- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.061
Canım benim bat günü 1.20 çıkmıştı. Sonra yükseldi. Şimdi 600 lerdeah çok amin canım..inşallah..
canım yapmıştım da 1,20 çıkmıştı. negatif oluyor zaten 5in altında isebata 6 var. beklemedeyim bakalım..
ahahaha kız güldürdün beni
anaaaaa kızzzzz hamilesin valllaaa hadi yiisin artar inaşşah da sağlıcaklaKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
laoquick alayım o zaman eczanelerde bulabilirsem teşekkür ederim :)valla ben bir gebenin günlüğü sayfasından aldım çok meth ediliyor o ama normalde de internetten laboquick aldım evde stokladım ikisinden de kullanıyorum. Miratech de kullandım ama sanki o çok belli olmuyor gibi
hahahahah halimizden başka kimse anlamaz :)):)onu da yaptım da yine de belim ağrıdı ellerimi belimin altına koyup ayaklarımı da başlığa sıkıştırıyorum vallahi komediyiz ya :))
aa canım sende öyle mi olmuştu? ciddi misin? ay şuanda ekstra umut geldi:) iki günde bir gidiyor musun kan değeri artışını kontrole peki?Canım benim bat günü 1.20 çıkmıştı. Sonra yükseldi. Şimdi 600 lerde
henüz gebelik elde edemedim ama okuduğum kadarıyla (iyi okurumben hep belime yastık koyup ayaklarımı havaya diktim bu ay. ayaklarımı dikmediğim zaman da ya da belime yastık koymadığım da hep dışarı çıkıyordu.
yüz üstü pozisyonu da denedim onda da dışarı çıktı :) şaka gibi ya ben beceremedim sanırım
bunları harfiyen yaptım bu ay ama hadi bakalım :) olursa noter onaylı derimhenüz gebelik elde edemedim ama okuduğum kadarıyla (iyi okurum) diz dirsek pozisyonunda kafanız ellerinize yakın olacak doggy pozisyonu gibi ama tam değil. bu pozisyon spermin yolunu kısaltıyormuş bir nevi sperme yardım ediyorsunuz boşalmadan sonra bir iki dk sabit bekleyip sonra yüzüstü 10-15 dk yatıyoruz. yatarken youtube videosu izleyeblrsnz
bakayım bu ayda bu şekilde deneyeyim ne kaybederim ki :) :) :)henüz gebelik elde edemedim ama okuduğum kadarıyla (iyi okurum) diz dirsek pozisyonunda kafanız ellerinize yakın olacak doggy pozisyonu gibi ama tam değil. bu pozisyon spermin yolunu kısaltıyormuş bir nevi sperme yardım ediyorsunuz boşalmadan sonra bir iki dk sabit bekleyip sonra yüzüstü 10-15 dk yatıyoruz. yatarken youtube videosu izleyeblrsnz
ay güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :) : )bunları harfiyen yaptım bu ay ama hadi bakalım :) olursa noter onaylı derim
ay belki pazara falan denk gelir belli mi oluuur <3 <3bakayım bu ayda bu şekilde deneyeyim ne kaybederim ki :) :) :)
şey okumuştum ben de sabahları denemek daha yüksek olurmuş gebelikte.
ama bizim öyle bir vaktimiz yok ikimiz de çalıştığımız için.
nasıldır bilmiyorum ama ben çok belli belirsiz görüyorum. Ay inş gebelik vardır yanılmıyorumdurKızlarr sizce çizgi var mııbugün yumurtlamanın 10. çatlamanın 8. Günü
ağzından bal damlıyor ay hadi inşallah <3 <3ay belki pazara falan denk gelir belli mi oluuur <3 <3
aynı ben sorma zatem 06:00 da gidiyor eşim işe 5 temi kaldırayım :)bakayım bu ayda bu şekilde deneyeyim ne kaybederim ki :) :) :)
şey okumuştum ben de sabahları denemek daha yüksek olurmuş gebelikte.
ama bizim öyle bir vaktimiz yok ikimiz de çalıştığımız için.
ben cumartesi çalışıyorum ama eşim çalışmıyor bende 09:00 18:00 çalışıyorum artık bir gün uykumdan feragat ederim :))ağzından bal damlıyor ay hadi inşallah <3 <3
cumartesiye de denk gelse olur valla :) cumartesi pazar çalışmayan şanslı insanlar arasındayım :) ay bak sen öyle diyince heyecanlandım şimdi hahahaha
ay onu yapmaya kalksam boşar herhalde beni :) başlarım çocuğa diye hahahahaaynı ben sorma zatem 06:00 da gidiyor eşim işe 5 temi kaldırayım :)
Yaaa çok çok sevindim umarım sağlıklı ilerler ve kucağınıza almak nasip olur darısı bizeKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
dur dur sen bu ay bence hamilesin :)ben cumartesi çalışıyorum ama eşim çalışmıyor bende 09:00 18:00 çalışıyorum artık bir gün uykumdan feragat ederim :))
Bilmiyorum canım nasil yapacam ama doktora gitmek istiyorum eğer regl olursam gidecemFemara kullan bı de o daha etkili
amin ama bana da sen hamilesin gibi geliyor :)dur dur sen bu ay bence hamilesin :)
Hayırlı olsun çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza da alırsınız
ay yok kuzu ben kendime ihtimal vermiyorum çünkü dün yaptığım test negatif çıkmıştıamin ama bana da sen hamilesin gibi geliyor :)