Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi baya olmus beklemenin bi onemi kalmamis sanki beklenen tarihten 4 gun daha gecmis en kotu adet sokturucu verebilir mutlaka doktora gidin derim. Tahmin veya olasilik sinirini gecmis tek cevabi doktor verir artik insallah guzel haber olur

Yumurtlamayı takip etmiş miydin, yumurtlaman reglin kaçıncı günü oldu? 7 gün kala böyle net çıkmasına şaşırdım

kizlar herkese selam, biz de bir 7-8 aydir deniyoruz.. hayirlisiyla en kisa zamanla hepimiz mujdelerimizi alalim insallah :)
genelde uygulamayla tutarli gidiyor benim takvim ovulasyon takibi yaptigimda da gordum. bu ay da bat 11 agustos ve 23-29 temmuz yumurtlama haftasi goruniyor, 28i peak olacak gibi..
esas sorum su ki 29 temmuza 2.asi randevum var, birincisini zaten oldum, yumurtlamadan da 5 hafta once olmus olacak. Kafam biraz karisti, siz naptiniz asilarinizi diye bi sorayim istedim

Pik günleri değerlendir catlayinca da diye biliyorum ama bu söyle diyim okuduğuma göre bugün denedin yarın da pikse bile sperm kalıyor vücutta
Onu bende okudum kalitesi sipremlerde yaklaşık 3 gün canlı kalabiliyormuş sperm. Biz de sorun yok eşimde . 2 gün biel canlı kalsa yeter bize. Pikin tavan yaptığı günü işte değerlendiremedik. Öncesi ve sonrası oldu. Artk hayırlısı allahtan.

Ben olmadım, şu aşamada da olmayı düşünmüyorum

Günaydn, canım.

Biz seninle yaşdaşız Ama ben bayadır uğraşıyorum. Umarım senin yolun kısa ve en hayrırlı şekilde sonuç bulur.
İnşallah yolumuz daha da uzamaz ya. Valla mart doğumlu bebiş olsun istedim ama nasip olmadı. İnşallah Ağustosta yüzümüz güler canım. Bende uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor. Temmuz tam ovu takipli oldu. Yumurtlama çatlama vs ne gerekiyorsa yaptık nasip değilmiş demek..

Ben seni acaba hangi topicten hatırlıyorum kız

e bizde yaptık. DAha önede yapıyordum hatta. Ama ben bir operasyon geçirdim. Ondan biraz daha umutlandım bakalım nasıl olacak

Kızlar herhangi bir sağlık sorunum yok.sizde bu süreçte protime woman kullanayım mi ? Hamileliği kolaylaştırır diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…