- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Çok sevindim. Ben de 35 yaşındayım. 3 aydır olmadı. Kutluyorum gönülden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin39 yaşıma ekimde giricem 19 temmuz regl günüm evlilik yıldönümü yaşım geçti artık olmaz diye öyle üzülüyordum ki anlatamam
Bence hemen git :) ben olsam giderdim.Teşekkür ederim kan testi için ne zaman gitsem acaba
Birinci ay ovulasyon testi yoktu bu ay almıştım temmuz 1 ve 2 pikti 3 gün tamamen silik oldu 1 2 ve 4 temmuz da denedik öyle yastık falan koymadım sadece 15 dk uzandım o kadarÇok sevindim. Ben de 35 yaşındayım. 3 aydır olmadı. Kutluyorum gönülden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin de güzel haberlerini bekliyorumÇok sevindim. Ben de 35 yaşındayım. 3 aydır olmadı. Kutluyorum gönülden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yapmazlar yazdılar sabah 10 a kadarmış sağlık ocağı test için özele de gidememBence hemen git :) ben olsam giderdim.
1 gün öncesine kadar negatif gösterdi günündede silik gösterdi bence hiç acele etme gününü bekleAdet gününden önce en son ne zaman test yapmıştın negatifti ben 4 gün öncesi yaptım tek çizgiydi de belki umut olur ahaha
Saat 10’a daha 1 saat varYapmazlar yazdılar sabah 10 a kadarmış sağlık ocağı test için özele de gidemem
Peki belirtilerin var mı? Ne zaman başladı?Birinci ay ovulasyon testi yoktu bu ay almıştım temmuz 1 ve 2 pikti 3 gün tamamen silik oldu 1 2 ve 4 temmuz da denedik öyle yastık falan koymadım sadece 15 dk uzandım o kadar
Tebrikler canım bence var çünkü ikinci çizgi belli. Kan verin bence yada iki gün sonra testi tekrar edinMerhaba bat bugün test yaptım bu şekilde gözüküyor. Silik bişeyler mi var orda yoksa görmek istediğim için mi görüyorum
Tebrik ederim . Sağlıkla gelsin inşallah39 yaşıma ekimde giricem 19 temmuz regl günüm evlilik yıldönümü yaşım geçti artık olmaz diye öyle üzülüyordum ki anlatamam
Teşekkür ederim darısı başınızaTebrik ederim . Sağlıkla gelsin inşallah
İki gündür sol kasigim hafif agriyor ama daha oncede arada olan bir durum tekrarladı huzursuz bacak sol bacağım karnimda bir şişlik rahatsız ediyor regl olacak gibi hislerPeki belirtilerin var mı? Ne zaman başladı?
Elimde test var bugün de başka marka gebelik testi yapicam atarım istersen yapınca yarında acile giderim 2 saate sonuç veriyor dediler yada Çarşamba gününe sağlık ocağına randevu aldımSaat 10’a daha 1 saat varistersen regl gününe kadar bekleyebilirsin de. Elinde test varsa koyulasmayı takip et.
Çok mersi canım . İnşallahTeşekkür ederim darısı başınıza
Evet kesinlikle yap ve buraya da at. Pozitif test sonucu görmeye bayılıyorumElimde test var bugün de başka marka gebelik testi yapicam atarım istersen yapınca yarında acile giderim 2 saate sonuç veriyor dediler yada Çarşamba gününe sağlık ocağına randevu aldım
Bir koca paket laboucck ovi testi kaldı içinden sadece birkaç tane yaptım hamilelik testi var kullanicamEvet kesinlikle yap ve buraya da at. Pozitif test sonucu görmeye bayılıyorum
Hamilelik testi hangiisi laboquick mi?Bir koca paket laboucck ovi testi kaldı içinden sadece birkaç tane yaptım hamilelik testi var kullanicam
YaaaaM mavili_yeshll aa sen mi açtın bu sefer canımm hayırlı olsun adına sevindim grubun sana inşallah iyi gelirne zaman tatile çıkıyorsun? Bu arada...
Pozitif çıkaran erken gebelik testi miydi? Normal testte de çıkıyo mu acabaa? Varsa ondan patlatsana bi tane :)Bir koca paket laboucck ovi testi kaldı içinden sadece birkaç tane yaptım hamilelik testi var kullanicam