- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.001
Benimde beklenen adet tarihim 22 ağustos kasik ağrısı rahimde kasılma göğüs hassasiyeti var bi ara yine böyle oldum regl geldi o yüzden heveslenmemeye karar verdim en sagliklisi adet tarihim hakkımızda hayirlisiMerhaba kızlar önceki gebeliklerim problemli olduğu için genelde kendimi hep dinlerim vücut tepkimelerini hamile kalırsam hemen öğrenip iğne kullanmam gerektiği için bı ay ilk defa ikinci çocuk için sıvadık kollarıKasıklarımda şişlik ve belimde ağrı hissediyorum ben diğer iki hamileliğimdede böyle olmuştum pAzrtesi doktora gidicem daha adete var 22 ağustos ama ben kontrol olayım diye randevu almıştım geçen aydan
Bu ayda başladık çalışmalara bakalm
Doktor ev ödevi veriyorum size demişti. Gerçekten de öyle ödev gibi insan bı değişik oluyor ya çok garip gerçekten yani amacın belli. Bı de besmele çekiyoruz falan çok değişik geliyor bu sefer. Halbuki her zamanki yaptığımız şeyler
Ya o sabah ilişkisi bizde olmuyo yani küçük kızım var bizden önce başımıza dikiliyorBence senin çatlaman yarın olacak..dün değerlendirdiysen..bugün dur..yarın sabah taze ve sabah spermler daha hızlı sağlıklı oluyor..sabah yap
Bu teşhisi yaşça büyük bayanlar koyuyorPeki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.
Merhabalar Augmentin kullanabilirsiniz ama dolerex kullanamazsınız. Augmentin çalışma şekli bakteri duvarını parçalamak üzerine bizim öyle bir hücre duvarımız olmadığı için bebeğinizi etkilemez. Çok ağrınız olursa 2 gr yani 4 tablete kadar parol alabilirsiniz.Herkese selam arkadaşlar, biraz moralim bozuk yazıyorum. Daha öncesinde bahsetmiştim ocak ayında burnumdan ameliyat olmuştum. Ama bir şeyler ters gitti ve burnumdan lokal anestezi ile 7.08.2021 cumartesi günü bir işlem oldu. Bunun olacağını biliyordum. Planlı bir şeydi. 2,5 ay kadar önce her şey yolunda mı diye kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gittim. Çok şükür her şey yolundaydı folikasit verdi 2,5 aydır kullanıyorum. Ama tam testler için Dahiliye doktoruna yönlendirdi aklımız da bir şey kalmasın diye. Şükür onda da bir şey çıkmadı. Dahiliye doktoruna bahsettim lokal anestezi ile olacağımı burnumdan operasyonun. Gebelik için bir sıkıntısı yok. Çünkü aslında kese görünene kadar gebe sayılmazsın demişti. Bu ay da ilk defa çocuk için denemeye başladık. Takvim yöntemine göre de bu akşam benim pik yaptığım akşam. Bugün burnumun kontrolü için doktora gittiğim de enfeksiyon gibi bir şey kaptığımı öğrendim. Doktor eliyle bir bastırdı bütün sıvılar burnumdan aşağıya indi. doktor da çok şaşırdı ne oldu diye. hemen burnumun şiş olan bölgesinden enfeksiyonu engellemek için bir iğne ile ilaç verdi batikon tarzında. Doktor bir de bana diyor ki sana yazdığım ilaçları kullanmadın mı ? İlaç