Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne doğru dedin biz kovaladıkça kaçıyo sanki olacağı varsa istemesen de olur yeter ki nasipte olsun inşallah biz de kavuşcaz bn inanıyorum

Ne doğru dedin biz kovaladıkça kaçıyo sanki olacağı varsa istemesen de olur yeter ki nasipte olsun inşallah biz de kavuşcaz bn inanıyorum

Artık o beni kovalasın artık zaten kovalamak azmi kalmadı o da istekle olan şeymiş. Bende inanıyormu asla inanmaktan vazgeçmedim birgün birbirimize beta değerlerimizi atacağız kimbilir ben buraya çok girmiyorm seninle konuşmak da iyi geldi özlemişim valla adet olunca adımı yazdırım memnun olurum gurubunda olmaktan agustos da bu ay temmuza denk geldi iki kere adet günüm.

İkimiz de benim grubumda hamile kalırız inşallah o beta da 10 bile görsem razı olcam Bnde hamile kalabiliyorum diyip salcam peşini

Gazel2110 bunu oku birde direncimi gör
Yaaa prolaktinin neden yukselmis yaa. Bu nedir arkads emar nedir. Walla canm sen bu isi biraz askiya alip kafa tatili yap dinlen bol bol yemene icmene dikkat et por falan yap o sirada akisina birak. En azindan bir ay. İnsanin beynen de yorgun olmamasi lazim canm ya. Puff bu ne arkdas

kızlar aklıma takılan bir soru var. aranızda daha önce başına gelmiş ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ocak ayınca bir burun operasyonu geçirmiştim. geçtiğimiz cumartesi günü 6. ay kontrolüne gittiğim de burnuma tekrardan törpü işlemi uygulanmasına karar verildi. doktorun uyguladığı metotda erime işlemi olmamış. törpü işlemi yaparak çıkıntıyı almayı planlıyor. genel anestezi olmucak. lokal anestezi ile halledeceğini söyledi. Çok basit bir işlem yarım saatte halledeceğini söyledi. işlemi 7 ağustos tarihinde yapacağını söyledi. bat tarihim 23 temmuz ve 5 ağustos yumurtlama dönemime ne geliyor. biz de açıkçası ağustos ayı içinde hamilelik planlıyorduk. aklıma takılan tek soru 7 ağustosta lokal anestesi alırsam bebeğin gelişimi için bir sakıncası olur mu ?

Lokal de bi sorun olacağını sanmıyorum bn ama doktor ne der o önemli cnm

Yüsrakuşşş gelmiş seni gördüğüme sevindim, iyi ki geldin prolaktin çok oynayan bir hormon ya, benim bir gün 36 çıkmıştı, ertesi gün doktor tekrar istedi 13 çıkmıştı. İlaca gerek falan kalmamıştı. İnsanın ruh hali bile çok etkiliyor.

Bir kaç neden olabiliyor stres en büyük etken bu da çocuk olsun olmasın istemsiz hayatımızda olan şey. Zaten askıda olup olmadığı da önemsiz artık biliyor musun o dediklerini hep yaptım onlarda sıkıyor beni ben dağlara taşlara vuracam gezmelere kendimi.burası da tatmin etmiyor gireyim sizlere bakayım dedim öyle.

Kuzum bebek hemen öyle olan birşey değil ki, keşke olsa 5 ağustos yumurtlama döneminde denk geliyor diyorsun, bunu takvime bakarak söylüyorsan takvim yanıltıyor. Ovulasyon kullanman lazım, bu testle baktığında yumurtlamanın genellikle her ay değiştiğini görüyorsun.

Geldim arkadaşımız grubunu görünce yazayım dedim sevindim bir yandan. Dediğin gibi oynayan hormon da tekrar oynamasın diye ilaç verdi aşılama zamanı yapmadı işte aşılama o sebebten dolayı. İlaç alıyorum şimdi bayram sonrası ölçtürüp rapor işleri olur birşey olmazsa artık ne olacağı belli olmuyor da

Lokal de bi sorun olacağını sanmıyorum bn ama doktor ne der o önemli cnm
gerçi ilk denememizde çocuğun olup olmayacağı bile mechul ama bi ihtimal ya olursa diye düşünmüyor değil insan. sadece burun bölgemi uyuşturacaklar bildiğim kadarıyla. doktora durumdan bahsettiğimde hamile kalabilirsin demişti. ama tabi doktora o an yumurtlama dönemime denk geldiğini söylemeyi atladım. daha doğrusu o da bugün aklıma geldi :) umarım bir sıkıntı çıkmaz. birkaç yazı okudum ilk 3 ay da çocuğun organlarının gelişimi çok önemli diye. tarihte tam yumurtlama dönemimde. içimde korku yok değil. lokal anestezinin etkisini kaybetmesi operasyona göre değişiklik gösterip vücuddan atılma süresi de 3 hafta diye bir yazı okudum ne kadar doğrudur bilemem

cahilliğime verin :) daha önce hiç tecrübe etmediğim bir şeydi. hep yazılarda regliden 14 gün sayın dedikleri için öyle aklıma kazınmış benimde :)

Ben yaptırdım aşılama tırt 3000 tl gitti çöpe

Bnce doktorda sorun olmaz dediyse bişey olmaz ama İçim rahat etsin dersen 1 ay bekle çok bişey kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…