- Emoji Skoru
- 2.158
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.841
Olabilir bende yumurtlama günlerinde sürekli sıcak oluyorumKızlar ya 3-4 gündür vücut ısım özellikle alın kısmım çok sıcak, eşim de sabah işe giderken alnımdan öptü ve çok sıcaksın hastaneye gidelim dedi. Bende birşeyim yok, iyiyim dedim.
Şimdi biraz başım da ağrıyor, getirip ıslak havlu koydum alnıma. Acaba yumurtlama dönemi olduğu için böyle vücut sıcaklığım artmış olabilir mi?
Ay bana da o çubuklar çok silik geliyo yalaboquick mi dicektm bendebana hiç güven vermiyor. renkleri anlaşılmıyor piki pik mi çatlaması çatlamamı ben bir türlü emn olamıyorum. şu çubuk/strip testlerdenalın derim. onlar kabak gibi net.
Ben de bu ay öyle olmayı planlıyorum inşallahBen kursa yazıldım o kadar yoğunum ki aklıma bile gelmiyo bugün regl oldum bat sanıyodum daha 2 gün varmış yani takvime bile bakmamışım ne zaman bat diye
Evet gebelik var daha bata daha var onun için dusukturArkadaşlar adetime 4 gün var kan testinde sonucum 7,04 çıktı gebelik varmıdır acaba neden bu kadar düşük çıktı
Evet sendrde var canımKızlar beta 8,43 çıktı. Kafam karıştı sizce hamile miyim
İnşallah yarın tekrar kan vericem 2 katı arrtıyormu diyeEvet gebelik var daha bata daha var onun için dusuktur
Geçen ay yumurtlamayı gün aşırı değerlendirmiştir ama tutmadı. Bakalım böyle nasıl olacak
Benim doktorumda öyle demişti ama denedik birkaç kez olmadı.Doktorlar da sprem kalitesi için gün aşırı der hep. Ezber bozarsın belki inşallah
Valla geçen ayda da bundan koyusunu göremedim ben bakıcaz artık devamDeğil cnm daha da koyu olacak t kısmı
14. Gündeyim takvime göre 18 gösteriyordeğil canım devam. Kaçıncı günüdesin
bu da Haziran ayının testi bundan bi tık koyu gibi daha da koyusu olmuyor bende deKişiden kişiye değişir benim hiç koyu olmuyor bir sonraki gün silik olunca ben catladigini anlıyorum. Oyuzden daha önce yaomadiysaniz yarın silik ise o pik
Akıntım çok belli zaten ya yakın ya da olmaya yakın gibiBenim geçen ay böyle olduktan 2 gün sonra pik olmuştu çok yakınnn
Canım batımdan 10 gün geçti nerdeyse düşük diyor arkadaşlarım kimyasal filan diyorlar korktumEvet sendrde var canım
Canım sen ne yaptın kan testini merak ettimMerhaba hamile olan kızlar bi bakar mısınız ğebelek öncesi kram ğibi yoğun akontınız oldu mu?
Geç döllenme olabilir bi doktora git bklmCanım batımdan 10 gün geçti nerdeyse düşük diyor arkadaşlarım kimyasal filan diyorlar korktum
Insallah artarİnşallah yarın tekrar kan vericem 2 katı arrtıyormu diye
Pik değil canım daha koyu olması lazımHanımlar merhaba, pik değil daha sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?