yazmadınız ki dedim. Ki doktora pazar günü yüzüm çok şişiyor ne kullanmalıyım dediğimde verdiğim ilaçları kullan dedi. O zaman da ilaç vermediniz yazmıştım. Enfla C diye bir ilaç söyledi onu alabilirsin demişti onu kullanmaya başlamıştım. Bitkisel sadece ödemler gitsin diye üretilmiş bir ilaç. Muhtemelen bu enfeksiyonda bana ilaç yazmadığı için oldu. Bugün yazdı Augmentın 625 mg ve dolorex 50 mg. Doktora belki hamileyimdir çocuk istiyoruz dedim. Hamileler antibiyotik kullanmıyor mu dedi. Şimdi benim bu doktora hiç güvenim kalmadı. Ama mecbur olduğum için de Augmentini kullanmak zorundayım yoksa burnum iyice enfeksiyon kapıcak. Bir tanıdığım vasıtası ile kadın doğum doktoruna sordum tabi sorunumu ne kadar iyi anlattı doktora bilmiyorum ama Kadın doğum doktoru Dolorex kullanamaz Augmentın de çok gerekli ise kullansın demiş. Daha önce hamile iken bu ilaçları kullanan var mı ? ya da bir tanıdığı olan. Şimdi ben hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum. Ama zaten bugünden sonra mecburen artık ertelicez çocuk düşüncemizi bir sonraki aya eğer hamile değilsem. İçim çok sıkılıyor ya. Baya da uzun yazdım. Hakkınızı helal edin
ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. peki bu akşam içi denemeli miyiz ? yoksa 1 ay erteleyelim mi bilmiyorum. kafam allak bullak. sağlıklı düşünemiyorumMerhabalar Augmentin kullanabilirsiniz ama dolerex kullanamazsınız. Augmentin çalışma şekli bakteri duvarını parçalamak üzerine bizim öyle bir hücre duvarımız olmadığı için bebeğinizi etkilemez. Çok ağrınız olursa 2 gr yani 4 tablete kadar parol alabilirsiniz.
Tabi deneyin ben elledigimde evet damar gibi bişi atıyordu ama cılızdı kadının yanına gittiğimde yaptıktan sonra tam elimin altında sert bi şekilde atmaya başladı tabi bunu iyi anlamak için bi ebeye gitmek şartAy çok değişik birşeymiş sabah deneyeyim hemen
Sürekli düşüyorBu teşhisi yaşça büyük bayanlar koyuyormide bulantisi zayıflatıyor ve midede gobekte su toplama yapıyor göbek başka yerde atıyor vs vs yani sakincali bi durum bagirsaklara zarar verme olası yuksek bende aynı durumları yasadim ... ama hiç bir cagresi yok
Kızlar beta bugün 3301 yarın keseyi görmeye gideceğimKızlar bugün yine kan verdim 212 olmuş
Şimdi kullanacağın ilavın etkilerini bilemem ama ilk gebeliğimde apandisitim patladı 2 kutu antibiyotik içtim adıda clemax gibi bişidi yada ona benzerdi ismi tam hatırlayamadım. Şimdiden geçmiş olsun hamileysende onu içmezsen burnun artacak daha kötü sonuçlar olabilirHerkese selam arkadaşlar, biraz moralim bozuk yazıyorum. Daha öncesinde bahsetmiştim ocak ayında burnumdan ameliyat olmuştum. Ama bir şeyler ters gitti ve burnumdan lokal anestezi ile 7.08.2021 cumartesi günü bir işlem oldu. Bunun olacağını biliyordum. Planlı bir şeydi. 