- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.121
Günaydın kızlaaarrr bu ayki ovü testim ektedir
zuhahahhaha....Hahaha dedim 1 dolu 1 boş olacağı yok bu seferde böyle deniyim
Canım başladım mı zevkle devam ediyo zaten ama sabahtan düşününce zor geliyo
adama kendini zorunlu hissetmemesi için diyorumki hergün yapmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Diyo ki ben bütün ay diye düşünmüştümBen kurudum benn
çıkmaz kuzum. ama erken gebelikte çıkabilirKızlar adetime 5 gün var kaset test yapsam çıkar mı
Çıkmama ihtimali de var mıdır peki erken gebelik testini geçen ay kullandık ve çift çizgi kan verdim 0.1 şok oldumçıkmaz kuzum. ama erken gebelikte çıkabilir
nasıl yani çift çizgi olup kan egatif mi çok ilginç. Ama oluyor ya öyle şeyler burdan okuyoruz. En sağlıklısı gününü beklemek. Yada 2 gün kala yap. Ama geç döllenme olursa o zamnda çıkmıyormuş testlerdeÇıkmama ihtimali de var mıdır peki erken gebelik testini geçen ay kullandık ve çift çizgi kan verdim 0.1 şok oldum
Ya da nazlılar... O açılacak sen kapayacaksınYumurtalarım kör galiba geliyolar da spermleri görmeden gidiyolar
spermler kördür belki yumurtaya ulaşamıyordur ya da görüyordur ama zarı açıp dölleyemiyordur :))Yumurtalarım kör galiba geliyolar da spermleri görmeden gidiyolar
19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünükızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2903901
18,19,20,21 değerlendirmeye değer.kızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2903901
öyle mi diyorsun teşekkür ederimm. tam aynı renk değil c den bi tık rengi açık gibi geldi arkadaşlara bakıyorum c den bile koyu oluyo bi sorun mu var acaba yumurtlamadım mı diye endişendim. dün akşamı değerlendirdik bugün de değerlendirelim bakalım..19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünü
18i hariç dediğin gibi deneyeceğim inşallah18,19,20,21 değerlendirmeye değer.
Testle alakalı olabiliyor bn çok çeşit kullandım bazı testler böyleöyle mi diyorsun teşekkür ederimm. tam aynı renk değil c den bi tık rengi açık gibi geldi arkadaşlara bakıyorum c den bile koyu oluyo bi sorun mu var acaba yumurtlamadım mı diye endişendim. dün akşamı değerlendirdik bugün de değerlendirelim bakalım..
Benimde adet günüm erken gebelikte silik çizgiydi hemen kan verdim.negatfti zaten o gün regl geldi. Erken gebelik testleri çok saçmanasıl yani çift çizgi olup kan egatif mi çok ilginç. Ama oluyor ya öyle şeyler burdan okuyoruz. En sağlıklısı gününü beklemek. Yada 2 gün kala yap. Ama geç döllenme olursa o zamnda çıkmıyormuş testlerde
Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur muKötü düşünme çünkü senin bat günün geçti anladığım kadarıylagenellikle erken yakalayanlarda bat günü ve sonrasındaki bi kaç gün değerler düştü. O yüzden herkes batın geçmesini bekliyor aslında sen için ferah tut her şey güzel olsun
8,43 olduğuna göre döllenme geç mi olmuş ?Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu
2 katı yükselmesi gerekiyormuş sen baktırdınmı benımde salı günü 7 2 gün sonra 9,48 gebelik varmı anlamadım yarın adetim olmam gerekiyorGeçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?