Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh bu şikayetler ahhh naptın dünkü testini çatlama oldu muu arayı kapatalım çok serii bilgi akışı lütfen
Kuzum benim ilk defa bu ay 1 gün pik olup çatladı hemen. Önceki aylar günlerce pik olup, artık usandırıyordu beni ne zaman çatlayacak diye bu ayy miss gibi 16 sında pik, 17 de silikleşme, 18'de tam çatlama oldu.
15-16-17-18 i değerlendirdim. Bugün daha test yapmadım. Bu ay olacak inşallah içimde öyle bi his var.

Eklentiler

• 20210818_120545.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 66
Çok güzel yumurtlama olmuş çok da güzel değerlendirmişsin benim de dün devam etti yumurtlama hatta daha koyuydu, geçen ay hemen çatlamıştı
ben de sabırla denemelere devam ediyorum bugün çatlar inşallah 1 saate yaparım testi. bugünü ve yarını da değerlendirirm oh mis
Hadi inşallah bu ay güzel haberler olsun

Hadi bakalım inşallah çatlamıştır da sende bekleme sürecine geçersin artık... Ya bu ay içim böyle kıpır kıpır, inşallah pozitif enerjim pozitifi gösterir. 30 Ağustos 2.evlilik yıldönümümüz inşallah kocama sürprizim olur.

ayyyy gördüüüm

Pikten sonra silikleştiğinde o çatlama olmuyor mu?

Şans seninle olsun canım benim inşallah bebişin sana gelmek için bu ayı seçmiştir
Off şu yumurtlama zamanı güzel de sonrası geçmek bilmiyor, ne yapsak da kendimizi oyalasak

sen naptınn haliiii nasıl gidiyo anlat biraz kayboldun gittin denemelere devam mıı ovulasyon yapıyo musunn çatlatmayla bir gidiyo mu ovu bi yaz öğrenelim @Hali

Benim bu ay pas ama senin sonucunu merak ediyorum. Bu yüzden giricem sayfaya.. Baya özverili çalışmışsın
İnşallah tutar..

Ayyy insallah bu ay olur canım ❤ senin isteyen herkesin bu ay nasip olur inşallah

Kızlar benimde bat 19 ama bugün dayanamadım gidip aile hekimine kan testi yaptırdım acaba çıkar mı varsa birşey? Birde beta HCG kaç olmalidir var demek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…