2,5 ay kadar önce her şey yolunda mı diye kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gittim. Çok şükür her şey yolundaydı folikasit verdi 2,5 aydır kullanıyorum. Ama tam testler için Dahiliye doktoruna yönlendirdi aklımız da bir şey kalmasın diye. Şükür onda da bir şey çıkmadı. Dahiliye doktoruna bahsettim lokal anestezi ile olacağımı burnumdan operasyonun. Gebelik için bir sıkıntısı yok. Çünkü aslında kese görünene kadar gebe sayılmazsın demişti. Bu ay da ilk defa çocuk için denemeye başladık. Takvim yöntemine göre de bu akşam benim pik yaptığım akşam. Bugün burnumun kontrolü için doktora gittiğim de enfeksiyon gibi bir şey kaptığımı öğrendim. Doktor eliyle bir bastırdı bütün sıvılar burnumdan aşağıya indi. doktor da çok şaşırdı ne oldu diye. hemen burnumun şiş olan bölgesinden enfeksiyonu engellemek için bir iğne ile ilaç verdi batikon tarzında. Doktor bir de bana diyor ki sana yazdığım ilaçları kullanmadın mı ? İlaç yazmadınız ki dedim. Ki doktora pazar günü yüzüm çok şişiyor ne kullanmalıyım dediğimde verdiğim ilaçları kullan dedi. O zaman da ilaç vermediniz yazmıştım. Enfla C diye bir ilaç söyledi onu alabilirsin demişti onu kullanmaya başlamıştım. Bitkisel sadece ödemler gitsin diye üretilmiş bir ilaç. Muhtemelen bu enfeksiyonda bana ilaç yazmadığı için oldu. Bugün yazdı Augmentın 625 mg ve dolorex 50 mg. Doktora belki hamileyimdir çocuk istiyoruz dedim. Hamileler antibiyotik kullanmıyor mu dedi. Şimdi benim bu doktora hiç güvenim kalmadı. Ama mecbur olduğum için de Augmentini kullanmak zorundayım yoksa burnum iyice enfeksiyon kapıcak. Bir tanıdığım vasıtası ile kadın doğum doktoruna sordum tabi sorunumu ne kadar iyi anlattı doktora bilmiyorum ama Kadın doğum doktoru Dolorex kullanamaz Augmentın de çok gerekli ise kullansın demiş. Daha önce hamile iken bu ilaçları kullanan var mı ? ya da bir tanıdığı olan. Şimdi ben hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum. Ama zaten bugünden sonra mecburen artık ertelicez çocuk düşüncemizi bir sonraki aya eğer hamile değilsem. İçim çok sıkılıyor ya. Baya da uzun yazdım. Hakkınızı helal edin
Kiz nasıl olcakmis bat sonrası anlamadimki?Demekki ilk muayenedeki yumurta büyüklüğüne göre aşağı yukarı tahmin ediyor ne zaman çatlayacağınıhaberdar et mutlakaa
Valla benim de 9. Günüm bugün ovuya başlamadım henüz. Doktorum beklenen adet günü, 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası diye ilişki önerdi ama bu ay nasıl ilerlesem kararsızım
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini verirsin bize buradan7 ağustosta tüp bebek transfer işlemim yapıldı. 19 ağustosta öğreneceğim bakalım. Heyecan dorukta
Ay yanlış yazmışım beklenen adet gününden 14 gün geri sayıp o günü, onun 2 öncesi ve 2 sonrasını diyoKiz nasıl olcakmis bat sonrası anlamadimki?
