Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa😍😍😍canım benim seni nasıl özledim nerelerdeydin saol inşallah uğurlu gelir 1 ağustosta geliyoruz inşallah

Nerelerde olayım buradan sıkılmıştım da görünce açtığını yazayım dedim. 😍 Agustos da nasipse seninle olurum grubunda inşallah bu ay pek önemsiz benim için 🤗 sen nasılsın nasıl takip ediyorsun kendin mi?

M mavili_yeshll canım inşallah bu uğurlu gelsin 🤲 aylardan seke seke geldik Ağustos a🙄
Yaş 38, Bat 7 ağustos. Deneme, ovulasyon takipli 4. Ay. Toplam 10 ay. Bakalım bu ay yarışmacılarımızı neler bekliyor 😄😄🌼
Günaydn, canım.

Biz seninle yaşdaşız :KK70: Ama ben bayadır uğraşıyorum. Umarım senin yolun kısa ve en hayrırlı şekilde sonuç bulur.

Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
e sen baya hamlesin maşallah 7 gün var rengl ye buna rağmen çok net çıkmış çizgiler

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
@astronotbayan11 temmuz3110 ay
@papatyasari_kiz12 temmuz2711 ay
M mavili_yeshll 15 temmuz2714 ay
G gumus82 19 temmuz382 ay
@begonya_9219 temmuz293 ay
@Gazel211022 temmuz335 ay
@kdv23 temmuz271 ay
Pheebs Pheebs 24 temmuz287 ay
@Gulsenn199325 temmuz275 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@shtc26 temmuz294 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
@m_i_h_r_e30 temmuz302 ay
@cenanes30 temmuz312.5 yıl
@melekburak3530 temmuz343 ay
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff921 ağustos2810 ay
@Doktoraliguru1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
@Esrakcshn4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
@ELIF70075 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
@happynurse6 ağustos252 ay
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@gLssHh7 ağustos3810 ay
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@Ozlempltclk8 ağusts342 yıl
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
@kivircikkuala9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
@Koredizisever268 ay
@LeeSoon18 ağustos282 ay
@Tambikedi27 ağustos
Canım, günaydın.
Beni de ekler misin bu gruba. Sahalara tekrar geri dönemeye karar verdim :) @ M mavili_yeshll
BAT 19 Temmuz yaşım 38 ama 39 olacağım 1 ay sonra. 3 yıldır deniyoruz. Arada bir kayıp var. Bir de oğlum var 7 yaşında Allah bağışlasın. :)

Birinci ay ovulasyon testi yoktu bu ay almıştım temmuz 1 ve 2 pikti 3 gün tamamen silik oldu 1 2 ve 4 temmuz da denedik öyle yastık falan koymadım sadece 15 dk uzandım o kadar
Ben pik olan günlerden birini değerlendiremedim eşimin iş durumundan kaynaklı ama pikten sonra silikleşince oldu. Ve öncesi de oldu. Ama hiç bir belirim yok şuan hem de hiç. Sanırım olmadı bu ay da.

Arkadaşlar 33 yasindayim. Ikinci cocugu istiyorum 4 aydir. Goruntude pcos var reglim duzensiz ama hormonlarim duzgun. SAT 31 Mayis genellikle 36 gunde bir oluyorum ama bazen nadiren 45e çıkabiliyor. 24 Haziran'da doktora gittim yumurta catlamis dedi. Sag over42x22mm sol over 34x17mm Bugun 43. gun hala regl olmadim. 12 gundur kasik ve gogus agrim var. Normalde regl olacagim gun agrim olur sadece. Surekli regl olacagim diye tuvalete gidiyorum krem gibi bir akintim var. Asiri kabizlik ve alt karinda siskinlik var.

Sorun su ki 24 Haziran'da yumurta catladiysa luteal faz ne kadar uzayabilir ki ben hala regl olmadim. Ikincisi regle 2 gun kala normal test catlamaya gore bekledigim regl gununde de kan testi yaptırdım ikisi de negatif cikti. Hamilelik var olabilir mi?

Arkadaşlar 33 yasindayim. Ikinci cocugu istiyorum 4 aydir. Goruntude pcos var reglim duzensiz ama hormonlarim duzgun. SAT 31 Mayis genellikle 36 gunde bir oluyorum ama bazen nadiren 45e çıkabiliyor. 24 Haziran'da doktora gittim yumurta catlamis dedi. Sag over42x22mm sol over 34x17mm Bugun 43. gun hala regl olmadim. 12 gundur kasik ve gogus agrim var. Normalde regl olacagim gun agrim olur sadece. Surekli regl olacagim diye tuvalete gidiyorum krem gibi bir akintim var. Asiri kabizlik ve alt karinda siskinlik var.

Sorun su ki 24 Haziran'da yumurta catladiysa luteal faz ne kadar uzayabilir ki ben hala regl olmadim. Ikincisi regle 2 gun kala normal test catlamaya gore bekledigim regl gununde de kan testi yaptırdım ikisi de negatif cikti. Hamilelik var olabilir mi?
Gecen yabanci bir kizi izlemistim gunu gecince 5 tane test ve kan testi yaptirmis negatif cikmis fakat 2 ay olunca gecikmesi o zaman cikmis kanda 🙆 yani her ihtimal var ama catlamadan 14 gun sonrasi regl baslar kesin bilgi icin tekrar doktora gitmek lazim 🤔

Gecen yabanci bir kizi izlemistim gunu gecince 5 tane test ve kan testi yaptirmis negatif cikmis fakat 2 ay olunca gecikmesi o zaman cikmis kanda 🙆 yani her ihtimal var ama catlamadan 14 gun sonrasi regl baslar kesin bilgi icin tekrar doktora gitmek lazim 🤔
Evet iste benim takildigim nokta orasi doktora gitmemis olsam reglim cok uzadi deyip gececegim ama doktor 24unde olcu verip catlamis deyince isin icinden cikamiyorum. Hatta doktor gebelik olusmazsa 8 Temmuz'da regl baslar 2. Gunu gel hormonlara bakalim tekrar dedi. Kizimda da beklenen reglden 9 gun sonra idrarda cikmamisti kan testi de yapmamistim beklemedigim icin 7 haftalikken ogrenmistim ama onda cok mide bulantim vardi gec dollenme demisti doktor. Ben simdi ne yapayim ne kadar daha bekleyeyim sizce?

Nerelerde olayım buradan sıkılmıştım da görünce açtığını yazayım dedim. 😍 Agustos da nasipse seninle olurum grubunda inşallah bu ay pek önemsiz benim için 🤗 sen nasılsın nasıl takip ediyorsun kendin mi?
Valla bn birkaç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicem direk artık bu stres beni yıprattı kuzum fiyatı da araştırdım doktora kadar karar verdim

Ben pik olan günlerden birini değerlendiremedim eşimin iş durumundan kaynaklı ama pikten sonra silikleşince oldu. Ve öncesi de oldu. Ama hiç bir belirim yok şuan hem de hiç. Sanırım olmadı bu ay da.
Pik günleri değerlendir catlayinca da diye biliyorum ama bu söyle diyim okuduğuma göre bugün denedin yarın da pikse bile sperm kalıyor vücutta

Valla bn birkaç ay daha deneyip tüp bebeğe geçicem direk artık bu stres beni yıprattı kuzum fiyatı da araştırdım doktora kadar karar verdim

En iyisini yapıyorsun bir yerde beklemek uğraşmak insanı yoruyor bizim süreç artık bunu bir yerde gerektiriyor. Peki ne kadar anlaştınız? Nerde doktor istanbulda mı?

X