- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.501
Bu testler yanıltmıyor..ama önden gidiyor..zaten pikk olduğu demek çatlama hormonu oldu demek..aslında pik olması çatlatma demek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım :-')O zaman listenin sonuna ekleyeyim cnm sıralı ya çünkü hadi hayırlısı olsun
Olustugu gbi catlayamaz bnceValla cnm ben anlamadım doktor kontrolunda bana daha mantıklı geldi baksana testebugünki testim biraz önce yaptım yani 18mm olan yumurtam çok tan çatladımı acaba anlamadımEki Görüntüle 2897751
belki bambaşka bir şey bile olabilir eğer devam ederse görün bence doktora ne olur ne olmaz canımGene hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorumKızlar bir şey soracağım sol ayağım çok fena kasıktan itibaren ağrıyor karnımın sol bolgesi de ağrıyor… Geçen ay soldan yumurtlama olduğunu düşünüyorum.. Bu ayda sağdan yumurtlama olur gibi geliyordu. Acaba soldaki çatlamadı kist mi oldu ondan mı bu ağrı
Doktora randevu alayım mı
![]()
Olsain can8m inşallah her şey güzel olacak=)Anladim canim, insaAllah ilk aydan hamile kalirsinbana 18 ay olucak ama 2. Ayda ameliyat oldum dermoid kistten, rahim agzi yaram vardi onu dondurduk derken daha yeni baslayabildik tedaviye
bu ayda rahim filmi cekildim, sag tupum tikaliydi onuda actilar bakalim yoruldum ama hayirlisi olur insaAllah
![]()
ben de aynı duygular içindeyim.. o yüzden çarşamba günü güvendiğim bi doktora gidip bu işe çözüm bulucam ne varsa ne yoksa çıksın ortaya. canım sana da tavsiyem bildiğin bi doktora gidip detaylı tüm tetkikleri yaptırman. Anladığım kadarıyla sadece muayene yeterli olmuyor. 1 yıl dolmadan bir şey yapmıyor genel olarak doktorlarda. ama 7-8 ay cidden uzun bi süre.. o yüzden böyle umudunu kaybetmeni anlıyorum ama kaybetme. daha tam anlamıyla bir kontrolden bile geçmedin. inşallah güzel sonuçlar alıcaz inanıyorum.Ruh sıkıntısı çok kötü birşey, odaklanamıyorum bende. Bu ay olmasını çok istiyorum, sonra da ümitlenme sende şans mı var diyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim
Ara kanama olabilir. Doktora görünürsen ne olduğunu daha iyi öğrenirsin. Aynı durumu yaşamıştım ara kanama dediler.Merhaba kizlar,
Kafam cok karisti.
25/7/21 de adet oldum. 28'inde cinsellik oldu. Bir de dun cinsellik yasadim. Daha ovulasyon testine bakmiyordum bile. Ama dun aksamdan beridir hafif bir kanamam var. Ben de kanama hic olmazdi. bir sonraki adet tarihim agustos 23. bu ne olabilir bir fikriniz var mi
Canım en güzeli biraz uzaklaş akışına bırak ben öyle yaptım zaten o kadar yoğun geçiyor ki gunlerim aaa bi kk sitesine gireyim bakalim güzel haber yada yazan varmı die giriyorum zaten tedavi surecine giricem allahım ol derse olur beklicez uzulsekte aglasakta yapacak birşey yok herşeyin zamanı var demekkiKızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum![]()
Bende hiç haber yok
Yumurtlama kanaması olablrAra kanama olabilir. Doktora görünürsen ne olduğunu daha iyi öğrenirsin. Aynı durumu yaşamıştım ara kanama dediler.
Sen hamilemisinM mavili_yeshll kuzu ekle beni ❤25yas 6. ay denememiz hiçbir sorun yok tedavide yokk sonuç pozitif bat 2 ağustosu galiba
![]()
Olabilir pazartesi dahiliye randevum vardı. B12 için onun yanına kadın doğuma aldım. Mineral düzeyime de baktırayım. Magnezyum eksikliği de yapar… Hayatımda bu kadar doktora hiç gitmedim yabelki bambaşka bir şey bile olabilir eğer devam ederse görün bence doktora ne olur ne olmaz canım
Benim bata var cnm daha 15 inde ama erken yumurtlama gördüm erken regl olabilirim kısmet artık
Evet canm ❤Sen hamilemisin![]()
Canım benim de sana bi sorum olucak yumurta takibi için her gittiğinde ayrı muayene mi açtırıyorsun yoksa bunun farklı bi prosedürü mü var? Benim sağlık sigortam var ama her gidişte açıyorsak oho yandık gider bütün muayene haklarımKızlar bir sorun olacak
Adetimin 2 günü femera kullndim .bugün 8 günüm Dr a gittim iki yumurta 11 ve 14 mm gördü küçük daha dedi . Pazar günü ilişki salı tekrar gel dedi .
İki aydır ovu testi yapıyorum ve adetimin 9 günü hep pik görüyordum hamile kalmak için mm olarak az degilmi yani benim yumurtalar gelişmiyor olabilir mi
Bilgisi olan var mı acaba![]()
Bence gayet guzel buyumusler daha 8. Gunun cunku. Kimisinde daha hizli buyur kimisinde daha yavas ama en azindan buyume varKızlar bir sorun olacak
Adetimin 2 günü femera kullndim .bugün 8 günüm Dr a gittim iki yumurta 11 ve 14 mm gördü küçük daha dedi . Pazar günü ilişki salı tekrar gel dedi .
İki aydır ovu testi yapıyorum ve adetimin 9 günü hep pik görüyordum hamile kalmak için mm olarak az degilmi yani benim yumurtalar gelişmiyor olabilir mi
Bilgisi olan var mı acaba![]()
Canım gittiğim hastane 10 gün kontrol olayı var yani ben adetim ikinci günü gittim birde bugün sekizinci günümde bugün ödeme yapmadım ama salı günü yapicam mesela .Canım benim de sana bi sorum olucak yumurta takibi için her gittiğinde ayrı muayene mi açtırıyorsun yoksa bunun farklı bi prosedürü mü var? Benim sağlık sigortam var ama her gidişte açıyorsak oho yandık gider bütün muayene haklarım![]()