Ağustos 2020 transfer olacaklar

Sağlıkla devam ederler içinizi rahat tutun. 8 tanesi döllenmiş birkaç tanesi mutlaka kalır 5. Güne
embriyolar dollendiginde her gün bölünerek çoğalıyor canim dollemeden sonda hergun sayılıyor 3. güne gelene 3.gün embriyosu 5. güne gelene 5. gün embriyosu deniyor her gün büyüyor. 5. güne kadar yaşayabilen embriyonun şansı artıyor tabiki tutunma şansı ama nasip işi bu işler çokta gününe takilma

Kizlar bu 3. Gun 5.gun embriyosu yok taze embriyo bunlar ne demek niye 5 gun bekletiyorlar hic bisey anlamadim
Sperm sorunlu tüp bebeklerde genelde 5 gün istenir .. yada embrio kalitesi ve tutunma oranı yüksek olsun diye 5 gün beklenir..
ilk 3 güne yumurta taşır diye .. taze transfer hemen opu sonrası rahim hazırlanır ve transfer yapılır .. ama rahim dinlendirme şeçilmisse embrio dondurulur ve ertesi ay yada ne zaman uygun görülürse transfer yapılır ..

Cok tesekkur ederim detayli aciklaman icin. Benim icin cok yeni bilgiler herseyi anlamaya calisiyorum

Daha önce tedavi gören arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Rahim dinlendirme sürecindeyim. 27-28 Temmuz gibi adet olacağım ve transferim olacak. Transferden önce günlük iğne kullanılıyor mu? Bayram tatiline denk geliyor. Ailelerimize söylemek istemiyoruz tedavi olduğumuzu. Günlük iğne kullanırsam anlarlar. Ona göre bayramdan önce gidip ziyaret edeceğiz ailelerimizi.

Kızlar benim yarın sabah 10 da yumurta toplamam var işlemden sonra ağrı sancı oluyor mu ne kadar sürüyor toplama işlemi şuan kasıklarımda çok ağrı var neyden oluyor kötü giden bişey olmuyordur umarım

Kizlar bu 3. Gun 5.gun embriyosu yok taze embriyo bunlar ne demek niye 5 gun bekletiyorlar hic bisey anlamadim
İlk bir kaç gün karnında gaz varmış gibi hissediyorsun. Hatta ikinci gün işe gittim ben. İşlemlerim rahat geçti. İşlem çok kısa 15 dk felan. Ama anesteziden uyanman 30-45 dk yı bulabilir. Herhalde en güzeli anestezi Benimde 2. Yumurta toplamamdan 6sa önce felan çok kasık ağrım oldu zor yürüyordum. Oysaki 7 yumurtam vardı.dra sordum olabilir dedi ya o zman yumurta çatladı bilmiyorum. Ama 1.yumurta toplamamda böyle bir şey olmadı.

Işlem çok rahat geçiyor. Kısa sürüyor ama kendine gelmeniz için biraz hastanede dinlendiriyorlar. Bazı kişilerde az miktarda da olsa kanama olabiliyormuş bende olmamıştı. Şimdiki ağrınız yumurtalar büyüdüğü için oluyor, normalden fazla büyüdükleri için rahatsızlık veriyor. Umarım kaliteli yumurtalarınız olur ve güzel haberler alırsınız

İşlemden sonra anesteziden uyanırken sancıyla uyandım ben. Hemen ağrı kesici serum yaptılar. 30 dk sonra çok çok azalmıştı sancı.Sonraki 2 günde şişlik ve gaz oldu sadece. 15 yumurtam toplandı. Gönlünü ferah tut çok sıkıntılı bir süreç değil kolay geçer inşallah.

hayır canim transfer öncesi sadece hap kullanılıyor iğne yok

hiç korkma canim benim 18 yumurtam toplandı ağrı adet ağrısı gibi oluyor 1 saat 45 dakika dinlendim ben hastanede sonra 3 vesayetle ve tek basima evime geldim eşim uzman çavuş her şeyi tek yaşamak zorundayım dusun ki toplu taşımayla eve geldim 1.5 saat yol gittim korkma o nedenle

Merak ettiğim bir şey daha var. Ben adettten sonra transfer olacağım. Adetin kaçıncı günü yapılıyor bu iş

Çok endişeleniyorum sonuç ne olacak kaç tane toplanacak ne kadarı sağlıklı olup ne kadarı döllenecek stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil maalesef teşekkür ederim aydınlattığınız için

stres yapma canim önemli olan sayisi değil 5. güne gelebilmesi dua et başka çare yok hakkımızda en hayırlısı bir an önce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…