Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçlarım çıktı. Benmki iyiymiş bir sıkıntı yok eşimin sperm sayısı ve hareketliliği iyiymiş. Morfoloji 2 çıkmış dr sigarayı azalt üç ay sonra yine bakalım ama gebeliğe engel değil demiş. Aynı durumu yaşayan varmı. Çok cahil oldğum bir alan. Fikir verin

Onlar paso kendilerine çalışsın zaten.
Eğer döllendiği an görülseydi gelişim 40 hafta diye kabul edilmezdi ki

Surekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum iste
Dikkat et kendine

Kızlaar
Sabah test negatifti bat bugün atmıştım, az önce kesin oldum diye koştum tuvalete hiçbişi yok normalde reglim ishalle birlikte gelirdi şuan ishalim tuvalete çıkıp duruyorum ama regl yok böyle bişi yaşayanınız var mı yaaa regl olcak gibi kasılmalarım da durdu şuan hiçbişi yokk ama test de negatifttii umutlansam mı bilmiyorummm

Umutlanma kuzum. Bat bugünse test de negatifse yoktur. Benim de aynı Bat yarın mesela test yaptım negatif. Hayalet çizgi falan bile yok. Ben de göğüs ağrısı, kasık şişkinlik batma vs vajinal akıntı hepsi baş gösterdi 2 gündür.

meme hassasiyetim de azaldı yani düne kadar daha yoğundu anlamadım ki doğru diyosunn herkeste 5 gün kala bile çıkarken bat günü çıkmıyosa çok da şeyapmamak lazım ama işte insan pay çıkarmaya çalışıyor

Kan ver emin olmak için stresten gecikebilir

Çok teşekkürler Allah razı olsun,yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama bende hiç düşünmedim eşimde sorun çıkacağını o yüzden hep ben gidip geliyordum.Gerçi onun sonucunu daha gostermedık randevu alacaktık ki gebeliği öğrendim.Hep diyordum burada da yazdım inşaallah aşılamaya falan gerek kalmadan olur dıyeeşimin sonucuna sadece benim dr um baktı o dedi düşük büyük ihtimalle aşılama olur dıye ürolog görmedi daha yınede gösterelim dıyorum bakalım ne dıyecek merak ettım.Ama ovu bana çok iyi geldi günü bildiğim için çok rahattım ve artık tedavı süreci başlayacak zaten dıye stres yapmadım hiç.Rabbim herkesin gönlündekinin hayırlısını nasip etsın inşaallah

Kan ver emin olmak için stresten gecikebilir
Yarına kadar olmazsa yarın sabah veriyim bari, aslında çok gecikmem 5inde yumurtladım 14-15 gün sonra regl gelir ovü ile baktıgım icin bugün yarın kesin diyodum takvim de bugünü gösteriyo ama yumurtlamadan14 gün sonra oluyo ya regl o gecikebiliyo mu acaba yoksa gecikenlerin yumurtlama da mı gecikmiş oluyor

Benimde yumurtlama zamanı aniden yataktan kalkınca hahif batma olurdu normal bence ,hatta yumurtladığımızı herşeyın normal olduğunu gosterır bence .Kist ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum sadece bazı kistler adet ile atılıyor zaten o bakımdan onemsememiştir dr.Sizin ikinci mi olacak gebeliğiniz

Olmazsın inş bazen yumurtlama ve çatlama geciktirir için farkediyor

Pay çıkarmakta üstümüze yok. Ben bu ay hiç çalışma yapamadım şehir dışındaydım, reglime 3 gün var, kasık ve meme ağrısı var, bir an acaba olabilir mi diye düşünüyordum az önce. Nasıl olacaksa

Gebe değilim canım, yumurtlamayı değerlendirdim bekliyorum teşekkür ederim

Hali L Larissa A arya aranızda bu sorunla karşılaşan oldu mu

o belirtiler bendede fazlasıyla var .Ve ben fazlasıylaçalışma yaptım. Ama buz gibi negatif sen yine çalışma yapmamışsın.

Bir bakıyorsun gebesin

Hali L Larissa A arya aranızda bu sorunla karşılaşan oldu mu
İdrarı 3 damla damlatması gerekiyor, birden değil yavaş yavaş. ben sıvı alımını 2 saat kadar tamamen kesiyorum. Bir de damlattıktan sonra hemen kaldırmıyorum testi 5 dakika bekliyorum bu şekilde dağılmıyor. Ve markası önemli testin belki bozuksa bilemedim benim hiç başıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…