- 29 Aralık 2019
- 473
- 667
- 53
- 36
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. İnşallah Amin hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşaallah, hakkımızda hayırlısı olsunBenim 5. Gün embriyolarım var donduruldu ama hücre sayısından hiç bahsetmediler. Sadece iyi kalite dediler.Gönlünü ferah tut. İnşallah hayırlısıyla transferin olur bebeğine kavuşursun canım.
Kesinlikle öyle üstelik nasipte varsa ince de olsa tutunuyor embriyo, kalında olsa. Bu süreçte bol bol dua edeceğiz hem kendimize hem birbirimize. Stres yapmayın deniyor ki imkansız 6.tedavim hala stresin dibiyim dışardan sakin görünsem de. Ama tabii bende bıkkınlık da var. Ona rağmen stres oluyorum. İlaç saatlerini kaçırmamaya çalışmak, yediğine içtiğine, oturduğunda kalktığına ona buna dikkat et derken gel de stres olmaValla aslında rahat olmak lazım çok araştırmamak lazım da işte duramıyorum :) ince olsa dert kalın olsa dert :)
Ah canım bu 4. Ve son tedavim olduğu için ister istemez kafama takıyorum rahat olmaya çalışıyorum dünyanın sonu değil diyorum ama bazen olmuyor. İnşaallah dediğin gibi çözülürken bişey olmazKuzum şansın az falan değil at kafandan şunu İnan hücre sayısını vs bilmiyorum hiç de sormadım çünkü kafama takarım biliyorum bazen bilmemek daha iyi.Merkezin laboratuvarı iyiyse hiçbir şey olmaz Çözülürken çok nadir durumlarda bozulma oluyor canım
Ay sorma ya ben o halde havalimanına gittim iki kez uçaka bindimKuzum senin rekor 52 yumurta yani düşün :) benim 10 yumurta çerez yani sana göre
İnşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur canım. opun varmış inşaallah hayırlısıyla atlatırsınBenim bugün ki çıkan değer 4036 yaklaşık 100 katına çıkmış ama transferi bu ay olmayacağım zaten bir ay rahim dinlendirme yapacak doktorum diğer ay ki adetimle transfer olacağım çarşamba günü opu olacak
Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah tutunur bizlere canımKesinlikle öyle üstelik nasipte varsa ince de olsa tutunuyor embriyo, kalında olsa. Bu süreçte bol bol dua edeceğiz hem kendimize hem birbirimize. Stres yapmayın deniyor ki imkansız 6.tedavim hala stresin dibiyim dışardan sakin görünsem de. Ama tabii bende bıkkınlık da var. Ona rağmen stres oluyorum. İlaç saatlerini kaçırmamaya çalışmak, yediğine içtiğine, oturduğunda kalktığına ona buna dikkat et derken gel de stres olma
Anladım kuzum kolay değil tabi o kadar yumAy sorma ya ben o halde havalimanına gittim iki kez uçaka bindimo kramplar acayip aniden girip nefes alamıyodum .. orda olsaydım toplamıyacaktı kuzum kala bilseydim hepsini almayacaktı 10/15 yumurta toplardım burda kalsaydın dedi.. ama gitmem gerektiği için başa bela olacaktı ağır ohss riski felan derken yani istenilmeden toplanıldı okadarın hepsi .
İnşallah hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olsun.Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah tutunur bizlere canım
Sen yine benden önce transfer olucaksınAnladım kuzum kolay değil tabi o kadar yum
Ben ikinciyi olacam sen daha Olcan :)) geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallahSen yine benden önce transfer olucaksınben hala olamadım ya ahhahaha
Ben ikinciyi olacam sen daha Olcan :)) geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallah
Evet canım kimyasal oldu maalesefOpu sonrası kaç bilmiyorum acabs opu sonrası incelme oluyor mu ki transfer oldu negatif mi oldu canım
Canım zaten bana taze transfer yapılmadı bir ay sonra yapıldı günde üç defa ikişer estrofem verdi ondan mi kalınlaştı bilmiyorum kiOpu sonrası kaç bilmiyorum acabs opu sonrası incelme oluyor mu ki transfer oldu negatif mi oldu canım
Merhaba benim de ilk denemem kimyasal oldu. Sonrasında ilave testler tetkikler istendi mi sizden? Ben de ağustosta ikinci deneme için doktorla görüşeceğim.yarin rahim filmi için randevum var. Pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı.Evet canım kimyasal oldu maalesef
Merhabalar birde eşinize ve kendinize kromozom analizi yaptırabilirsiniz. Sonucu 1.5-2 aya çıkıyor.özelde çok pahalı. Devlet hastanesinde yaptırabilirsinizMerhaba benim de ilk denemem kimyasal oldu. Sonrasında ilave testler tetkikler istendi mi sizden? Ben de ağustosta ikinci deneme için doktorla görüşeceğim.yarin rahim filmi için randevum var. Pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı.
Başka ne yaptırabilirim diye düşünüyorum. Ne yazıkki doktorlara tam olarak güvenemiyorum..
İlk deneme taze transfermiydi ?Merhaba benim de ilk denemem kimyasal oldu. Sonrasında ilave testler tetkikler istendi mi sizden? Ben de ağustosta ikinci deneme için doktorla görüşeceğim.yarin rahim filmi için randevum var. Pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı.
Başka ne yaptırabilirim diye düşünüyorum. Ne yazıkki doktorlara tam olarak güvenemiyorum..
Canım ben rahim filmini transfer öncesi çektirmiştim zaten kimyasal olunca doktorum historoskopi ve genetik test yaptırdı canım sen de gidince doktoruna sor bence benim doktorum rahimde bir sorun olabilir tutunmama nedeni demişti.Merhaba benim de ilk denemem kimyasal oldu. Sonrasında ilave testler tetkikler istendi mi sizden? Ben de ağustosta ikinci deneme için doktorla görüşeceğim.yarin rahim filmi için randevum var. Pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşma sorunum çıktı.
Doktorun en iyisini bilir canım geç olsun sonu güzel olsun inşallahüstüme ikinciyi yapıyosun resmen aynen bak kıskandım ben normalde şimdi transfer için ilaç kullanıyor olacaktım ama işte kaderde yokmuş .. doktorum iptal dedi . Mmr aşısı yüzünden
Hayırlısı allahtan kuzum heycanla bekliyormDoktorun en iyisini bilir canım geç olsun sonu güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?