Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amh tek başına bir anlam ifade etmediğinide söylüyorlar. ultrasondaki yumurtaların durumu ve hormonların iyi olması yeterli diyorlar. dr lerin yalancısıyım benimde değerler ve klinik muayene iyi olduğu için amh bakılmadı. ama semen analizi yaptırmak şart kadının iyi olması birşey ifade etmiyor tek başına.

Hali kuzusu kaç gün oldu iğne olalıı gözler sendee
ejce dünkü test beni ikna etmedi ahah bugün durumun nee
Gecen pazarı oldum o günü saymıyorum bugün 10.gun hcg testim baya silklesti yok denecek kadar az bir çizgi vardı sabah bundan sonra nokur bilemedim heycqnla bekliyorum

Canım adını kesseydin keşke.

Senin için sevindim, inşallah herşey güzel olur

Yaaa benim adet olacakmisim gibi belim ağrıyor olmuycak bu ay da galiba iğnenin bu gün 5. Günü ama adet ağrılarım gibi ağrılarım başladı...

Bana pek öyle söylemediler şahsen.her doktor farklı bir şeyi savunuyor demekki.esimde de çok şükür hiç birşey çıkmadı benimde amh haricinde herseyim normal ama 2 seneden fazladır olmadı.o yüzden yipratmicam normal yolla artık kendimi olmuyor demekki doktorların bir bildiği varmış.gorecem tüpe baslayinca sorunu bakalım hayırlısı.yumurtlamam da da hiç bir sorun yok progesteron bakdilar 17 kusur cikdi mesela.ama doktorun yorumu şu oldu yumurtalarim var evet ama belki kalitesinde sorun vardır.bunuda ancak tüp de görürüz dedi.

Bugün doktora gidip klomen başlayacaktık ama sabah o kadar midem ağrıyordu ki kalkıp gidemedim. Yarın gidicem adetin 4. Günü oluyor. Bir şey olmaz heralde, bazıları 5. Gün başlıyormuş. Bunca zaman 3. Gün başladık da ne oldu, Belki keramet 4. Gündedir. Bu ay eşime de yüklenecem, keçiboynuzu ve çakşır suyu içirecem. Ben de avokado yerim çatlama iğnesinden sonra. Şimdi bebe düşünsün

Benim sonuçlarım da aynıı böyle şimdi karşılaştırdım. En normal hastamsın yani sana hastam bile diyemem demişti hahahah bence bunu iyi ki yaptırdın, şimdi hangi doktora gidersen git elinde bunlar olduktan sonra her şey daha net olur

Allah yüzünüzü güldürsün. her dr farklı bir yol izliyor yada hepimizde bilmediğimiz farklı durumlar olabilir tabi biz biraz ezberden konuşuyoruz burada.

Allah yüzünüzü güldürsün. her dr farklı bir yol izliyor yada hepimizde bilmediğimiz farklı durumlar olabilir tabi biz biraz ezberden konuşuyoruz burada.
Öyle tabiki biz dediğin gibi ezbere oluyor biraz bana ilk tüp dediklerinde inanamadim herşey normalden neden aşılama değilde tüp direk falan.ama biraz kafayı toparlayıp mantıklı düşününce toparlaniyorsun.o yüzden herşey normalde olsa ben artık herkese önerim amh değerini muhakak herkes bilmeli.akilda kalacağına önlem olmuş olur.bana bunu 1 sene önce biri deseydi keşke diyorum şimdi ben.o yüzden dayanamıyorum böyle gorunce yazasim geliyor.dusuk çıkacak diye bişey yok zaten nadirdir benim gibi olan ama ihtimali kafadan atsınlar benim durumuma kimse düşmesin istiyorum o yüzden.

benim doktorum muayenede altı ay sonra hsg çekeriz dedi. amh bakalımmı dedim gerek yok dedi. bende çıkarken ay sonra görüşürüz dedim, bence biz gebe olarak görüşeceğiz dedi çıkarken, o bile insana iyi geliyor. moral veriyor. ayrıca haklısınız ben hep diyorum evlenince herkes baktırsın herşeyine aslında ona göre erteler plan yapar. en büyük tecrübem bu oldu sanırım. tüp bebek ihtimali yüksekse boşuna aşılama süreci ve stresine girmemiş olursunuz. iyi yönden bakalım. gelsinler de tüp aşılama doğal gerçekten çok önemli değil. beni nasıl olacağından ziyade ya olmazsa düşüncesi mahvediyor. herşeyin hayırlısı

Evet kesinlikle şimdiki aklım olsa çocuk düşünmesem bile keşke evlendigimde herşeye baktirsaydim da bilerek yola devam etseydim.2 senede öyle zaman kaybettim çünkü.kismet birazda kaderde varsa da önüne gecemiyoruz bı şekilde demekki.aynen bende öyle düşündüm o hormonları alacaksam en azından direk tüp için alacağım şansı daha yüksek.doktorda oyel dedi bana zaten mantıklı geldi.1.30 olanı gösterme kurulda o görünürse rapor çıkmaz dedi 0.90 olanı göstereceğim.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.olmayacaj düşüncesine hiç girme canım olur Allah'ın izniyle 0.01 amh ile yada hiç spermin olmaması haliyle bile gebelikler elde ediliyor.o yüzden bu düşünceyi at kafandan hiç stres yapma bu konuda.

Yaa tabiki yine doktorlar da haklı 6 ay 1 sene en azından denenmeli detaylı tetkikler için bakdiginda yoksa hastaneler dolar taşar sizin6 ay bile yoksa henüz deneme erken daha en azından 6 ay geçsin inşallah baktirisiniz herşeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…