- Emoji Skoru
- 6.918
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.861
Yumurtlama zamanına geldi ise spermler 2-3 gün canlı yaşayabilir ve neden olmasın. Bugun bi arkadaş tek gecelik ilişki ile hamile kaldığını öğrendi. Kırmızılar gelene kadar hepimiz umıtluyuzMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 27gunde bir adet oluyorum adetimin 8,9gunleri ilişki oldu 11.gun yumurta akı gibi akıntı oldu ve 11.gunde değerlendirildi sonra eşim işi dolayısıyla başka il "e gitti sizce hamile kalma ihtimali varmı böyle fikirlerinizi almak isterim
Ay etiketleyememiissin neysek gördüm yazını iyiyim siz napiyosunjz nasıl gidiyor ovulasyon hep aşırı pik çıkıyor catlasada catlamasa da iğneden dolayı bence bu yüzden yapmak saçma boşa test gidiyorsen naptınn haliiii nasıl gidiyo anlat biraz kayboldun gittindenemelere devam mıı ovulasyon yapıyo musunn çatlatmayla bir gidiyo mu ovu bi yaz öğrenelim @Hali
Aksam tekrarla 20 22 arası ama bence catlamis sonuncudqKızlar çatlayamıyo mu yaşuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
Canım benim geçen ay boş geçmediğim gün yoktu nerdeyse ovülasyonla da takip ettim ama gelmediBenim doktorumda öyle demişti ama denedik birkaç kez olmadı.
Ben genellikle üst üste deneyenlerin daha verim aldığını gördüm. Bakalım hayırlısı ile inşallah bu ay pozitif görürüm
Aynen öyleymiş iğne yapınca okudum bende burda bi yerlerde ay hadi güzelcene tutsun inşallahhhAy etiketleyememiissin neysek gördüm yazını iyiyim siz napiyosunjz nasıl gidiyor ovulasyon hep aşırı pik çıkıyor catlasada catlamasa da iğneden dolayı bence bu yüzden yapmak saçma boşa test gidiyor
ebru ceylan’a mesaj attım aynen çatlama başlamış dedi 3 tane havuç ye dedi yarına tekrarla testi dedi ama bilemedimki akşam yapsam mı doğru sonuç verir mii son 4 testim kaldı yetişsin şu çatlama yaAksam tekrarla 20 22 arası ama bence catlamis sonuncudq
Kiz doğruda şu icmediysen 20 22 arasıAynen öyleymiş iğne yapınca okudum bende burda bi yerlerde ay hadi güzelcene tutsun inşallahhh
ebru ceylan’a mesaj attım aynen çatlama başlamış dedi 3 tane havuç ye dedi yarına tekrarla testi dedi ama bilemedimki akşam yapsam mı doğru sonuç verir mii son 4 testim kaldı yetişsin şu çatlama ya
Gün aşırı tüm ay zor zaten.Canım benim geçen ay boş geçmediğim gün yoktu nerdeyse ovülasyonla da takip ettim ama gelmedi
gün aşırı daha sağlıklı bir makale okumuştum orda da öyle diyor
Hahahahah bendee çok gerçekçiiKöylerde her gün ilişkiye giriyorlar ne yayıkıldımmm
İnşallah gerek kalmazGelecek ay sperm testine gidecek eşim bakalım regle de son 7 gün
Hayirli olsunçok şükür cnm gözüküyor batın geçmesini bekliyorum beta için
Teşekkür ederim cnm amin inşalllahHayirli olsun
Allahin izniyle nisan annesi olacagiz
Darisi isteyen herkese insallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın beta kaçtı ?Teşekkür ederim cnm amin inşalllahHayırlı olsun sanada
18 i diğerlerine göre daha soluk gibi geldiKızlar çatlayamıyo mu yaşuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?