Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir bende yumurtlama günlerinde sürekli sıcak oluyorum

laboquick mi dicektm bende bana hiç güven vermiyor. renkleri anlaşılmıyor piki pik mi çatlaması çatlamamı ben bir türlü emn olamıyorum. şu çubuk/strip testlerdenalın derim. onlar kabak gibi net.
Ay bana da o çubuklar çok silik geliyo ya önümüzdeki aylarda yine buna devam ederim ben baya canlı aslında renkleri fotoda mı öyle çıkıyo acaba

Doktorlar da sprem kalitesi için gün aşırı der hep. Ezber bozarsın belki inşallah
Benim doktorumda öyle demişti ama denedik birkaç kez olmadı.
Ben genellikle üst üste deneyenlerin daha verim aldığını gördüm. Bakalım hayırlısı ile inşallah bu ay pozitif görürüm

Kişiden kişiye değişir benim hiç koyu olmuyor bir sonraki gün silik olunca ben catladigini anlıyorum. Oyuzden daha önce yaomadiysaniz yarın silik ise o pik
bu da Haziran ayının testi bundan bi tık koyu gibi daha da koyusu olmuyor bende de

Eklentiler

• 8F2449C6-C8D0-400B-8F0A-4A39E0ACA238.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 27gunde bir adet oluyorum adetimin 8,9gunleri ilişki oldu 11.gun yumurta akı gibi akıntı oldu ve 11.gunde değerlendirildi sonra eşim işi dolayısıyla başka il "e gitti sizce hamile kalma ihtimali varmı böyle fikirlerinizi almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…