ovulasyon testim silik çıktı ay onu demeyi unutmuşum benim demek istediğim şimdi evde kaset gebelik testi var yapsam çıkar mı benim de 2 Eylül bat ah keşke gebelikte silik yakalasam
Haydi yap yapKızlaaaarrr sizce bende yapsam mıııııaslında dün yaptım ama silik çıktı sıvı tüketimi arası vermeden yapmıştım
Merhaba benim aile hekimim hamilelik olursa 3 aylik tan sonra sinovac vurulabilirsiniz demişti tabi dr sizde danışınBende olmayı düşünüyordum ama hamile olduğumu öğrendim kafam çok karışık cnm
Valla bende duruma göre bakıcam cnm biontech ağırmış galiba o yüzden önermiyorlar benim eşim oldu da ben olamadimMerhaba benim aile hekimim hamilelik olursa 3 aylik tan sonra sinovac vurulabilirsiniz demişti tabi dr sizde danışın
Tabi ki bilgilerini yazarsan akşam ekleyeyim cnmMerhabalar hepinize:) bende yeniyim aranıza katılmak isterim kabul ederseniz.
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz:)
Sağlıkla kucaginiza alın inşallah hayırlı olsunHerkese iyi akşamlar 7 Eylül'de tam 2 senelik evli olucam. Bende bu ay 15 ağustosta doğum günümde hamile olduğumu öğrendim
Ben nisanda corona oldum geçen hafta özellikle adet li iken biontec vuruldum ona rağmen 2 gün ateş yaptıValla bende duruma göre bakıcam cnm biontech ağırmış galiba o yüzden önermiyorlar benim eşim oldu da ben olamadim
Bende bu ay dedim adet olayım asi olayım sonra bir baktımki hamileyimBen nisanda corona oldum geçen hafta özellikle adet li iken biontec vuruldum ona rağmen 2 gün ateş yaptı
Evet biraz ağır diye normal olarak insanları etkiliyo hamileler için biraz daha riskli oluyoBen nisanda corona oldum geçen hafta özellikle adet li iken biontec vuruldum ona rağmen 2 gün ateş yaptı
Saglikla kucaginiza alın hayırlı evlat olsun kötüyü getirmeyin aklınıza hamile iken korona olan tanıdıklarım var benim siz sinovac sorun danışın bir dr za bir yol soyleyecektirBende bu ay dedim adet olayım asi olayım sonra bir baktımki hamileyim
Saglikla kucaginiza alın hayırlı evlat olsun kötüyü getirmeyin aklınıza hamile iken korona olan tanıdıklarım var benim siz sinovac sorun danışın bir dr za bir yol soyleyecektir
Yaa lariiiiKızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
Rica ederim hoşçakalınYok cnm kotu düşünmüyorum zaten evden çıktığımda yok ama eşim calisiyo sonuçta tedbir almak gerek haftaya giderim insAllah ilk muayeneye sorarım onuda sağol bilgilendirdigin için cnm
Sende cnmRica ederim hoşçakalın
teşekkür ederim:) neler yazmam gerekiyor tam olarak.Tabi ki bilgilerini yazarsan akşam ekleyeyim cnm
Kızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
Teşekkürler Allah razı olsunSağlıkla kucaginiza alın inşallah hayırlı olsun