Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde beklenen adet tarihim 22 ağustos kasik ağrısı rahimde kasılma göğüs hassasiyeti var bi ara yine böyle oldum regl geldi o yüzden heveslenmemeye karar verdim en sagliklisi adet tarihim hakkımızda hayirlisi

Psikoloji çok önemli işte sonunda bir amaç olduğu için farklı geliyor

Bence senin çatlaman yarın olacak..dün değerlendirdiysen..bugün dur..yarın sabah taze ve sabah spermler daha hızlı sağlıklı oluyor..sabah yap
Ya o sabah ilişkisi bizde olmuyo yani küçük kızım var bizden önce başımıza dikiliyor ya gece alarm kurup kalksak bu sefer uykulu olur mu ki ahah ay şu günleri bı düzgün degerlendireydim

Yaa bı de aranızda yumurtlama ağrısı yaşayan var mı? Böyle hem sağ hem sol hemde tam rahmimin ordasinda bı ağrı var sabahtan beri. Sanki orada bı top gibi bişey bı ağırlık veriyor sizde de oluyor mu?

Peki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.
Bu teşhisi yaşça büyük bayanlar koyuyor mide bulantisi zayıflatıyor ve midede gobekte su toplama yapıyor göbek başka yerde atıyor vs vs yani sakincali bi durum bagirsaklara zarar verme olası yuksek bende aynı durumları yasadim ... ama hiç bir cagresi yok

Merhabalar Augmentin kullanabilirsiniz ama dolerex kullanamazsınız. Augmentin çalışma şekli bakteri duvarını parçalamak üzerine bizim öyle bir hücre duvarımız olmadığı için bebeğinizi etkilemez. Çok ağrınız olursa 2 gr yani 4 tablete kadar parol alabilirsiniz.

ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. peki bu akşam içi denemeli miyiz ? yoksa 1 ay erteleyelim mi bilmiyorum. kafam allak bullak. sağlıklı düşünemiyorum

Ay çok değişik birşeymiş sabah deneyeyim hemen
Tabi deneyin ben elledigimde evet damar gibi bişi atıyordu ama cılızdı kadının yanına gittiğimde yaptıktan sonra tam elimin altında sert bi şekilde atmaya başladı tabi bunu iyi anlamak için bi ebeye gitmek şart

Sürekli düşüyor

Şimdi kullanacağın ilavın etkilerini bilemem ama ilk gebeliğimde apandisitim patladı 2 kutu antibiyotik içtim adıda clemax gibi bişidi yada ona benzerdi ismi tam hatırlayamadım. Şimdiden geçmiş olsun hamileysende onu içmezsen burnun artacak daha kötü sonuçlar olabilir

Kiz nasıl olcakmis bat sonrası anlamadimki?
Ben bugün gittim 4 yumurta olmuş 14 15 18 19mm pazar vurcam ovitrelleyi ikiz olablr dedi olsun dedik ama 3 4 olmaz inşallah bakalım hayrlisi her sey de dert=)

Kiz nasıl olcakmis bat sonrası anlamadimki?
Ben bugün gittim 4 yumurta olmuş 14 15 18 19mm pazar vurcam ovitrelleyi ikiz olablr dedi olsun dedik ama 3 4 olmaz inşallah bakalım hayrlisi her sey de dert=)
Ay yanlış yazmışım beklenen adet gününden 14 gün geri sayıp o günü, onun 2 öncesi ve 2 sonrasını diyo örnek de böyle açıklamıştı videosu da var youtube da.
Ayyyy ikiz mi haliiii çok müthiş olur böyle bi şey olursaa daha fazlası olmaz bencee ya onlar pazara kadar hamielik olcak kadar büyümezler 18-19 mikkemmel

Eklentiler

• 0C0DED63-A78B-439C-A63B-CA46214221F1.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 35
Bazı antibiyotikler hamileyken kullanılabiliyor. Benim önceki gebeliğimde kadın doğum doktoru idrar yolu enfeksiyonu için vermişti. Enfeksiyon fetüs için antibiyotikten daha tehlikeli. Doktorunu dinle. Bana verdiği de augmentindi sanırım..
Dolorex kullanma. Varsa da onun yerine parol veya minoset kullanabilirsin..

Insallah olur canım rezervimde az sanırım olsun bitsin sagliklica iki tane insallah=)

E cok mantıklı bana dediki öncesinde iliski olursa erkenden catlamasini istemeyiz o 7uzden iğne sonrası 36 saat sonrasına kadar ilski yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…