-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.321
Kuzu senin neden hep öne geliyo bu adetler bak canımı sıkıyoGünaydın kızlar 3 gün erken regl oldumoysaki randevum 31 de adetin 5. Günü hormon testi verilir mi sizce?
İki senede salma kız kendiniValla benimki hep kendisi geliyor, hiç özel birşey yaptığım yok. Yani ben çoğu zaman gecelik giyip bi cilve bile yapmıyorum. Kocam şikayetçi değil ama sanki evlenince değiştim biraz ya. Saçlarım bile hep tepeden topuz, düzleştirmiyorum. Sanki böyle bi salmışlık var
bende saldım. umutsuz ev kadınları gibiyim evde. sonra sabah 8'de iş kadınına dönüşüyorum. bugün yemeğe gidelim dedi bende evde oturalım dedim. normalde de severm dışarda olmayı. şu gebelikle ilgili bedenen ve mental olarak meşgul olmak beni biraz tükenmişliğe itti. evde bile elim işe gitmez oldu bırak adamla ilgilenmeyi.Valla benimki hep kendisi geliyor, hiç özel birşey yaptığım yok. Yani ben çoğu zaman gecelik giyip bi cilve bile yapmıyorum. Kocam şikayetçi değil ama sanki evlenince değiştim biraz ya. Saçlarım bile hep tepeden topuz, düzleştirmiyorum. Sanki böyle bi salmışlık var
Daha önce buraya yazmıştım bunu beklenen adetten 14 gün geri sayın, onun 2öncesini, o günü ve 2 sonrasını değerlendirin doktorum böyle önermişti ovu yapmana bile gerek yok demişti düzenli adetim olduğu için ama yine de yaptım
AMin canım sağol. Allah bağışlasın kardeşi de çok bekletmeden sağlıkla gelsin insallahKorkma stres asıl kötü etkiler ben diş gebelik geçirdim seninki öyle durmuyo bol bol dua et şimdi 2. Minigimi bekliyorum rabbim hayırlısı ile aldirsin kucağına
Amin heyecanla bekliyoruz ama dediğim gibi bende hiç belirti yokNe 4ü 6Bi tanesi pik görmeden önce deneme atışıydı şansa pik oldu ertesi gün zorlu bi maratondu
Çok teşekkür ederim aynen haziran topicden bisürü arkadaşım var burda hala en kısa zamanda hepinizzz güzel haberleri alırsınız inşallah
Teşekkür ederiiim en kısa zamanda size olsun. femometer, diğeri de p tracker
çok iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay tutar kuzuuu
Merhaba eşiniz daha önce sperm testi verdi mi yada doktora göründünüz müEtiketlerim tabi kuzum benim 3 yıldır bebeğim olmuyor çok umutlu değilim tüp bebek düşünüyorum artık
Yarın düşer öğleden sonra gönderiyorlar çünkü sabah alınan kan tahlilleriniKizlar 6. Gün gecikmede yine testler negatifkan tahlili verdim simdi saglik ocaginda web sitesine ogleden sonra mi duser bilgisi olan var mi
Biliyorum yani benim de ilki zor oldu hep öyle diyordum rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsinMesela ben bir tane olsa yeter vallahi o kadar diyorum
Bizim buradaki 10 a kadar alıyo kan sadece. 10 da gönderiyor öğleden sonra 3 4 gibi sonuç çıkıyor. Her yerin çalışma sistemi farklı olabilir canım.Kizlar 6. Gün gecikmede yine testler negatifkan tahlili verdim simdi saglik ocaginda web sitesine ogleden sonra mi duser bilgisi olan var mi
Merhaba canım,Günaydın kızlar 3 gün erken regl oldumoysaki randevum 31 de adetin 5. Günü hormon testi verilir mi sizce?
Günaydın taze hamiiiiişşşKuzu senin neden hep öne geliyo bu adetler bak canımı sıkıyoben 2. Ve 3. Diye biliyorum hep de 2 de verdim kuzum öne çekme şansın yok mu?
Hem taşıma arifesinde hem de köyde fındık işleri varmış çekmiyor demiştiKızlar Yusra’dan haber yok mu?umarım iyidir
benimde bu ay 18i pik oldu 19u çatladı. bir gün pik oldu. pikten iki gün önce, pik günü ve ertesi günü değerlendirdik. başka da ekşın yok sonrasında. inşallah tutmuştur. hayırlısı..Benim önceki aylar hep 3-4 gün pikti olmadı, ilk defa bu ay 1 gün pik ardı hemen çatlama oldu. İnşallah tutmuştur
Aaay Lari ben görmedim yaaa hayırlı olsun Aşkım yaaa çok sevindim Maşallah MaşalllaaahKuzu senin neden hep öne geliyo bu adetler bak canımı sıkıyoben 2. Ve 3. Diye biliyorum hep de 2 de verdim kuzum öne çekme şansın yok mu?