- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
koyu çıkmaması sebebi ilk idrarrla olmaması olabilir :) ümitsizliğe düşmeyin. ovu ile takip ettiniz mi yani çatlama günü kesin mi belki de geç döllenmedir o yüzden soruyorum :)Umarım vardır
Bende gördüm var canımKızlar freely marka test bulabildim ilk kez duyuyorum güvenemedim sizce varmı bişey
Takip etmedim ama eşim yanımda yok en son ayın 26 sonda birliktelik yaşadıkkoyu çıkmaması sebebi ilk idrarrla olmaması olabilir :) ümitsizliğe düşmeyin. ovu ile takip ettiniz mi yani çatlama günü kesin mi belki de geç döllenmedir o yüzden soruyorum :)
26 sında ilişki olduysa spermler 3 gün yaşıyosa hadi diyelim 28 inde çatladı oldu tam böyle çıkması normal aslındaTakip etmedim ama eşim yanımda yok en son ayın 26 sonda birliktelik yaşadıkEğer tutsaydı şuan daha koyu olurdu diye düşünüyorum
Öncelikle geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bende aslan pençesi çayı içiyorum rahmi gebeliğe hazırladığını okumuştum . Günde kaç kere içiyorsun ben ikidefaM mavili_yeshll beni de ekleyebilir misiniz. Yaş 29 6 aydır istiyoruz. Bu süreçte maalesef bir düşük yasadım. BAT 18 Agustos. Folik asit ve iki günde bir coraspin kullanıyorum. Hamile kaldıgim ay testere disli aslan pençesi cayi içmiştim. Yine aynı sekilde onu da kullanacağım. Cok hafif düzeyde pco var.
Eklerim tabi nasıl kullanmıştın cnm onu belki Bnde denerim bu ayM mavili_yeshll beni de ekleyebilir misiniz. Yaş 29 6 aydır istiyoruz. Bu süreçte maalesef bir düşük yasadım. BAT 18 Agustos. Folik asit ve iki günde bir coraspin kullanıyorum. Hamile kaldıgim ay testere disli aslan pençesi cayi içmiştim. Yine aynı sekilde onu da kullanacağım. Cok hafif düzeyde pco var.
İnşallah bakalım bu ayda olmazsa 1 yıl dolacak artık hsg çekileceğim26 sında ilişki olduysa spermler 3 gün yaşıyosa hadi diyelim 28 inde çatladı oldu tam böyle çıkması normal aslındahadi inşallah vardır da sevindirirsiniz bizi
Kuzum bende ilk defa ovülasyon yapıyorum.Döngüm 25 gün normalde dün pik görmem lazımdı ama iki çizgi eşit bile olmadı daha bende anlam veremiyorum, her ay yumurtlama olmayan var mı?Kızlar bugün reglin 10.günü, ovulasyon testi baya silik olmasına rağmen 3 gündür sürekli akıntım var. Neden böyle oluyor anlamadım. @EsrakcshnSelizay @Adelnaz H HTCNM
Teşekkür ederim hepimiz muaffak olalim insallah. Ben ilk 1 hafta günde iki fincan sabah ac ve aksam yatmadan önce iciyordum. E 2 biraz düşük, lh fsh tan birazcik yüksekti, prolaktin yüksekti şükür hepsini dengeledigini hissettim, güçlü hissedilir bir ovulasyon olmustu. 1 haftayi tamamladiktan sonra 1 fincana düşünürdüm. Cunku 2 fincan fsh yüksekliğine , 1 fincan ise adet duzensizligine iyi geliyormuş. Benim fsh yüksek olmadigi gec yumurtladigim icin tek ictim. Bir de o ay esim ilk defa keci boynuzu çayı içti.Öncelikle geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bende aslan pençesi çayı içiyorum rahmi gebeliğe hazırladığını okumuştum . Günde kaç kere içiyorsun ben ikidefa
Hee bende hormon sorunu ve pko falan yok bende bir haftadır iki bardak içiyorum bir bardağa geçiyim bende .Teşekkür ederim hepimiz muaffak olalim insallah. Ben ilk 1 hafta günde iki fincan sabah ac ve aksam yatmadan önce iciyordum. E 2 biraz düşük, lh fsh tan birazcik yüksekti, prolaktin yüksekti şükür hepsini dengeledigini hissettim, güçlü hissedilir bir ovulasyon olmustu. 1 haftayi tamamladiktan sonra 1 fincana düşünürdüm. Cunku 2 fincan fsh yüksekliğine , 1 fincan ise adet duzensizligine iyi geliyormuş. Benim fsh yüksek olmadigi gec yumurtladigim icin tek ictim. Bir de o ay esim ilk defa keci boynuzu çayı içti.
Ilk bir hafta sabah aç karnına ve aksam yatmadan önce olacak sekilde kaynamis icme suyuna bir tatli kaşığı atıp altini kapattim. 6 7 dk sonra süzüp ictim. Normalde kaynatın diyorlar ama yapraklı bitkileri kaynatmak yerine sıcak suda demleme usulünü dogru buluyorum. Faydasını da görmüştüm. Esim de keciboynuzu demleyip icti sadece aksamları.Eklerim tabi nasıl kullanmıştın cnm onu belki Bnde denerim bu ay
Ben de görüyorum çok yeni belli kiKızlar freely marka test bulabildim ilk kez duyuyorum güvenemedim sizce varmı bişey
Yani ben hormonlarım dengeli olsa hic icmem bile. Ama en azından iki degil de bir fincan icseniz daha doğru olabilir.Hee bende hormon sorunu ve pko falan yok bende bir haftadır iki bardak içiyorum bir bardağa geçiyim bende .
1 bardak suya şeklinde mi acabaIlk bir hafta sabah aç karnına ve aksam yatmadan önce olacak sekilde kaynamis icme suyuna bir tatli kaşığı atıp altini kapattim. 6 7 dk sonra süzüp ictim. Normalde kaynatın diyorlar ama yapraklı bitkileri kaynatmak yerine sıcak suda demleme usulünü dogru buluyorum. Faydasını da görmüştüm. Esim de keciboynuzu demleyip icti sadece aksamları.
Aynen 200 ml lik kupama demleyip her seferinde taze tükettim.1 bardak suya şeklinde mi acaba
Tmmdr çok teşekkürler cnmAynen 200 ml lik kupama demleyip her seferinde taze tükettim.
Çok geçmiş olsun inşallah yeniden nasip olurBen de görüyorum çok yeni belli kiBen de hamileliğimi bu test ile öğrenmiştim. Doğru gösteriyor. Düşük oldu benim ama inşallah size uğurlu gelir