Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki senede salma kız kendini

bende saldım. umutsuz ev kadınları gibiyim evde. sonra sabah 8'de iş kadınına dönüşüyorum. bugün yemeğe gidelim dedi bende evde oturalım dedim. normalde de severm dışarda olmayı. şu gebelikle ilgili bedenen ve mental olarak meşgul olmak beni biraz tükenmişliğe itti. evde bile elim işe gitmez oldu bırak adamla ilgilenmeyi.

Daha önce buraya yazmıştım bunu beklenen adetten 14 gün geri sayın, onun 2öncesini, o günü ve 2 sonrasını değerlendirin doktorum böyle önermişti ovu yapmana bile gerek yok demişti düzenli adetim olduğu için ama yine de yaptım ovuyla bir gitti. O yüzden doğruluğu benim tarafımdan garantilendii deneyinn

Korkma stres asıl kötü etkiler ben diş gebelik geçirdim seninki öyle durmuyo bol bol dua et şimdi 2. Minigimi bekliyorum rabbim hayırlısı ile aldirsin kucağına
AMin canım sağol. Allah bağışlasın kardeşi de çok bekletmeden sağlıkla gelsin insallah

Son düzenleme:
Amin heyecanla bekliyoruz ama dediğim gibi bende hiç belirti yok

Benim önceki aylar hep 3-4 gün pikti olmadı, ilk defa bu ay 1 gün pik ardı hemen çatlama oldu. İnşallah tutmuştur
benimde bu ay 18i pik oldu 19u çatladı. bir gün pik oldu. pikten iki gün önce, pik günü ve ertesi günü değerlendirdik. başka da ekşın yok sonrasında. inşallah tutmuştur. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…