- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Antalya da kuzum 5 bine felan gelck tıp fakültesinde olcak Allah nasip eder inşallah
zuhahhaa benim de beynim sulandı artık grup takip etmekten. Bayadır bırkamıştım. Yine takılayım baklaım ne zaman sıkılıcam. İnaşşalh cannım
Aynen fiyatı çok iyi evlilik yılından dolayı rapor çıkıyormuş cnm baya bakındım hayırlısı artık ödenmck kadar yüksek bi rakam değil bn şimdiye kadar zaten o kadar Ödemişimdir kontrol ve takviyelere inşallah tutar son çarem çünküDevlet karşılamalı yaptırcaksın raporlu sanırsam canım. İnşallah hayırlısı olur fiyat iyiymiş bence
Evet cnm rapor çıkarcm hiç bebek yok 4 sene bitiyo 5. Seneye gircz o yüzden çıkıyomuşDevlette rapor mu çıkaracaksın bizde düşünüyoruz ama süreçle alakalı hiç araştırma yapmadık
Anladım inşallah gerek kalmadan hemencecik hamile olursunEvet cnm rapor çıkarcm hiç bebek yok 4 sene bitiyo 5. Seneye gircz o yüzden çıkıyomuş
Aynen fiyatı çok iyi evlilik yılından dolayı rapor çıkıyormuş cnm baya bakındım hayırlısı artık ödenmck kadar yüksek bi rakam değil bn şimdiye kadar zaten o kadar Ödemişimdir kontrol ve takviyelere inşallah tutar son çarem çünkü
Tekrar hosgeldin canm. Tek tek gidio subat grubundan kalanlar darisi bizeBende hatırlıyorum da şubat mıydı acaba bilemedim bir kaç grup da denk gelmiştik baya yol kat edip hamiş kalamayanlar olarak devam ediyoruz demek ki ne zaman bitecek bakalım bu gruplardaki sürüvenimiz
Hoş buldum canım nasılsın var mı başka hamiş olanlar? Ben biraz kabuğuma çekildim sıkıldım buradan da pek sarmıyorTekrar hosgeldin canm. Tek tek gidio subat grubundan kalanlar darisi bize
Çok saol kuzum benim inşallah sen naptın aşılamayıİnşAllah gönlünce olur canımmutluluğun mutluluğumdur her zaman
Walla sen baya direnc gosterdin yine. Ben olsa kafayi yerdim hep bir engel yok doktor yok kocasi yok karisi. Ben ayni arada bakiyorm esim zaten bu ay yoktu geldikten sonra da takip etmedim ikinci catlama oldu mu emin deilm hevesim kacti zaten catlamanin bosa gittigini gorunce. Okul da yok sklio insan zaman gecmio. İki gundr testler havada ucuyorHoş buldum canım nasılsın var mı başka hamiş olanlar? Ben biraz kabuğuma çekildim sıkıldım buradan da pek sarmıyoraşılama dedikçe kaçtı benden dedikçe kaçtı bir gayret devam ediyor artık pess dedim inanabiliyor musun anlatsam yok artık dersin
Çok saol kuzum benim inşallah sen naptın aşılamayı
Onu bana sormayın diyesim var anlatıcam arada durumuma kahkaha atıyorumbaşıma gelene bak bir evrende herşey insana sen çocuk yapma der mi bu kadar. Seninle konuşmuştuk adetim tam gününde geldi doktora gittim işte bütün tahlillerim yapıldı aşılama olacağım yani rapor filanda çıkartacağım benim prolaktin 41 olmuş tuttu doktor ben bununla aşılama yapamam ilaç başlarım o ilaç yumurtlamanı engellerse o kadar masraf boşa gider bununla aşılama yapamam dedi sonra aç mı verdin dedi evet hafta sonu olduğu için pazartesi gel tekrar bakalım dedi 28 oldu düştü ama referans 23 ben yine aşılama yapmam dedi. Ve böyle bu ayda böyle bitti bat 29 temmuz birde çocuk filan yapma dedi üstüne şimdi güler misin ağlar mısın? Birde arada lafa karıştırdı beyin emarın istemiş miydim dedi bende yok istemediniz dedim sonra daha o konuyuuda açmadı. Şimdi ilaç kullanıyorm dostinex arkadaş oldu bu ay bana inşalalh bu sefer hep düşmez değerim. Artık ben pesss diyorm bu çocuk bana gelmemek için inat etti gelirse pir gelecek bir gelecek valla korkmaya başladım bu işten bu kadarına pess etmek de haksız mıyım senin derdin ney tam aşılama olacakken süt ürettin
