Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah

Yaparsın neden yapamayasın? Gelir elde etmek çok güzel. Hem bebeğin olacak onun için birikim yaparsın.
İnşallah canim dua et yapamazsam zaten işsizlik bebek geliyor zor bir süre beni idare etsin yeter bende seninde hamile haberin gelsin
Bu arada dünden buyana bacaklarımda agri vardi ya bugunde karnimda şişlik rahatsız ediyor

Kızlar merhaba.benim 3 evladım var . Burada ne işin var demeyin lütfen . Üzülürüm . Yeni bir evlilik yaptım . Eşimin hiç evladı olmadığından ve baba olmayı hakettiğinden bir bebeğimiz olsun istiyoruz . Bu ay 3.ayımız . Kadın doğumcuya kontrole gittik . Ben de şükür bir problem yok . Eşimin spermiypgram ölçümünü yaptırmamızı istedi . 6 ay korunmasız ilişki önerdi . Biz sperm testini yaptırmadık . 6 ay sonunda olmazsa gelin dedi . Bir de 3 sezaryen doğum ve geçirilmiş enfeksiyonlara bağlı rahimde tıkanıklıklar olabileceğini , gebelik oluşmazsa Rahim testi çektirmemiz gerektiğini söyledi . Bu ay 3.ayımız . Yaşım 34 . 3 gebeliğim de planlı ve evlatlarım sağlıklı . Benimle benzer durumda olanlarınız var mı ?

Yaparsın neden yapamayasın? Gelir elde etmek çok güzel. Hem bebeğin olacak onun için birikim yaparsın.
Canim test pozitif ama kan testi olmadan inanamıyorum hala
Karnimda acayip bir sıkışma sıkıntı normal mi bilemiyorum şişlik acile gitsem test yaparlar mı bilmiyorum da Çarşamba sağlık ocağına randevu aldım
Senin regl günün ne zaman o uvulasyon kullanıyor musun

Evet kullaniyorum. Benim pik olduğu günler 2-3-4 idi. 2-4 temmuzu değerlendirebildik. Çatlamayı değerlendiremedik. Erken gebelik testi aldım bugün senden özenip ama negatiff
Şimdiye kadar hiç kan testlik durumum olmadığı için bu konuda tecrübesizim. Yarını bekle istersen. Çarşambayı beklemek zor geliyorsa yarın gidersin acilde kan alirlar herhalde. Sıkışma ve rahatsızlık bence normal. Ben hamile değilim ve hiçbir rahatsızlığım yok şu an :)) hamile olsam benim de olması gerekiyordu herhalde.

İnsan umutlu oluyor doldurmasa da öyle olunca inşallah zamanı bu aydır canım güzel haberlere ihtiyacım var iyi olur yaani

Canim erken gebelik alma normal testle yaptım ben ovulasyon hamilelik testi Trendyol dan çok ucuza geldi 23 ovi 8 gebelik testi 50 TL bile değildi
Gecen ay 4 gün kala erken gebelik 30 TL boşuna gitti negatifti
Ama şimdi normal test 7gun kala
Birde bu çizgiler doğru cikmiyormus ne üzülürüm kimbilir o yuzden tam inanmıyorum hala

Niye diyelim bakicak olan sizsiniz hayırlı uğurlu olsun benim 39 yaşında ilk hamilelegim ama bugün 7 gün kala test yaptım cift çizgi kan vermeden emin olamıyorum
Çocuk işi hem para en çok da emek

Evt para tuzağı resmen. Ama erken gebelikte çıkmazsa emin oluyorum olmadığına ancak senin ilk çocuğun mu olacak? Bu ilk evliliğin mi? Ben çok kuruma çizgisi ya da hafif karartı gibi testler gördüm ama seninki bariz pozitif.

İlk evliliğim 19 temmuz regl günüm evlilik yıldönümü
İlk bebek evet 11 inde ovulasyon yaptım o çok diye tekrar koyu çıktı sonra sordum o vücutta hep var yazdılar ama silik normalde. U koyu dedim cevap alamadım
Sonra sol bacak huzursuz karnım sıkıntılı regl olcak gibi sabah yaptım yan gözümle bakıyorum olmaz diye bir baktım 7 gün kala çıktı

Senin ilk evlilik ilk bebek mi peki

Çok erken çıkmış valla. Çok şanslısın. Tabi insallah sağlıkla ilerler.

Kızlar bugün bat günüm henüz hasta olmadım dün ve bu sabah hafif pembe akıntım oldu devamı gelmedi. Tek çizgi görmemek adına test yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…