• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle düşünüyorum ama gelmiyor da. Sadece beyaz akıntım var su gibi adet oldum zannedip koşuyorum ama yok olmamışım 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Hep stresten oluyor kendimden bilirim. 🙈 Allah’ın izni ile hamilelik müjdesini verirsiniz

Amin stres yaptıkça sürekli tuvalete gidiyoruz sürekli ağrı çekiyoruz evi testlerle doldurmak gidip geliyo test yapmak istiyoruz kendimden biliyorum en iyisi günü geçmesi Hepimizi birbirimize dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin stres yaptıkça sürekli tuvalete gidiyoruz sürekli ağrı çekiyoruz evi testlerle doldurmak gidip geliyo test yapmak istiyoruz kendimden biliyorum en iyisi günü geçmesi Hepimizi birbirimize dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ay gerçekten tam olarak böyle sürekli gözüm testlerde içim içimi yiyor kalk yap diye , amiiiin inşallah. Allah bütün isteyenlere içinde de bizlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin. Beklemek zor Rabbim bekletmesin.

Ay gerçekten tam olarak böyle sürekli gözüm testlerde içim içimi yiyor kalk yap diye , amiiiin inşallah. Allah bütün isteyenlere içinde de bizlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin. Beklemek zor Rabbim bekletmesin.
Amin sabrın sonu selamettir ben regl günü bile test yaptımbildiğin olması gerektiği gibi regl görüyorum ama evde test var illa yapacağım 😂 aslında olmuyor diye olsa hemen bizde bu kadar stres içine girmezdik olmuyor ya neden ne için nasıl yapsam ne yapsam Hep böyleyiz 🙈🙈

Eklentiler

• 16289458137066206990005411581435.jpg
    16289458137066206990005411581435.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 77
Amin sabrın sonu selamettir ben regl günü bile test yaptımbildiğin olması gerektiği gibi regl görüyorum ama evde test var illa yapacağım 😂 aslında olmuyor diye olsa hemen bizde bu kadar stres içine girmezdik olmuyor ya neden ne için nasıl yapsam ne yapsam Hep böyleyiz 🙈🙈
Ay bazen çok üzülüyorum bende regl olsam bile acaba üstüne mi görüyorum bir test mi yapsam diye düşünüyorum 😂😂

Bende aynı şeyi düşündüm acaba çok kan olursa iyi temizleniyor 😂benjmfe demirim eksik ama hiç takviye almıyorum. Ben onu bende pihtilasma çıktı düşükten sonra test yaptırdım. Doktor önlem amaçlı verdi hamile olduğum andan itibaren hergun de iğne olacakmisim

Benimde bir düşük oldu kimyasal da oldu ama bana bakmadı doktor gerek yokmuş patolojiye yollamışlar ilk gebeliklerde olurmuş hemotoloji uzmanı gerek olsaydı doktorun isterdi dedi salladı beni. 👍 Bencede kanla alakası var olblr artık kanaat getirdim ben takviye aldım çok düşüktü baya bi ahh et yemeye başladım bilerek o ilaçları yemekten iyidir et yemek 😁 iğrençler ilaçlar. Bir daha yemek nasip olmaz dilerim 😇doktorlar normal diyorlarsa normaldir hiç adet olamamak anormal olurdu sonuçta oluyoruz çok şükür hemde çok şaşmaz adetim.

Benimde bir düşük oldu kimyasal da oldu ama bana bakmadı doktor gerek yokmuş patolojiye yollamışlar ilk gebeliklerde olurmuş hemotoloji uzmanı gerek olsaydı doktorun isterdi dedi salladı beni. 👍 Bencede kanla alakası var olblr artık kanaat getirdim ben takviye aldım çok düşüktü baya bi ahh et yemeye başladım bilerek o ilaçları yemekten iyidir et yemek 😁 iğrençler ilaçlar. Bir daha yemek nasip olmaz dilerim 😇doktorlar normal diyorlarsa normaldir hiç adet olamamak anormal olurdu sonuçta oluyoruz çok şükür hemde çok şaşmaz adetim.
Adeti düzenli olup hamile kalamayan da çok grupları düşükten beri takip ediyorum da😔 bana da ilk gebelikte olur dediler de ben peşine düştum iyiki test vermişim 3 tane genetik pihtilasma çıktı🙀 doktora da yalan söyledim 2 düşük oldu diye 🤦 ben suni sancı ile bana göre baya kötü bir şekilde (kan anlamında) kürtaja girdim belki ondan demirim hamileikten önce iyiydi belki de ilk 3 ay bebek almıştır demiri bilemiyorum. Tadı çok mu kötü ya ben hep et yerim hâlbuki. Yükselmiştir inşallah.

Back