Ağustos 2020 transfer olacaklar

Rabbim kucağını boş bırakmasın canım benim bugün transfer olacak

İnşaallah amin canım. Benimde bu 4. Denemem her seferinde farklı yöntemler uygulandı. Son tedavimde embiryoskop, Co cültür ve tesa ile sperm alındı, normalde eşimin sperm değerleri iyi ama bundan önceki üç tüp bebek denememde embiryolarım orta kalite embiryolarım oldu tutmadı hiç biri, doktorum bu şekilde denemek istedi ama yine orta kalite oldu o kadar masraf yaptık ekstradan ücret ödedik Tesa 3000+embiyoskop+400+co cültür 2500 TL bunlar tüp Bebek paket fiyat haricinde yaptığımız ödemeler ama yine de fayda vermedi şuan iki tane orta kalite 4. Gün dondurulmuş embiryolarim var bakalım transfer olablecek miyim o bile meçhul rabbim hayırlısını nasip etsin. Yine de Allah'tan ümit kesilmez tabii rabbim yeterki ol desin seninde 4 embiryodan üçü sağlıklı gelmiş çok iyi ,inşaallah bu sefer Rabbim nasip eder , emeklerinin karşılığını verir rabbim, sağlıklı bebekler nasip eder her birimize

Canim bir sey soracagim embriyolarin hasta oldugu nasil anlasiloyor? O 325 euro dedigin islemle mi? Yoksa transferden once normalde de onu anliyorlar mi? Mesela ben ilk defa tup bebek yaptiracagim. Embriyolarim hasta olursa bunu anlarlar mi?

Canim bir sey soracagim embriyolarin hasta oldugu nasil anlasiloyor? O 325 euro dedigin islemle mi? Yoksa transferden once normalde de onu anliyorlar mi? Mesela ben ilk defa tup bebek yaptiracagim. Embriyolarim hasta olursa bunu anlarlar mi?
Embiryoları genetiğe gönderiyorlar canım her bir embiryo ya mesela benim hastanede 295 dolar ücret istendi ama maddi çok fazla masrafımız olduğu için genetiğe gönderemedik. Eğer genetiğe baktırırsan ancak o şekilde anlaşılıyor

Ah canım benim inşallah bunlar son uğraşlarımız olur ve bebeklerimize kavuşuruz amiiin

Ah keşke anlasalardı kuzum ben bilsem baştan embriyo elde edildiği an gönderirdim embriyoları genetiğine İnanılmaz günler yaşadım ben kendim araştıra araştıra sperm fish testi denen şeyi zorla yaptırttım eşime Orda olay cıktı zaten..meğersem Trizomi 21 yani down sendromu geni yüksek cıktı sperm dnasında.. üstüne kilolusun dendi gittim tüp mide ameliyatı bile oldum 52 kilo verdim sırf evladım olsun diye.. bu yola 24 yaşında başladım şuan 29 olacağım 1 ay sonra ama bana sorarsan ruhum 45i geçti yoruldum sabrediyorum ama sabrın da sabrı tükeniyor sanki..

Ayyy okudukça üzüldüm neler yaşamışsınız bu yolda Rabbim tüm bu sıkıntılarını sağlıklı ikizlerle taçlandırsın yaşadıkların çok üzücü Senin transferin ne zaman canım

Canım benim bi yandan da tecrübe edindik işte öyle seneler geçti Amiiin inşallah kucaklarımız pamuk bebeklerle dolsun şimdi adetimin 2.günü muayeneye geldim büyük ihtimalle 16-17 gün sonra transfer yaparlar diye düşünüyorum Bahceci Fulya da devam ediyorum 3.senem burda senin ve sizlerin nereler de olacak kızlar birbirimize fikir olsun

Canım benim dondurulmuş embriyo transferi olacak 2. Denemem ilki kimyasal oldu maalesef İstanbul tüpbebek merkezi aret kamarda tedavi görüyorum biz de sorun eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareketli sıfır bende de yaş faktörü var bakalım hayırlısı artık

Canım embiryolarının kalitesi nasıl peki? benim eşimin de morfolojisi yüzde 3 tü, tüp Bebek opu zamanı yüzde 1 çıktı morfoloji, embiryo kalitesini etkiliyor diyorlar ve bide dna hasarı etkiliyormuş tüp Bebekte morfolojinin pek önemi yok diyorlar ama anlamadım 4 seferdir hep orta kalite embiryomuz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…