Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Admin merhaba neden bu tarihe kadar gebe olanları yazmadın ki merak ediyoruz

Ay hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğiniz. Zor böyle bilememek. biran önce güzel haberlerinizi alalım

Bence bırak canım yerleşme kanaması ğibi nokta şeklindeyse..sonuçta yüzmede karın kasların falan benceviyi ve gerilir

Bence gebelik düşündüğünü hocama söyle, seni zorlayan hareketleri yapma en azından 3-4 gün daha, sonra netleşir zaten

Üstte yazdım canım. Testi ordan aldım zaten. Yumurtanın catladigini Çatlama iğnesinin etkisinden sürekli pozitif olabileceğini soyledi
Ayni durum bende de var . İğneden sonra 3 gün hep pik oldu biraz araştırdım iğneden sonra hormonlardan dolayı böyle gorunuyormus .hatta hamilelik testi bile pozitif gorunebiliyormus.
Bende yapma canım bekle.
İlk bebeğinde ilk iğne kullanimindami hamile Kalmıstin

Kız kardeşim hamile olduğunu öğrenmeden önce bi hafta falan önce kahverengi leke yoğun bi leke görmüş. Sonra adet günü bişi olmadı bi gün sonra test yapınca da hamil
Kız kardeşim hamileliğini öğrenmende önce regl bi hfta varken kahve rengi lekeler görmüş Adet günü. Bi gün geçince test yaptı çift çizgi hayırlısı sizinde belki yerleşme kanamasıdır bekleyip görürsünüz anca hayırlısı

Merhaba kizlar, 2 gun once bu ayki umudumu yitirdim demistim leke gorunce, normalde bat 14/15 agustos gibiydi yani en gec bugun. Ama hala sokulme olmadi, 2 gundur kahve rengi akintim vardi dun aksamdan beri oda baya azaldi. Acaba umut varmi yinede bilemedim benim adet oncesi herzaman once lekelenmelerim baslar o yuzden direk umudumu yitirmistim aslinda bat gunume 5 gun varkende adet sancisi gbi birsey cekmistim, diyorum acaba yinede yerlesme agrisi filan olabilirmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…