Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya daha adetime bir hafta var ama karnım çok ağrıyor adet olacakmış gibi. Geçen ay da böyle ağrıdı bir gün sonra adet oldum bata 4 gün varken. İçime sıkıntı girdi yine adet olacağım herhalde.

Evet var canım hayırlı olsun şimdiden ben olsam koşa koşa kan verirdim ve sonucu beklerdim

Hemen koşş kan ver
Ben de inşallah yapcm onu evime döneyim şimdi Kuşadası'nda oteldeyim hiç bilmiyorum ki buraları tskip ederlerse bhcg başka başka hastanede de olmuyor galiba. Bir iki gün sabredicm canlar

Bana kalırsa bir iki gün daha gözlemle kendini sadece öksürük halsizlik ekleniyor mu? İnşallah bir şeyin yoktur
Daha önce covid geçirdim, ozaman çok farklıydı. Şuan sadece boğazım ağrıyor. İnşallah covid değilimdir. Eşimde çok pinpirikli bu konuda, hemen teste götürür beni diye söylemiyorum

Daha önce covid geçirdim, ozaman çok farklıydı. Şuan sadece boğazım ağrıyor. İnşallah covid değilimdir. Eşimde çok pinpirikli bu konuda, hemen teste götürür beni diye söylemiyorum
Yok yok değildir inşallah. Şimdi covid olan kimden duyduysam inanılmaz halsizlik oldu diyorlar.

Bende Allah nasip ederse istiyorum bu ayın sonunda belli olacak göbek çektirdim inşallah hamile kalırım Amin Adet tarihim 2 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…