Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangisi istiyor ki? Zorla..

Gerçi ben biraz işin görseline kaçıyorum artık mumlar kokular müzikler kıyafetler.. O zaman işler değişiyor biraz daha
Valla benimki hep kendisi geliyor, hiç özel birşey yaptığım yok. Yani ben çoğu zaman gecelik giyip bi cilve bile yapmıyorum. Kocam şikayetçi değil ama sanki evlenince değiştim biraz ya. Saçlarım bile hep tepeden topuz, düzleştirmiyorum. Sanki böyle bi salmışlık var

Merhaba kuzucum Benim değerlendirmelerim de aşağıdaki gibi bekliyoruz artık bakalım bende bi belirti birşey yok Düşünceleriniz neler

Eklentiler

• 981C74C3-B009-4D5A-AFCA-70B0E4B428BD.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 3C13590E-B000-4D8E-B005-AF906AF6E4E1.png
    529,1 KB · Görüntüleme: 40
Mübarek 4 gün üst üste nasıl yaptın sen ya
Ne 4ü 6 Bi tanesi pik görmeden önce deneme atışıydı şansa pik oldu ertesi gün zorlu bi maratondu
Hayırlı olsun çok çok sağlıklı değerler diliyorum mayıstan buraya kadar geldik sen muradına erdin çok şükür
Çok teşekkür ederim aynen haziran topicden bisürü arkadaşım var burda hala en kısa zamanda hepinizzz güzel haberleri alırsınız inşallah
Tebrik ederim öncelikle sağlıkla devam etsin inşallah. Bu hangi uygulama?
Teşekkür ederiiim en kısa zamanda size olsun. femometer, diğeri de p tracker
Merhaba kuzucum Benim değerlendirmelerim de aşağıdaki gibi bekliyoruz artık bakalım bende bi belirti birşey yok Düşünceleriniz neler
çok iyi değerlendirmişsin inşallah bu ay tutar kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…