- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.041
Merhaba kızlarr. Adetim yeni bitti benim de. Şimdi kolaysa yumurtlamada çalış sonra üzerine 2 hafta bekle amaan. Artık döllenmeden sonraki gün gebelik tespiti yapmayı keşfetmeliler. Nerede bu isviçreli bilim adamları? Hepsini göreve çağırıyorum
Amin canım inşallahBaya olmuş ya. Ben şimdi ne desem senin için anlamı olmaz. En fazla dua edebilirim. Kimin duası kabul olur bilinmez sonuçta. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. Allah daha fazla aratmasın inşallah..
Dikkat et kendineSurekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum iste
Ediyorum canm ınsallah bir sorun çıkmadan atlatırım bu günleriDikkat et kendine
Umutlanma kuzum. Bat bugünse test de negatifse yoktur. Benim de aynı Bat yarın mesela test yaptım negatif. Hayalet çizgi falan bile yok. Ben de göğüs ağrısı, kasık şişkinlik batma vs vajinal akıntı hepsi baş gösterdi 2 gündür.Kızlaar
Sabah test negatifti bat bugün atmıştım, az önce kesin oldum diye koştum tuvalete hiçbişi yok normalde reglim ishalle birlikte gelirdi şuan ishalim tuvalete çıkıp duruyorum ama regl yok böyle bişi yaşayanınız var mı yaaa regl olcak gibi kasılmalarım da durdu şuan hiçbişi yokk ama test de negatifttii umutlansam mı bilmiyorummm
meme hassasiyetim de azaldı yani düne kadar daha yoğundu anlamadım kiUmutlanma kuzum. Bat bugünse test de negatifse yoktur. Benim de aynı Bat yarın mesela test yaptım negatif. Hayalet çizgi falan bile yok. Ben de göğüs ağrısı, kasık şişkinlik batma vs vajinal akıntı hepsi baş gösterdi 2 gündür.
Kan ver emin olmak için stresten gecikebilirmeme hassasiyetim de azaldı yani düne kadar daha yoğundu anlamadım kidoğru diyosunn herkeste 5 gün kala bile çıkarken bat günü çıkmıyosa çok da şeyapmamak lazım ama işte insan pay çıkarmaya çalışıyor
Bende öyleyim çıkarymaya çalışıyoum ama sonra çok daha üzücü oluyormeme hassasiyetim de azaldı yani düne kadar daha yoğundu anlamadım kidoğru diyosunn herkeste 5 gün kala bile çıkarken bat günü çıkmıyosa çok da şeyapmamak lazım ama işte insan pay çıkarmaya çalışıyor
Çok teşekkürler Allah razı olsun,yeni mi evlisiniz bilmiyorum ama bende hiç düşünmedim eşimde sorun çıkacağını o yüzden hep ben gidip geliyordum.Gerçi onun sonucunu daha gostermedık randevu alacaktık ki gebeliği öğrendim.Hep diyordum burada da yazdım inşaallah aşılamaya falan gerek kalmadan olur dıyeAynen bu şekilde kaçıcağını düşünmüyorum hem takvim hem ovulasyon tam tamına bir gidiyor
ben yaptırdım hormon vs dahil bi sorun gözükmüyor, o yüzden 6 ay dolmadan eşime bir test yaptırmayı düşünmüyorum ama belli de olmaz benim işim
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yarına kadar olmazsa yarın sabah veriyim bari, aslında çok gecikmem 5inde yumurtladım 14-15 gün sonra regl gelir ovü ile baktıgım icin bugün yarın kesin diyodum takvim de bugünü gösteriyo amaKan ver emin olmak için stresten gecikebilir
Benimde yumurtlama zamanı aniden yataktan kalkınca hahif batma olurdu normal bence ,hatta yumurtladığımızı herşeyın normal olduğunu gosterır bence .Kist ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum sadece bazı kistler adet ile atılıyor zaten o bakımdan onemsememiştir dr.Sizin ikinci mi olacak gebeliğinizAğrı veya batmalı falan hissedince genelde kist olabilir diyorlar ya o yüzden endişe ettim.
Beni akıntıdan önce veya akıntıyla beraber ara ara ağrı gibi yokluyor.
Benim daha evliliğin ilk zamanından bir kistim vardı. Doktor hamilelikten önce de gördü ama önemli olmadığını söylemişti. Doğumdan sonra 1 2 defa gittim bununla ilgili bir şey demedi. Belki yenileri bile oluşmuştur 5 yılda
Olmazsın inş bazen yumurtlama ve çatlama geciktirir için farkediyorYarına kadar olmazsa yarın sabah veriyim bari, aslında çok gecikmem 5inde yumurtladım 14-15 gün sonra regl gelir ovü ile baktıgım icin bugün yarın kesin diyodum takvim de bugünü gösteriyo amayumurtlamadan14 gün sonra oluyo ya regl o gecikebiliyo mu acaba yoksa gecikenlerin yumurtlama da mı gecikmiş oluyor
Pay çıkarmakta üstümüze yok. Ben bu ay hiç çalışma yapamadım şehir dışındaydım, reglime 3 gün var, kasık ve meme ağrısı var, bir an acaba olabilir mi diye düşünüyordum az önce. Nasıl olacaksameme hassasiyetim de azaldı yani düne kadar daha yoğundu anlamadım kidoğru diyosunn herkeste 5 gün kala bile çıkarken bat günü çıkmıyosa çok da şeyapmamak lazım ama işte insan pay çıkarmaya çalışıyor
Gebe değilim canım, yumurtlamayı değerlendirdim bekliyorumGebelik var miydi sende ben şubatta hamile kalmıştım hayatımda hic kabız olmamıştım hamilelik sürecince mahvoldum hormon değişikliğinden olmuştu hemoroide dönmüştü benim gebelik sonlaninca hindiba macunu diye bir şey duydum onunla geçmişti bir de alman bitki çayı içiyordum migrosta bulunuyor ama hamilelikte tehlikelidir belki
Hadii yaaAdet oldum canım
Kizlar bu ovulasyon testi yapılıyor ya idrar dağılır gibi oluyor onun için ne yapılabilir? Bir tanıdığım sordu da ben ona bu şekilde hamile kaldığımı söylemiştim kullanmaya başlamış ama sürekli dağılıyor diyo halbuki 3-4 damla damlatmis ne yapabilir oyle olmaması icin
o belirtiler bendede fazlasıyla var .Ve ben fazlasıylaçalışma yaptım. Ama buz gibi negatif sen yine çalışma yapmamışsın.Pay çıkarmakta üstümüze yok. Ben bu ay hiç çalışma yapamadım şehir dışındaydım, reglime 3 gün var, kasık ve meme ağrısı var, bir an acaba olabilir mi diye düşünüyordum az önce. Nasıl olacaksa
İdrarı 3 damla damlatması gerekiyor, birden değil yavaş yavaş. ben sıvı alımını 2 saat kadar tamamen kesiyorum. Bir de damlattıktan sonra hemen kaldırmıyorum testi 5 dakika bekliyorum bu şekilde dağılmıyor. Ve markası önemli testin belki bozuksa bilemedim benim hiç başıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?