- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.301
Kendimi vurcamBenim doktorum üst üste 4 gün dedi. Tutmazsa furucam onu.
Grupça harakiri yaparız artıkKendimi vurcam
Olmadı onuda denicez mecburÇakşır çok ile yarıyormuş bakalım bildiririm sonucu
Yetti canımaGrupça harakiri yaparız artık
Bence inciri kafana göre yapma çünkü prolaktini yükseltiyormuşBen incir kürü yapacam, hepsi birbirine karışmasın şimdi. Bide çok kötü cidden kusarım
Valla benimki hep kendisi geliyor, hiç özel birşey yaptığım yok. Yani ben çoğu zaman gecelik giyip bi cilve bile yapmıyorum. Kocam şikayetçi değil ama sanki evlenince değiştim biraz ya. Saçlarım bile hep tepeden topuz, düzleştirmiyorum. Sanki böyle bi salmışlık varHangisi istiyor ki? Zorla..
Gerçi ben biraz işin görseline kaçıyorum artık mumlar kokular müzikler kıyafetler.. O zaman işler değişiyor biraz daha
Merhaba kuzucumKuzum testlerim ve değerlendirmelerim böyle artık hangi gün tuttuysabende akıntı vardı evet demişti ya biri ip gibi aynen öyleydi. Belirti de regl olcakmış gibi ağrım vardı özellikle 2 gündür bi de bel ağrısı. Göğüs hassasiyeti yok ama uçları gıdıklanıyo sanki
Kırmızılar gelene kadar umut var :)Etiketlerim tabi kuzum benim 3 yıldır bebeğim olmuyor çok umutlu değilim tüp bebek düşünüyorum artık
Cnm bende eşime keçiboynuzu özü icirdim birde vitamin icirdim full-e adında yumurtlama donemimdede meryem ana otunun suyundan sabah akşam birer bardak hem ben içtim hem eşimKeçiboynuzu pekmezi aç karnına mı?
Evet ac karnına içecek cnmKeçiboynuzu pekmezi aç karnına mı?
valla bizimkine dedim ovulasyon haftası hergün diye. bütün ay her gün istiyorum diye anlaşma yaptı benimle.ne yediriyosunuz kocalarınıza benim kocam günaşırı bile istemiyo
Bana verilen kağıtta 2.3. Veya 5. Gün hormon testi yapılır yazıyorGünaydın kızlar 3 gün erken regl oldumoysaki randevum 31 de adetin 5. Günü hormon testi verilir mi sizce?
Anladım canım fakat pazar gününe denk geliyor artı olarak da pazartesi resmi tatil ne yapacağımı şaşırdımBana verilen kağıtta 2.3. Veya 5. Gün hormon testi yapılır yazıyorultrason düşünüyorsan doktor randevu almadan gelip regl 3. Günü demen yeterli yaparlar demişti…
yok 2 veya 3 yoğun günde olacakGünaydın kızlar 3 gün erken regl oldumoysaki randevum 31 de adetin 5. Günü hormon testi verilir mi sizce?
Ay bu ayımda boşa gitsin istemiyorum artık ya valla neden böyle oluyor acabayok 2 veya 3 yoğun günde olacak
özeller crtesi çalışıyor 2. günün olurAnladım canım fakat pazar gününe denk geliyor artı olarak da pazartesi resmi tatil ne yapacağımı şaşırdım
Ne 4ü 6Mübarek 4 gün üst üste nasıl yaptın sen ya
Çok teşekkür ederim aynen haziran topicden bisürü arkadaşım var burda hala en kısa zamanda hepinizzz güzel haberleri alırsınız inşallahHayırlı olsunçok çok sağlıklı değerler diliyorum mayıstan buraya kadar geldik sen muradına erdin çok şükür
Teşekkür ederiiim en kısa zamanda size olsun. femometer, diğeri de p trackerTebrik ederim öncelikle sağlıkla devam etsin inşallah. Bu hangi uygulama?
çok iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay tutar kuzuuuMerhaba kuzucumBenim değerlendirmelerim de aşağıdaki gibi bekliyoruz artık bakalım bende bi belirti birşey yok Düşünceleriniz neler
Anladım canım teşekkür ederimözeller crtesi çalışıyor 2. günün olur
Sadece sabahları aç karına 2 tane yiyorumBence inciri kafana göre yapma çünkü prolaktini yükseltiyormuş