Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bat 19 ama bugün dayanamadım gidip aile hekimine kan testi yaptırdım acaba çıkar mı varsa birşey? Birde beta HCG kaç olmalidir var demek için?

1 gün kalmış. Varsa az değer de olsa çıkar bence. Geç döllenmeyse hemen çıkmaz tabi. Hayırlısı :)

herkesin vücudu çok farklı tepkiler veriyor. benim %80 takvimin dediği günde adetim olur en fazla +-2 değişir o da çok nadir. yumurtlama sırasında akıntı ve kasık batması olur. çatlama itibariyle de cinsel istekte artış ve göğüs hassasiyeti başlıyor. testte genelde 12. gün koyulaşma 13. gün pik 14. gün çatlama görüyorum. adete doğru göğsüm çok hassaslaşır akıntı kremsileşip akışkanlığını yitirir. 3 gün filan sonra bir iki gün kala da su gibi kıvamsız bir hal alıyor hafif sarımtırak ve gaz şişkinliği oluyor. bu rutini hiç bozmuyor. sizin nasıl oluyor kızlar? gebelikte değişen kısım hangisi acaba. çok merak ediyorum hangi kısım farklı oluyor?

Şans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştir
Off şu yumurtlama zamanı güzel de sonrası geçmek bilmiyor, ne yapsak da kendimizi oyalasak
Ben çok yoğun olucamm bekleme sürecinde, inşallah çabucak geçer.

Kızlar çatlayamıyo mu ya şuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?

Eklentiler

• 0A0C72E5-03DA-4F29-813B-7C119D6A3A9F.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 96AA34E2-92F4-4809-91A9-4F8E03D6A927.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 54
  • FA94F910-2CB5-4573-A2A7-7843CB6BC422.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 57
Benim döngümün takvimle hiç alakası yok. Yumurtlama günleri hep farklı oluyor. Adetim de +5, +6, +7-8 oluyor bazen. Geçen ayda -4 falan olmuştu.

Oyüzden ovulasyon benim çok işime yarıyor, takvime göre hareket etsem kaçırırım yumurtlamayı.

Kızlar çatlayamıyo mu ya şuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
Çatlamamış canım, pco olunca böyle günlerce pik oluyor. Ben de önceki aylar 3-4-5 gün pik gördüm. Sonra silikleşti, araştırdım pco veya pcoya yatkınlık varsa böyle oluyormuş. Bu ay kilom fazla olmamasına rağmen sağlıklı beslenip, biraz kilo vermeye başlayınca bak hemen pik oldu ve çatladı.
Sen bugün 3 tane havuç ye, yarına silikleşir inşallah.

Senin gerçek ismin Deniz mi? Denize aşık biri olarak bir kızım olursa ismini Deniz Arya koymayı düşünüyorum
Cinsiyeti ismi falan geçtim hayırlısıyla gelsin yaramaz arsız olacak bu şimdiden belli efe ye kalırsa bana çekti bana kalırsa efe ye şu 4 günde var ya aglamadığım kadar ağladım birsey olacak diye önce lekelenme oldu sonra ultrasonda görünmedi bi ara görüntü uyku bulanti falan ayrı alem hastanede kaldığım gün sabaha kadar uyuyamadım uyuduğum zaman da canm surekli rüyam da ultrasona girdim ameliyata girdim öldüm öldüm dirildim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…