Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay ilk ovu denememdii ben de 14 diye bekliyodum ama yumurtlamadan 16 gün sonra regl oldum. Yumurtlama gününü 0 sayarak. Ertesi gün de çatlamıştı oysaki onu 1 saymış oluyorum yani anlatabildim umarım Değişik işler ya vallahi değişik

Bu nasıl oluyor. Onu da anlamış değilim doğrusu :) Hayırlısı olsun
Yani şahit olduğum bi durum her kadın aynı zaman yumurtlamıyor sanki yengem de adetine bi hafta kala hamile kalıyor adeti bi hafta geçiyor doktora gidince doktor diyo iki haftalık hamilesin I yüzden yumurtlama kafamı karıştırıyor

Ben yumurtlamayı 1. Gün sayarsam 16. Gün geceye doğru regl lekelenmem başlamıştı. 17 gün gündüz tam söküldü

regl 3 gün öncesinden geldi galiba dort gözle bekliyorum sanki kendilerini azar azar leke geliyor ne kahverengi ne kırmızı diyebilirim yarına iyice gelir galiba bu ayda olmadı bende hayırlısı sizlerden gelsin güzel haberler...

Yerlesmede olabilir yinede dikkatli olun

Benimde aynı bugün gelsem mi gelmesem mi diyor resmen reglim. Önümüzdeki aya inşallah güzel haberler verelim

Önemli olsa söylerdi o zaman zaten doktor. Doktora güvenip onun tavrına göre hareket ediyoruz zaten bir şey bildiğimizden değil
Bir kaç kişiden daha duydum doğumdan sonra ağrı ile hissettiklerini. Benim üçüncü olacak. Bir düşük, bir doğum var..

Şimdi yeni bir bat tarihi mi girmemiz gerek? çünkü bu ay beklenmedik bir şekilde erken regl oldum. Günün şarkısı umutlarım kaldı gardaş yarınaaa

Kızlar Yarını boş bırakıp ctesi mi değerlendiriyim yoksa hadi larissa 1 gün daha dayan mı dersiniz

Eklentiler

• 5CFC7588-F01D-4FB7-8CF2-C3AEEC17CDE6.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 7EEA1FC9-91B4-43DA-9FC9-4259B44D4D5F.png
    99 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…