- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #2.161
Yumurtlama takibi yapıyordum canm malesef bigun erken regl oldum umutlar bır sonraki aya artıkCanım bana bu testte hayalet çizgi car gibi geldi, 2 gün kala yapılan test için biraz daha koyu çizgi beklerdim ama belki geç döllenme olmuştur, yumurtalama takibi yapmış mıydın? Bak negatife de çevirdim senin için umutlandırmak da vebal gibi geliyor ama sanki var gibi
Yumurtlama takibi yapıyordum canm malesef bigun erken regl oldum umutlar bır sonraki aya artık
Ben bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini bazi arkadaslar var ovulasyon testi ile erkenden ogreniyorlar ama onlarda ikinci cizgi cok koyu oluyormus gebelik testide denedim ama maalesef negatifInsallah canım ama benim hep adete 2 gün kala böyle oluyor
Saat önemi var mı ovulasyon testinde bide yine sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmek gerekiyor muBen bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini bazi arkadaslar var ovulasyon testi ile erkenden ogreniyorlar ama onlarda ikinci cizgi cok koyu oluyormus gebelik testide denedim ama maalesef negatif
Yaaa pozitif işteeeeKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Belirtim olmadigi icin dış gebelik olabilir mi canimmmYaaa pozitif işteeee
Ayy hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun inş :) Çok net var... Beklenen böyle hayaller hayatlar =) Bize de dua edin :)Kizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Herkes belirti yaşamıyor inan ki kuzum benim eltim 4,5 haftasında öğrendiBelirtim olmadigi icin dış gebelik olabilir mi canimmm
Aynen yaAyy hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik süreciniz olsun inş :) Çok net var... Beklenen böyle hayaller hayatlar =) Bize de dua edin :)
Neler yaptınız anlatır mısınız? Bende erkenden yapıp çizgi bulma derdine girmeyeceğim. Umarım dayanabilirim...Olunca zaten kabak gibi çıkıyormuşKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler ❤Kizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Merhaba, doktora sonuçları gösterdiğimde yazarım size demiştim. Doktora anca dün gidebildim. Hormonlarında bir sıkıntı yok. Hafif pko var sende zaten ultrasonda görmüştük dedi. Doğal ilişki ile devam edin. Eğer 6 ay sonra olmamışsa belki ilaç yardımı alırız dedi.Merhaba. Bebek düşünmeden önce ben de tahlil vermistim. Fsh ve lh aynı sizinki gibi cıktı. Hatta prolaktinim de yüksekti benim. Bana bir sorun yok denemeye baslayin denmişti. Gercekten 3 ay sonra da gebelik oldu ama maalesef dusuk yaptım. Lh imiz biraz yüksek. Dr unuzun yorumunu paylasirsaniz sevinirim. Pko sunuz ama sanirim ovülasyon görüyorsunuz degil mi?
Hayırlı olsun canım bence gayet belirgin bir şekilde var, yarın kan testi yaptır mutlakaKizlaaaaaar aninda cikti dogru mu simdi hic bi belirtim yoktu amaaa 3 gun gecikti bugun
Evet ben de pik görürsem diye yaptım cikmadiBen bu ay ilk kez denedim ovulasyon testini bazi arkadaslar var ovulasyon testi ile erkenden ogreniyorlar ama onlarda ikinci cizgi cok koyu oluyormus gebelik testide denedim ama maalesef negatif
Benim de adete 2 gun kala iki ay boyleydi hem de iki dakikada boyle cikti cektim. O yuzden artk sadce gebelk testlerine guveniyormInsallah canım ama benim hep adete 2 gün kala böyle oluyor