Onu bana sormayın diyesim var anlatıcam arada durumuma kahkaha atıyorumbaşıma gelene bak bir evrende herşey insana sen çocuk yapma der mi bu kadar. Seninle konuşmuştuk adetim tam gününde geldi doktora gittim işte bütün tahlillerim yapıldı aşılama olacağım yani rapor filanda çıkartacağım benim prolaktin 41 olmuş tuttu doktor ben bununla aşılama yapamam ilaç başlarım o ilaç yumurtlamanı engellerse o kadar masraf boşa gider bununla aşılama yapamam dedi sonra aç mı verdin dedi evet hafta sonu olduğu için pazartesi gel tekrar bakalım dedi 28 oldu düştü ama referans 23 ben yine aşılama yapmam dedi. Ve böyle bu ayda böyle bitti bat 29 temmuz birde çocuk filan yapma dedi üstüne şimdi güler misin ağlar mısın? Birde arada lafa karıştırdı beyin emarın istemiş miydim dedi bende yok istemediniz dedim sonra daha o konuyuuda açmadı. Şimdi ilaç kullanıyorm dostinex arkadaş oldu bu ay bana inşalalh bu sefer hep düşmez değerim. Artık ben pesss diyorm bu çocuk bana gelmemek için inat etti gelirse pir gelecek bir gelecek valla korkmaya başladım bu işten bu kadarına pess etmek de haksız mıyım senin derdin ney tam aşılama olacakken süt ürettin
resmen olmamak İçin direniyor ama unutuyo ki anasında Karadeniz damarı var valla kuzum ben aşılama istemedim doktor gerek yok eşinin sperm durumu çok iyi olsa normalde olurdu aşılamayı sperm sorunu olanlara öneriyoruz dedi ayyyy iyi ki geldin ya bn de batı beklyrm 15 Temmuz işte ama regl sancılarım var bebiş yine yok yani
Nerede kaldı bu testler?Aticaam bugün sana eskisini yenisini birde yeniden yapıyım atarım bir saate
en hayırlı şekillde biter inşallah gönlümüzden geçtiği gibiBende hatırlıyorum da şubat mıydı acaba bilemedim bir kaç grup da denk gelmiştik baya yol kat edip hamiş kalamayanlar olarak devam ediyoruz demek ki ne zaman bitecek bakalım bu gruplardaki sürüvenimiz
Valla soğumamak elde değil ama etrafımdaki herkes mi hamile olur böyle bişey yok tüm arkadaşlarım akrabalarım gördükçe dayanamıyorum işte tekrar düşünmeye başlıyorum tatilimi felan yapıp geleyim sonra bu yola baş koyarım kışa doğru tüp bebek olayına başlarım çare yokAşılama için devlette farklı ayrıntı var mesela bizde direk tüp olmuyor doktor ilk aşılama denememiz lazım diyor olup olmadığı söz konusu değilmiş sebebsiz infertiliteyse aşılama deneyeceksin tüpe geçeceksin diyormuş devlet baba. Mesela erkek de sorun varsa aşılama önermeden veya kadında varsa direk tüp yapiyorlar.bunları sende biliyorsun gerçi ayrıntılı şeyleri var.
Çok saçma sapan şeyler dönüyor.
Ben aşılama için bu savaşı verdiysem tüp Allah muhafaza neler olur neelerinat mı istek mi neydi ki bu diyorm bende korunmadım zaten olmuyor birde yumrtlama değildi yaşadım öylesine bu ay geçti sayılır bayram sana da tatil derken tüp olayına girersiniz hakkımızda güzel şeyler olsun umuduyla devam ediyorm. Eskisi kadar koşmuyorum peşinden bu aşktan soğudum artık o isterse beni bulsun
Aynen ben de bu durumdan muzdaribim :) herkes icin hayirlisi olsun baskalarinin haberlerine de seviniyorum ama gun asiri hamile haberi alir oldum. haftada 2 gun gorustugumuz arkadasim planlamadan hamile kaldi daha bir suru bebek haberi.. durust olmak gerekirse bazen kendimi kotu hissediyorumValla soğumamak elde değil ama etrafımdaki herkes mi hamile olur böyle bişey yok tüm arkadaşlarım akrabalarım gördükçe dayanamıyorum işte tekrar düşünmeye başlıyorum tatilimi felan yapıp geleyim sonra bu yola baş koyarım kışa doğru tüp bebek olayına başlarım çare yok
Valla soğumamak elde değil ama etrafımdaki herkes mi hamile olur böyle bişey yok tüm arkadaşlarım akrabalarım gördükçe dayanamıyorum işte tekrar düşünmeye başlıyorum tatilimi felan yapıp geleyim sonra bu yola baş koyarım kışa doğru tüp bebek olayına başlarım çare yok
Bnde böyleyim kıskanmak değilde özeniyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen ben de bu durumdan muzdaribim :) herkes icin hayirlisi olsun baskalarinin haberlerine de seviniyorum ama gun asiri hamile haberi alir oldum. haftada 2 gun gorustugumuz arkadasim planlamadan hamile kaldi daha bir suru bebek haberi.. durust olmak gerekirse bazen kendimi kotu hissediyorum