- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.241
Bennn dün oldumHamile kalan arkadaslarimi kutluyorum darısı da bize olsunbugünu saymazsak artık çatlatma iğnesinden 11 gün geçti bata tam 7 gün var. Bu ay catlama iğnesi olan var mı ?
İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinBennn dün oldumBugün 36 saatimiz doldu değerlendirdik bakalım hepimizin tutar inşallah
Aminnn , ya bişey sorucam çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılıyor mu? Ben yaptım dün hafif silik bugün tamamen koyu pikti ama kimisi iğnenin etkilediğini sürekli pozitif çıktığını söylüyo sen yaptın mı?İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Vallahi bende de sürekli iğneden pozitif çıktı hiç silik olmadı. İğneden on gün geçti yeni siliklesti biraz. Ama benim çok aklımı karsitirdi lh testiAminnn , ya bişey sorucam çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapılıyor mu? Ben yaptım dün hafif silik bugün tamamen koyu pikti ama kimisi iğnenin etkilediğini sürekli pozitif çıktığını söylüyo sen yaptın mı?
Demek ki yapmamak gerekiyo o zaman bende yapmıyımVallahi bende de sürekli iğneden pozitif çıktı hiç silik olmadı. İğneden on gün geçti yeni siliklesti biraz. Ama benim çok aklımı karsitirdi lh testi
Aynen canım cok teşekkür ederim insallahDemek ki yapmamak gerekiyo o zaman bende yapmıyımteşekkür ederiiiiim inşallah senin vardırrrr güzel haberlerini alırız az kalmıs
Femara mı klomen mii ve baska ilaç kullandın mı ben femara kullandım şimdi de ilk kez duphaston verdi daha önce hiç kullanmamıstım..Aynen canım cok teşekkür ederim insallahhaftaya kan testine gidicem kısmetse
Bu ay sadece femara kullandım 2tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vurdum beklemedeyim benFemara mı klomen mii ve baska ilaç kullandın mı ben femara kullandım şimdi de ilk kez duphaston verdi daha önce hiç kullanmamıstım..
Ama takviye folik asit olarak iki ay önceden combinol jel tablet verdi onu kullandım. Bı de faydası oldu mu bilmem femara kullanırken incir kürü yaptım zeytinyag ile olan. Ve yunurtlaiklarima masaj yaptım belki de o yüzden yumurtalar oldu. İğneye gerek kalmadı kim bilirFemara mı klomen mii ve baska ilaç kullandın mı ben femara kullandım şimdi de ilk kez duphaston verdi daha önce hiç kullanmamıstım..
Merhaba. Bende iğneyi salı günü yaptım yani 17 ağustosta. Ne zaman kanda belli olur acaba ?Test yapmadın mı ben çoktan yapmıştım yarın sabahtan yap bize de söyle seninle sevinelim
Merhaba ovitrelle kullandınız mı acaba ? Bende sizinle aynı durumdayım. Amh düşük ve 29 yalındayım. 17 ağustosta çatlatma iğnesi oldum.Benım hormon değerlerim kotu erken menapoz hastasıyım femara hıc bır işe yaramadı, ama inofolic combi kullanmıstım gecen ay başkafa birsey kullanmadım yumurtası olmayan insan normalde 2 yumurta olmustı kontrolde de doktor soyledı bu ay femara kullandım hiç bir işe yaramadı kesınlıkle
Bende ovu test vs yapmadım hiç açıkçası , hissederek akışına bırakarak oluştu hep çok şükürBu ay olmadı malesef erken geldi işte regl yumurtlama zamanımda değişir mi bilemem test yaparak takip etmiyorum vücut düzenine göre değerlendiriyorum bakalım eylul ayına denicem birde ordada post var bulusalimhakkımızda hayirlisi olsun
Bende durumlar aynı pazar bat günü onu bekliyorum bakalım ne olacak… Düşünmemek için evde durmuyor pazar günü de kv aşureye gideceğim pazartesi kadar birşey olmazsa test yapacağımSelam cicişleeeer!Herkese hayırlı geceler, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben bekleme sürecindeyim. Ay sonuna kadar yoğun olucamm biraz ama içimde çok büyük bi his var, bu ay pozitifi yakalıcamm
Hayırlı geceler beni uyku tutmadı heyecandanSelam cicişleeeer!Herkese hayırlı geceler, nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben bekleme sürecindeyim. Ay sonuna kadar yoğun olucamm biraz ama içimde çok büyük bi his var, bu ay pozitifi yakalıcamm
Sonuç ne canmBen de en son çarşamba yani bata 1 kala kaset yaptım çıkmadı ümidi kesip bırakmıştım yarın sabah yapsam çıkar mı kasette bilmiyorum elimde kaset var sabah ilk iş deneyeyim o zaman
Pik 19 temmuzda oldu 18 gün snra öğrendimOvulasyondan 8 gün sonra mı öğrendiniz gebeliğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?