- 7 Temmuz 2021
- 1.498
- 1.660
- 31
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.581
Boyum 177 82ıle hamıle kaldım 115 dı en son doguöa 1 hafta kalatövbe daha bılınçlıyım artık ama ozmn içime doğmuş herhalde nasıl olsa bir kere hamıle olcam demıstım
Bendede pko baslamıs dogumdan snra bu ay femaraya basladm bakalım salı kontrolüm var bende ilk gebelıgımı sen gbi zorla gorulen cızgı ıle kaset test ile ogrenmstm ve evlılıgmn ılk ayı oldu hergun ılıskı ustelık gunde 2 3 defaTeşekkür ederiiimmm darısı sana olsun6 gün değerlendirdik evet sadece folik asit kullandım folidoce
Yumurta geliştirici mi kuzummhadi hayırlısı olsun güzel sonuçların çıksınnnnn
Bende yapsam mı kaset var elimde6 gün kalabugün de 4 gün var kan verdim bakalım ne kadar artış oldu
Insallah guzel haberler veririz@zahrada canm Eki Görüntüle 2907652 dun cattladi galiba düğüne gitmistim yapamadim ama agri hissettim
Artik ade te 12 gun kaldi hayirlisi bakalim
48 ile hamile kalsm 44 ile dogurdumBende iki çocuğumda da öyle 60 kilo ile hamile oldum100 kilo ile doğuma girdim Allahtan dört ay içinde verdim zor du amabi ben değilmişim denek ki
Bende femara ve vitamin basladm bu ay bakalmYok kuzum yumurta geliştirici vermedi daha. Vitamin ağırlıklı devam etti duphaston verdi kimyasal gebeliğim olduğu için magnezyum çinko. Oceoan mummy ve teatrio salı günü de spermiyogram testine göre hareket edeceğiz
48 ile hamile kalsm 44 ile dogurdum
Kızlaaaarrr sizce bende yapsam mıııııBende yapsam mı kaset var elimde5 gün var
Allah gönlüne göre versin inşallahBende femara ve vitamin basladm bu ay bakalm
Ben yaptım çıkmadı tertemiz negatif bat 2 Eylül senim silik çıkmışsa dün bugün daha belirgin olur ozaman senin adına çok sevindim yap bi nasıl olsa bi kere siligi yakalamışsın canımKızlaaaarrr sizce bende yapsam mıııııaslında dün yaptım ama silik çıktı sıvı tüketimi arası vermeden yapmıştım
Maşallah çok sevindim canım hayırlı olsun canımKızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
Oooh ne güzel yükselmişKızlarrr bugün 4 kala kaset test ve kan sonucu 6,79 dan 69,03 e bi maşallah alırım
kuzum ovulasyon testim silik çıktı ay onu demeyi unutmuşum benim demek istediğim şimdi evde kaset gebelik testi var yapsam çıkar mı benim de 2 Eylül bat ah keşke gebelikte silik yakalasamBen yaptım çıkmadı tertemiz negatif bat 2 Eylül senim silik çıkmışsa dün bugün daha belirgin olur ozaman senin adına çok sevindim yap bi nasıl olsa bi kere siligi yakalamışsın canım
Benimki de öyle. Kızım tedaviyle olunca gerim gerim gerindi ben ikinci ayda sip diye hamile kaldım onu dogurdum gene şıp diye hamile kaldım diye. Bı tek bununla ovunebiliyor ne yazik kiDoğru diyorsun canım. Tabak çanak kırar gibi kalbimi kırıyor böyle gereksiz konuşarak bu kv bende ona torun verecem diye uğraşıyorum öyle
He yanlış anlamışım valla arkadas gebelik testinde silik yakalamıs ben yakalamadım bi yerde daha okumuStum bazı arkadaşlar iki günü kala yapmıştı yine yakalamamışlar ama sonra gün geçmiş ve hamile olduklarını öğrenmişler yani yapsan öğrenmesende günün geçmeden tam bilemezsin yap istersen canım Merak ettim aynı günüz Bi yap istersenkuzum ovulasyon testim silik çıktı ay onu demeyi unutmuşum benim demek istediğim şimdi evde kaset gebelik testi var yapsam çıkar mı benim de 2 Eylül bat ah keşke gebelikte silik yakalasam
Kuzu sanırım fsh/lh bi tık fazla gibi ama muaynede doktorun söylerdi zaten tek başına o bi anlam ifade etmiyormuş gayet güzel bence değerler. Hepsi referans içinde
Ahaha iyi demişsin ben bunu aklımda tutayım lazım olursa söylerimBenimki de öyle. Kızım tedaviyle olunca gerim gerim gerindi ben ikinci ayda sip diye hamile kaldım onu dogurdum gene şıp diye hamile kaldım diye. Bı tek bununla ovunebiliyor ne yazik kidedim bizim ki Allah'ın lütfu öyle hemen şıp diye vermiyor Allah özeniyor da yaratıyor zaman aldı o yuzden gibi bişey söyledim daha da diyemedi