Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cahilliğime verin :) daha önce hiç tecrübe etmediğim bir şeydi. hep yazılarda regliden 14 gün sayın dedikleri için öyle aklıma kazınmış benimde :)
14.gün diyorlar ama öyle değil.
Mesela benim her ay değişiyor ilk denediğim ay 15.gün yumurtlama oldu. Bu 7.ayım ve 22.gün yumurtlama oldu. Bunu ancak testle takip edebilirsin

Yusra-61 kuzumm hoşgeldin yine aşılama yalan olmuş gördüm mesajlarını. Herşeyin hayırlısı balım oluyorsa tam olsun bakalım

Hoş buldum çok da işim yok buralarda ama bakınyım dedim
Durumuma gülüp duruyorum bütün belgeler herşey hazır derken ne olduysa olay olmaza döndü bu olacak mı böyle zorluyor olmayacak mı uğraşma diyor kız çektiğim neydi ama bana bir boşlama geldi artık pesss dedim yani.
Bu arada Sen nasılsın kuzum iyi misin?

Ben yaptırdım aşılama tırt 3000 tl gitti çöpe

Özelde mi yaptırdın?
Bende yaptıracağım tırt mırt artık önemsiz haklarımı kullanacağım araştırmada bir tırt görmek de olsa sonunda denemek tadına bakmak istiyorm. Bazı yerler çok alıyor aşılama parası bizim burada özel bile 1.500 alıyor ya.

evet canım özel. Ben devlete yaptıramam hakkım yok.

2500 tl verdik otu boku derken 3000 buldu. İlaç olarak iğne kullandırttı dokor hap verseydi çok dah uyguna gelirdi.

14.gün diyorlar ama öyle değil.
Mesela benim her ay değişiyor ilk denediğim ay 15.gün yumurtlama oldu. Bu 7.ayım ve 22.gün yumurtlama oldu. Bunu ancak testle takip edebilirsin
hmm anladım. peki bu ovülasyon testi nasıl uygulanıyor ? az önce alıntıları okurken gördüm. kırmızı çizgi belirgin olduğunda mı yumurtama dönemine denk geliyor. dikkat edilmesi gereken şeyler neler

Anladm canm sen daha iyi bilirsn sana neyin iyi gelecegini . Doktorlar tatilde rahat kafayla denerseniz olma ihtimali fasla diyor. Kuzenime demis git bir bodrum bebgi yap

Anladm canm sen daha iyi bilirsn sana neyin iyi gelecegini . Doktorlar tatilde rahat kafayla denerseniz olma ihtimali fasla diyor. Kuzenime demis git bir bodrum bebgi yap

Rahatlık bilemem ama değişiklik iyidir bende genelde hep yapıyorm tatil gibi. Karadeniz dışına benim de bir mugla yapmam lazım bu çocuk istemiyor memleket seçiyor. Şu taşınma belli olsa herşey rayına oturacak da nasipten ötesi yok

Evet çalışıyorum canım ben. Satın alma uzmanıyım. Evden çalışıyorum 1,5 yildir. Son 3 aydir korunmayi biraktım. Evde bos bos oturacağıma bebek deneseymisim daha iyiymis
Evden çalışma iyide işin iyimis senin uzmansin
Benim evden yapicagim satış işi bakalım becerebilir miyim

Eşim devlette uğraşmayalım özelde deneyelim diyo ama ben hala hazır hissetmiyorum tüp bebek sürecine neyi bekliyosam onuda bilmiyorum bikaç ay süre istedim sonbaharda deneriz o zaman dedim
Ben de bekleyeceğim biraz ama canla başla denemekten sıkıldım. Pik olmus kooş kısmı çok sıkıcı bu işin. Ovulasyonu birakacağım herhalde. Olacak olsaydı bu denemelerden birinde olurdu. 3 yeterli deneme sayısı bence. Bir sene içinde de tüp bebek işine dönerim.

Aynen bende ovülasyon yapmıcam hatta bu ay çatlamayı değerlendirmedim walla psikolojik çok yorulduk akışına bırakmak lazım her bebek isteyen bizim yaptıklarımızı mı yapıyo sanki

Aynen bende ovülasyon yapmıcam hatta bu ay çatlamayı değerlendirmedim walla psikolojik çok yorulduk akışına bırakmak lazım her bebek isteyen bizim yaptıklarımızı mı yapıyo sanki
Ya sorma anlamiyorum ki. Eskiden 6-7 çocuğu olurmus ailelerin. Nasıl bir cinsel yaşamları var büyük nine ve dedelerimizin kestiremiyorum biz teknoloji kullanip hamile kalamiyoruz. Böyle işin içine ....

Yavrum Allahın bie bildiği var, uygun zamanı bekliyor merak etme

Ben de klomen kullandım bu ay bugün iğnemi oldum. Yarından itibaren günaşırı çalışma gerisi beklemeye kaldı. Sağda ve solda toplam 5 yumurta vardı iyi boyutlarda doktor süper dedi, bu ay kesin hamilesin diyor inşallah dedim. Umutla doldurup yolladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…