- Emoji Skoru
- 730
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.801
Yani belki birkaç gün geç yumurtlamışımdır diye düşündüm yerleşmd için de erken bir tarih sanırımBat 29 Ağustos ise nasıl yumurtlama olsun ki? Yumurtalama için geç bir tarih. Ya nadirende olsa 2 kez yumurtlama olabiliyor. Ya o yada yerleşme
Kızlar benimde bat 19 ama bugün dayanamadım gidip aile hekimine kan testi yaptırdım acaba çıkar mı varsa birşey? Birde beta HCG kaç olmalidir var demek için?
Oluyor ama tam silikleşmesiinin daha iyi olduğu söyleniyor.Pikten sonra silikleştiğinde o çatlama olmuyor mu?
Ben çok yoğun olucamm bekleme sürecinde, inşallah çabucak geçer.Şans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştir
Off şu yumurtlama zamanı güzel de sonrası geçmek bilmiyor, ne yapsak da kendimizi oyalasak
Geçen ay yumurtlamayı gün aşırı değerlendirmiştir ama tutmadı. Bakalım böyle nasıl olacakBenim bu ay pas ama senin sonucunu merak ediyorum. Bu yüzden giricem sayfaya.. Baya özverili çalışmışsın
İnşallah tutar..
Senin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorumAyyy insallah bu ay olur canım ❤ senin isteyen herkesin bu ay nasip olur inşallah
bende doğa isimlerini deniz kumsal doğa doruk duru nehir güneş dünya ayrıca arya yı çok seviyorumSenin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorum
Benim döngümün takvimle hiç alakası yok. Yumurtlama günleri hep farklı oluyor. Adetim de +5, +6, +7-8 oluyor bazen. Geçen ayda -4 falan olmuştu.herkesin vücudu çok farklı tepkiler veriyor. benim %80 takvimin dediği günde adetim olur en fazla +-2 değişir o da çok nadir. yumurtlama sırasında akıntı ve kasık batması olur. çatlama itibariyle de cinsel istekte artış ve göğüs hassasiyeti başlıyor. testte genelde 12. gün koyulaşma 13. gün pik 14. gün çatlama görüyorum. adete doğru göğsüm çok hassaslaşır akıntı kremsileşip akışkanlığını yitirir. 3 gün filan sonra bir iki gün kala da su gibi kıvamsız bir hal alıyor hafif sarımtırak ve gaz şişkinliği oluyor. bu rutini hiç bozmuyor. sizin nasıl oluyor kızlar? gebelikte değişen kısım hangisi acaba. çok merak ediyorum hangi kısım farklı oluyor?
çatlamış aslında ama biraz daha devam etKızlar çatlayamıyo mu yaşuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
Bakalım hayırlısıysa olsun teşekkürler :)1 gün kalmış. Varsa az değer de olsa çıkar bence. Geç döllenmeyse hemen çıkmaz tabi. Hayırlısı :)
Çatlamamış canım, pco olunca böyle günlerce pik oluyor. Ben de önceki aylar 3-4-5 gün pik gördüm. Sonra silikleşti, araştırdım pco veya pcoya yatkınlık varsa böyle oluyormuş. Bu ay kilom fazla olmamasına rağmen sağlıklı beslenip, biraz kilo vermeye başlayınca bak hemen pik oldu ve çatladı.Kızlar çatlayamıyo mu yaşuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
Geldi maalesef kirmizilar..Nasıslın canım, geldi mi kırmızıların. Benim kaşıntı devamke ama hiç ellemiyorum kaşımıyorum. Sirkeli suyla yıkama yamayı düşünüyorum akşama artık
üzülme önümüzdeki aya bakıcaz mecbureeenn eylül topiğiGeldi maalesef kirmizilar..
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım ❤
Evet canımSenin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorum
Geçmiş olsun :/ Eylül ayına geçGeldi maalesef kirmizilar..
Cinsiyeti ismi falan geçtim hayırlısıyla gelsin yaramaz arsız olacak bu şimdiden belli efe ye kalırsa bana çekti bana kalırsa efe yeSenin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorum
Kendine de hayransın sanırım benim gibi :)Senin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?