- 7 Kasım 2014
- 7.029
- 11.068
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.021
Sonucun ne kuzu?Kan sonucum çıktı soluğu aile hekiminde aldım
Activianın probiyotik shotlarını tavsiye ederim. Cocuk daha planlanmadıysa dut yaprağı çayıda cok iyi. Hamilelikte etkisini bilmiyorumKızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Önerilerinizi bekliyorum
Surekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum isteAy canım sag oalsin inşallah tek temennim sen ne yaptın nasıl gidiyor annislik
Kefir iç canım çok faydası oluyor bir de kuru kayısı çok siddetliyse sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç kayısıdan onceKızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Önerilerinizi bekliyorum
Gebelik var miydi sende ben şubatta hamile kalmıştım hayatımda hic kabız olmamıştım hamilelik sürecince mahvoldum hormon değişikliğinden olmuştu hemoroide dönmüştü benim gebelik sonlaninca hindiba macunu diye bir şey duydum onunla geçmişti bir de alman bitki çayı içiyordum migrosta bulunuyor ama hamilelikte tehlikelidir belkiKızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Önerilerinizi bekliyorum
Kefir kullan canm bende de var kabızlık onu kullanıyorumKızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Önerilerinizi bekliyorum
Geldim şuan hastanedeyim sabah 2 3 damla kan geldi dış gebelik olmasından korkuyorumCanım doktora göründün mü, ne diyor?
Evet canım. Bu ay birde onu deneyeceğim. Randevu aldım pazartesiye. Bakalım belkide yuurta yeteri olgunluğa erişmeden çatlayıp gidiyor. ovu testleri pik yapıyor ama kaç mm de pik yapıyor bilemiyoruz. Benim bri oğlum var arada bir gebelik daha yaşadım ama ilerlemedi.Sen bi yumurta takibi yaptırsana. 1 tane çocuğun olduğuna göre demekki hamile kalmakta sıkıntın yok. Belki yaşına göre yumurtaların daha az çalışmaya başlamıştır bilemeyizkii. 1 gebeliğin olduğu için ben olumlu sonuç alıcağına inanıyorum
Canım ben izne geldim memlekete..1 ay ara verdim olmadı..adet oldum
Korkma canm sakin ol hiç öyle düşünme ben 7.haftaliga gircem bak lekelenme başladı korktum hemn gittim hastaneye sukur gördü bebeği sadece verdiği ilaçları kullanıyorum ve bol bol hiç kalkmadan yatıyorum başka yapabileceğimiz birsey yokGeldim şuan hastanedeyim sabah 2 3 damla kan geldi dış gebelik olmasından korkuyorum
Adet oldum canımYusrackfatma canım son durumun nedir?
Lekelenme görülebilir ilaçlarınızı kullanın hiç stres yapmayın. :)Surekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum iste
Oyle yapmaya çalışıyorum canm 3 gündür devam edince korktum ama sürekli dinleniyorum artkLekelenme görülebilir ilaçlarınızı kullanın hiç stres yapmayın. :)
Degerlendir canimKızlar merhaba 18.08 dün akşam ve 19.08 bugün öğlen ovulasyon testim. Dün gündüz değerlendirmiştik bugün boş mu geçelim yoksa 2-3 gün üst üste mi değerlendirelim. Gebe kalanlarda tecrübelerini aktarırsa çok sevinirimEki Görüntüle 2903367
Kaç ay mı kaç yıl olacaktı :) Canım 3 yıl oldu arada bir kayıp var.
İmkanın varsa değerlendirmeden sonra sabaha kadar yat kalkma çatlama günüde değerlendirKızlar merhaba 18.08 dün akşam ve 19.08 bugün öğlen ovulasyon testim. Dün gündüz değerlendirmiştik bugün boş mu geçelim yoksa 2-3 gün üst üste mi değerlendirelim. Gebe kalanlarda tecrübelerini aktarırsa çok sevinirimEki Görüntüle 2903367
Gunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum, mide bulantısı olup olmaması bebek cinsiyetine bağlı mi? Acaba kaçıncı hafta başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?