Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme dediğiniz şey ikinci kere yumurta gördüğünüz takdirde olur arkadaşlar,
Antepte kıme gidiyorsunuz bende antepteyım
Oyle mi. Ben hamile kaldığımda sadece normal yumurta zamanını değerlendirdik başka zaman yapmamistik bile. doktor geç döllenme dedi. Ovulasyon testi ile takip ettim.

Çok değişik bunyeler var. Sizin gebelik nasıl gidiyor.
Bi iyi bi kötü bulanti çok surekli uyku isteği çok bugn arkadaşımın düğünü vardı 3 saat falan oraya gittim geldim uykuyu unuttum ama bulanti devam etti eve geldim uyku bastırdı tekrardan
Sabah öğle akşam fark etmiyor her dakka bulanti var yani

bu yumurtlama olayını hiç anlayamıyorum çok değişik gerçekten iki çocuğumda da adetten çıkar çıkmaz ilişkiye girince hamile kalmıştım hesaplama yaptığımızda tam o güne deng geliyordu annemde öyle kalıyordu ama yengem tam da programlardaki yumurtlama takvimi gibi hamile kalıyor O yüzden adetten çıktığımız an bi gün değil bi gün değerlendirmek şart galiba

Bulantı iyi demişti doktorum bana kalp atışı işaretidir deyip onemsememisti hamileliğimde. Ben erik yiyerek rahatladım her bünyeyi bulantilarda rahatlacak birşeyler vardır onu keşfedin bence. Yoksa o sürekli bulantı halı çekilmiyor

Leblebi yiyorum bnde canm smdilik o iyi geliyor ama bakalm insallah böyle devam etmez

Kız Deniz sen birlik evde nası bu kadar yattın valla tebrikler ben kendi evimde bile bu kadar uzanamıyorum
Canm ben izinde kendi evimdeyim benm evim var ama eşim olmadığı için gidemiyorum yalnız kalmami istemiyor telefonla televizyonla falan vakit geçirdim yattım canm
Ama cok etkisi oldu eminim bir santim bile kaymadim eminim yastığımı efe düzeltti uzerimi örtmeyi o yaptı suyu bile o içirdi sagolsun ilk defa yumurtlama döneminde denk geldik canm tuttu

Kız Deniz sen birlik evde nası bu kadar yattın valla tebrikler ben kendi evimde bile bu kadar uzanamıyorum
Esim izne geldiği zamn asla burda kalmam ki kışın ortasında götürdüm eve gecen geldiğinde oda kombi bozuldu soğuktan duramadik sadece esim varken bir gün burda yattım oda sabahtan geri gittim evime

Kızlar cuma ovülasyon testinde yumurtlama gördüm fakat perşembe cuma değerlendiremedik çarşamba ve cumartesi değerlendirdik. Tutma ihtimali var mı? Çatlama olduğu gün olan ilişkide mi döllenme olur yoksa yumurtlama gününde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…