- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.141
Masajı hangi günler yapıyorduk canimmerhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Ben tahlili hallederim için de muayenede varsa doğumla birlikte bedavaymis kiz ben de mi yapsam nasıl yapiliyorKuzu hem doğum hem tetkikler hem muayene içinde bu fiyat. Ben bi fiyata doğum bile duymadımsen nerede düşünüyorsun kontrol+doğumu? O yüzden fiyat bana çok iyi gelmişti
adet bittikten yumurtlaama görene kadar devam ediyorsun. yumurtlama görünce bırakıyorsunMasajı hangi günler yapıyorduk canim
Bana da öyle geldi4.600 çok fazla ya, zaten tahlile ona buna para versen de aynı şeye denk gelir hatta daha az tutar bir avantajı yok yani.
Valla çok iyi fiyat vermişler. Doktorum Acıbademle anlaşmalı olmasaydı ben de düşünebilirdimKuzu hem doğum hem tetkikler hem muayene içinde bu fiyat. Ben bi fiyata doğum bile duymadımsen nerede düşünüyorsun kontrol+doğumu? O yüzden fiyat bana çok iyi gelmişti
Evett 10 kontrol+doğum. Tahlil derken bebişin 2li3lü tarama testleri var ya onlar da dahil. diş paketi bi de check up hediye ettilerBen tahlili hallederim için de muayenede varsa doğumla birlikte bedavaymis kiz ben de mi yapsam nasıl yapiliyor
Kızlar merhabaadetlerim duzenlidir 27 28 gunder 1 olurum. Yumurtlama catlama da pespese 14. 15. Gunler olurdu. O yuzden bu ay 13.gun ovulasyon testine(bastan 1.) basladim. 14.gun catlama gormedim (bastan 2.) Tabi demoralize oldum. Sonra 15. Gun yani bugun (bastan 3.) Yine olmadi inat ettim 2saat sonra tekrar denedim ve daha koyu çıktı cok sukur. Ne dersiniz pik m
ya aslnda par aolsa şimdi yaptırırm. Ama işte gebelik oncesi hastane tetkiklerini hormon tahlillilerini rahim filmini vs karşılıyor mu acaba. MEsela ben histereskopi oldum 5000 Tl opersyon.Evett 10 kontrol+doğum. Tahlil derken bebişin 2li3lü tarama testleri var ya onlar da dahil. diş paketi bi de check up hediye ettilersen hangi şehirdesin geçen hastanelere bak ona göre hemen yaptır eğer 1 yıl içinde hamile kalırsan bu fiyata doğum yapmış oluyosun miss Anadolu sigorta balım
Benden bugün bu testleri istedi 5 kuruş ödemedim. Bi kaç ay önce aynı hastanede annem sadece 4 tane hormon için 600küsür ödediya aslnda par aolsa şimdi yaptırırm. Ama işte gebelik oncesi hastane tetkiklerini hormon tahlillilerini rahim filmini vs karşılıyor mu acaba. MEsela ben histereskopi oldum 5000 Tl opersyon.
Hadiiii yap hemennAldim geldim kızlar testleri
Fotoyu yükleyemedim malesef, büyük diyorKızlar merhabaadetlerim duzenlidir 27 28 gunder 1 olurum. Yumurtlama catlama da pespese 14. 15. Gunler olurdu. O yuzden bu ay 13.gun ovulasyon testine(bastan 1.) basladim. 14.gun catlama gormedim (bastan 2.) Tabi demoralize oldum. Sonra 15. Gun yani bugun (bastan 3.) Yine olmadi inat ettim 2saat sonra tekrar denedim ve daha koyu çıktı cok sukur. Ne dersiniz pik mi?
ŞükürAldim geldim kızlar testleri
Hamilesiinn gibi görüyorum
Hamilesiinn gibi görüyorumçift çizgi hemen kan tahlili yaptır
Ağlıyor oda sevinmişKv dönüp artık oldu da güzelim oldu gözlerim dolduYapabilirsin hayırlı olsun
Ahh Amin canım amiin. Öyle önemli ki bu bizim için.. Rabbim duanı kabul etsin inşallahCanim benim inanıyorum kızına yoldas kardeşi gelicek müjdeyi ver ama bak.Ovulasyonla hamile kaldım ben pik olan iki günü değerlendirdim avakado yedim iki kez o ara o kadar
Aynıyız seninle canım. Tüpe gidiyor bu yolculuk belli zaten de.. Ekim filan belki denerim bilmiyorum yoruldum ciddenBen de 38 yaşındayım kuzum. Yapılacak herşeyi yaptık bekliyoruz olmadı artık eylül ekim tüp bebek yolculuğuna a başlarız. Ben 3 yıldır uğraşıyorum.
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?