Ben bugün gittim 4 yumurta olmuş 14 15 18 19mm pazar vurcam ovitrelleyi ikiz olablr dedi olsun dedik ama 3 4 olmaz inşallah bakalım hayrlisi her sey de dert=)
Bazı antibiyotikler hamileyken kullanılabiliyor. Benim önceki gebeliğimde kadın doğum doktoru idrar yolu enfeksiyonu için vermişti. Enfeksiyon fetüs için antibiyotikten daha tehlikeli. Doktorunu dinle. Bana verdiği de augmentindi sanırım..Herkese selam arkadaşlar, biraz moralim bozuk yazıyorum. Daha öncesinde bahsetmiştim ocak ayında burnumdan ameliyat olmuştum. Ama bir şeyler ters gitti ve burnumdan lokal anestezi ile 7.08.2021 cumartesi günü bir işlem oldu. Bunun olacağını biliyordum. Planlı bir şeydi. 2,5 ay kadar önce her şey yolunda mı diye kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gittim. Çok şükür her şey yolundaydı folikasit verdi 2,5 aydır kullanıyorum. Ama tam testler için Dahiliye doktoruna yönlendirdi aklımız da bir şey kalmasın diye. Şükür onda da bir şey çıkmadı. Dahiliye doktoruna bahsettim lokal anestezi ile olacağımı burnumdan operasyonun. Gebelik için bir sıkıntısı yok. Çünkü aslında kese görünene kadar gebe sayılmazsın demişti. Bu ay da ilk defa çocuk için denemeye başladık. Takvim yöntemine göre de bu akşam benim pik yaptığım akşam. Bugün burnumun kontrolü için doktora gittiğim de enfeksiyon gibi bir şey kaptığımı öğrendim. Doktor eliyle bir bastırdı bütün sıvılar burnumdan aşağıya indi. doktor da çok şaşırdı ne oldu diye. hemen burnumun şiş olan bölgesinden enfeksiyonu engellemek için bir iğne ile ilaç verdi batikon tarzında. Doktor bir de bana diyor ki sana yazdığım ilaçları kullanmadın mı ? İlaç yazmadınız ki dedim. Ki doktora pazar günü yüzüm çok şişiyor ne kullanmalıyım dediğimde verdiğim ilaçları kullan dedi. O zaman da ilaç vermediniz yazmıştım. Enfla C diye bir ilaç söyledi onu alabilirsin demişti onu kullanmaya başlamıştım. Bitkisel sadece ödemler gitsin diye üretilmiş bir ilaç. Muhtemelen bu enfeksiyonda bana ilaç yazmadığı için oldu. Bugün yazdı Augmentın 625 mg ve dolorex 50 mg. Doktora belki hamileyimdir çocuk istiyoruz dedim. Hamileler antibiyotik kullanmıyor mu dedi. Şimdi benim bu doktora hiç güvenim kalmadı. Ama mecbur olduğum için de Augmentini kullanmak zorundayım yoksa burnum iyice enfeksiyon kapıcak. Bir tanıdığım vasıtası ile kadın doğum doktoruna sordum tabi sorunumu ne kadar iyi anlattı doktora bilmiyorum ama Kadın doğum doktoru Dolorex kullanamaz Augmentın de çok gerekli ise kullansın demiş. Daha önce hamile iken bu ilaçları kullanan var mı ? ya da bir tanıdığı olan. Şimdi ben hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum. Ama zaten bugünden sonra mecburen artık ertelicez çocuk düşüncemizi bir sonraki aya eğer hamile değilsem. İçim çok sıkılıyor ya. Baya da uzun yazdım. Hakkınızı helal edin
Insallah olur canım rezervimde az sanırım olsun bitsin sagliklica iki tane insallah=)Ay yanlış yazmışım beklenen adet gününden 14 gün geri sayıp o günü, onun 2 öncesi ve 2 sonrasını diyoörnek de böyle açıklamıştı videosu da var youtube da.
Ayyyy ikiz mi haliiii çok müthiş olur böyle bi şey olursaa daha fazlası olmaz bencee ya onlar pazara kadar hamielik olcak kadar büyümezler 18-19 mikkemmel
Benimde öyle surekli düşüyordu tuvalet aliskanliginiz nasıl ishal vs surekli olur musunuz ?Sürekli düşüyor
9 günTühhh sağlık olsun ne diyelim.. Her ay yeni umut. Yumurtlamadan kaç gün geçti?
E cok mantıklı bana dediki öncesinde iliski olursa erkenden catlamasini istemeyiz o 7uzden iğne sonrası 36 saat sonrasına kadar ilski yok dediAy yanlış yazmışım beklenen adet gününden 14 gün geri sayıp o günü, onun 2 öncesi ve 2 sonrasını diyoörnek de böyle açıklamıştı videosu da var youtube da.
Ayyyy ikiz mi haliiii çok müthiş olur böyle bi şey olursaa daha fazlası olmaz bencee ya onlar pazara kadar hamielik olcak kadar büyümezler 18-19 mikkemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?