Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zuhahahhaha....

Çıkmama ihtimali de var mıdır peki erken gebelik testini geçen ay kullandık ve çift çizgi kan verdim 0.1 şok oldum
nasıl yani çift çizgi olup kan egatif mi çok ilginç. Ama oluyor ya öyle şeyler burdan okuyoruz. En sağlıklısı gününü beklemek. Yada 2 gün kala yap. Ama geç döllenme olursa o zamnda çıkmıyormuş testlerde

kızlar merhaba anonim olarak takip ediyorum ama daha şimdi üye oldum. gebelik planlıyorum 2 aydır olmadı 3. ayda ovulasyon takibi yapmak istedim. Bu ay inşallah hep birlikte gebe oluruz ve beraber gebelik deneyimlerimizi paylaşırız :) ovulasyon testlerim pik olmamış gibi hissediyorum yorumlayabilir misiniz?

19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünü

18,19,20,21 değerlendirmeye değer.

19 unda yani dün pikmiş bugün çatlama olmuş kesinlikle değerlendirmelisin bugünü
öyle mi diyorsun teşekkür ederimm. tam aynı renk değil c den bi tık rengi açık gibi geldi arkadaşlara bakıyorum c den bile koyu oluyo bi sorun mu var acaba yumurtlamadım mı diye endişendim. dün akşamı değerlendirdik bugün de değerlendirelim bakalım..

Testle alakalı olabiliyor bn çok çeşit kullandım bazı testler böyle

Benimde adet günüm erken gebelikte silik çizgiydi hemen kan verdim.negatfti zaten o gün regl geldi. Erken gebelik testleri çok saçma

Hali kuzu nasılsın? Çatlatmada kaçıncı gün? Seni de heycanla takip ediyorum :) Kendimden ümidi kestim size odaklandım :)

Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu

Geçti canım benim aslında hamileyim. 8,43 ile ama sağlıklı ilerler inşallah artarak onun tedirginliği var. İnşallah canım benim dua edin olur mu
2 katı yükselmesi gerekiyormuş sen baktırdınmı benımde salı günü 7 2 gün sonra 9,48 gebelik varmı anlamadım yarın adetim olmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…