- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.261
Benimde en son bu değeri gördüğümde kimyasaldan düşüyordu kısmet bakalımİnşallah vardır güzel haberlerbeni de etiketleyin sonucu merak ettim iki kez değeri 6 çıkan biri olarak hüsran yaşamıştım
Çok değişik bunyeler var. Sizin gebelik nasıl gidiyor.Bizim bi tanıdık birinde doğuma giderken anladı hamile olduğunu birinde 3 ay bitince
Yazık ne kaset teste çıkmış ne knka hiç birinde çıkmamış
Antepte kıme gidiyorsunuz bende antepteyımAntep'te doktorum sen nerdesin
Oyle mi. Ben hamile kaldığımda sadece normal yumurta zamanını değerlendirdik başka zaman yapmamistik bile. doktor geç döllenme dedi. Ovulasyon testi ile takip ettim.Geç döllenme dediğiniz şey ikinci kere yumurta gördüğünüz takdirde olur arkadaşlar,
Antepte kıme gidiyorsunuz bende antepteyım
Bi iyi bi kötü bulanti çok surekli uyku isteği çok bugn arkadaşımın düğünü vardı 3 saat falan oraya gittim geldim uykuyu unuttum ama bulanti devam etti eve geldim uyku bastırdı tekrardanÇok değişik bunyeler var. Sizin gebelik nasıl gidiyor.
Bulantı iyi demişti doktorum bana kalp atışı işaretidir deyip onemsememisti hamileliğimde. Ben erik yiyerek rahatladım her bünyeyi bulantilarda rahatlacak birşeyler vardır onu keşfedin bence. Yoksa o sürekli bulantı halı çekilmiyorBi iyi bi kötü bulanti çok surekli uyku isteği çok bugn arkadaşımın düğünü vardı 3 saat falan oraya gittim geldim uykuyu unuttum ama bulanti devam etti eve geldim uyku bastırdı tekrardan
Sabah öğle akşam fark etmiyor her dakka bulanti var yani
Evet baya yumurtlamaKızlar sizce yumurtlama mı?
Kesinlikle değerlendir hemnKızlar sizce yumurtlama mı?
Leblebi yiyorum bnde canm smdilik o iyi geliyor ama bakalm insallah böyle devam etmezBulantı iyi demişti doktorum bana kalp atışı işaretidir deyip onemsememisti hamileliğimde. Ben erik yiyerek rahatladım her bünyeyi bulantilarda rahatlacak birşeyler vardır onu keşfedin bence. Yoksa o sürekli bulantı halı çekilmiyor
Sen daha burda misin
Kuzum kist falan mı oldu acaba? Doktoruna Ulaş sor benceKizlar bugün 18. Gün. Çatlatma iğnesini dört gün önce yaptırdım test hiç degismiyo. Dün regl sanicis gibi sancılarım oldu dedim tam çatladı heralde. Ama şuan yine test koyu anlamadim
Kız Deniz sen birlik evde nası bu kadar yattın valla tebriklerSen daha burda misinyarın sabahta degerlendir canm yataktan hiç kalkma bugün sabaha kadar
Yarında sabah tekrar yat mümkünse kalkma
Canm ben izinde kendi evimdeyim benm evim var ama eşim olmadığı için gidemiyorum yalnız kalmami istemiyorKız Deniz sen birlik evde nası bu kadar yattın valla tebriklerben kendi evimde bile bu kadar uzanamıyorum
Esim izne geldiği zamn asla burda kalmam kiKız Deniz sen birlik evde nası bu kadar yattın valla tebriklerben kendi evimde bile bu kadar uzanamıyorum
Kac cıktı canımEvet koyulasiyor.. peki ben ne yaptım gittim 9. Günde kan verdim sonuç şüpheli çıktı 3 gün sonra tekrar kan ver dedi doktor
Benimki de bugün koyu çıktı öncekinde hiç yoktu catlamadan sonra nerdeyse hafif bir iz. Kaçıncı gün catlamadan sorna bu lh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?