• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar,
Kafam cok karisti.
25/7/21 de adet oldum. 28'inde cinsellik oldu. Bir de dun cinsellik yasadim. Daha ovulasyon testine bakmiyordum bile. Ama dun aksamdan beridir hafif bir kanamam var. Ben de kanama hic olmazdi. bir sonraki adet tarihim agustos 23. bu ne olabilir bir fikriniz var mi

Gene hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum 🤦🏼‍♀️ Kızlar bir şey soracağım sol ayağım çok fena kasıktan itibaren ağrıyor karnımın sol bolgesi de ağrıyor… Geçen ay soldan yumurtlama olduğunu düşünüyorum.. Bu ayda sağdan yumurtlama olur gibi geliyordu. Acaba soldaki çatlamadı kist mi oldu ondan mı bu ağrı🤦🏼‍♀️ Doktora randevu alayım mı🤔
belki bambaşka bir şey bile olabilir eğer devam ederse görün bence doktora ne olur ne olmaz canım

Anladim canim, insaAllah ilk aydan hamile kalirsin🥰 bana 18 ay olucak ama 2. Ayda ameliyat oldum dermoid kistten, rahim agzi yaram vardi onu dondurduk derken daha yeni baslayabildik tedaviye 😅 bu ayda rahim filmi cekildim, sag tupum tikaliydi onuda actilar bakalim yoruldum ama hayirlisi olur insaAllah 🤲🏻
Olsain can8m inşallah her şey güzel olacak=)

Ruh sıkıntısı çok kötü birşey, odaklanamıyorum bende. Bu ay olmasını çok istiyorum, sonra da ümitlenme sende şans mı var diyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim
ben de aynı duygular içindeyim.. o yüzden çarşamba günü güvendiğim bi doktora gidip bu işe çözüm bulucam ne varsa ne yoksa çıksın ortaya. canım sana da tavsiyem bildiğin bi doktora gidip detaylı tüm tetkikleri yaptırman. Anladığım kadarıyla sadece muayene yeterli olmuyor. 1 yıl dolmadan bir şey yapmıyor genel olarak doktorlarda. ama 7-8 ay cidden uzun bi süre.. o yüzden böyle umudunu kaybetmeni anlıyorum ama kaybetme. daha tam anlamıyla bir kontrolden bile geçmedin. inşallah güzel sonuçlar alıcaz inanıyorum.

Merhaba kizlar,
Kafam cok karisti.
25/7/21 de adet oldum. 28'inde cinsellik oldu. Bir de dun cinsellik yasadim. Daha ovulasyon testine bakmiyordum bile. Ama dun aksamdan beridir hafif bir kanamam var. Ben de kanama hic olmazdi. bir sonraki adet tarihim agustos 23. bu ne olabilir bir fikriniz var mi
Ara kanama olabilir. Doktora görünürsen ne olduğunu daha iyi öğrenirsin. Aynı durumu yaşamıştım ara kanama dediler.

Kızlar bir süre uzaklaşmak sanırım iyi gelecek çünkü artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hepinizi çok öpüyorum, inşallah hepimiz bebiş haberleri alırız en yakın zamanda. Hepinizi çok seviyorum ❤️😘
Canım en güzeli biraz uzaklaş akışına bırak ben öyle yaptım zaten o kadar yoğun geçiyor ki gunlerim aaa bi kk sitesine gireyim bakalim güzel haber yada yazan varmı die giriyorum zaten tedavi surecine giricem allahım ol derse olur beklicez uzulsekte aglasakta yapacak birşey yok herşeyin zamanı var demekki :( üzme kendini biraz değişik şeylerle ilgilen inanki kafan dagilicak

belki bambaşka bir şey bile olabilir eğer devam ederse görün bence doktora ne olur ne olmaz canım
Olabilir pazartesi dahiliye randevum vardı. B12 için onun yanına kadın doğuma aldım. Mineral düzeyime de baktırayım. Magnezyum eksikliği de yapar… Hayatımda bu kadar doktora hiç gitmedim ya🤨

Kızlar bir sorun olacak
Adetimin 2 günü femera kullndim .bugün 8 günüm Dr a gittim iki yumurta 11 ve 14 mm gördü küçük daha dedi . Pazar günü ilişki salı tekrar gel dedi .
İki aydır ovu testi yapıyorum ve adetimin 9 günü hep pik görüyordum hamile kalmak için mm olarak az degilmi yani benim yumurtalar gelişmiyor olabilir mi
Bilgisi olan var mı acaba ☺️

Kızlar bir sorun olacak
Adetimin 2 günü femera kullndim .bugün 8 günüm Dr a gittim iki yumurta 11 ve 14 mm gördü küçük daha dedi . Pazar günü ilişki salı tekrar gel dedi .
İki aydır ovu testi yapıyorum ve adetimin 9 günü hep pik görüyordum hamile kalmak için mm olarak az degilmi yani benim yumurtalar gelişmiyor olabilir mi
Canım benim de sana bi sorum olucak yumurta takibi için her gittiğinde ayrı muayene mi açtırıyorsun yoksa bunun farklı bi prosedürü mü var? Benim sağlık sigortam var ama her gidişte açıyorsak oho yandık gider bütün muayene haklarım :(

Kızlar bir sorun olacak
Bence gayet guzel buyumusler daha 8. Gunun cunku. Kimisinde daha hizli buyur kimisinde daha yavas ama en azindan buyume var☺️ Bendede 9. Gunumde 19 ve 20 mmdi yumurtalarim 10. Gunude catlatmistik

Canım benim de sana bi sorum olucak yumurta takibi için her gittiğinde ayrı muayene mi açtırıyorsun yoksa bunun farklı bi prosedürü mü var? Benim sağlık sigortam var ama her gidişte açıyorsak oho yandık gider bütün muayene haklarım :KK43:
Canım gittiğim hastane 10 gün kontrol olayı var yani ben adetim ikinci günü gittim birde bugün sekizinci günümde bugün ödeme yapmadım ama salı günü yapicam mesela .
Yani bı muayene bir kontrol oldu şuan

Back