- 22 Ağustos 2015
- 29.571
- 86.143
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kan pihtilasmasi icin devletten testi nasil isticez? Nereye gitmeliyim.
Kimyasal icin doktora sordum rahimle ilgili olsa hic tutunmaz dedi. Embriyo gelismemistir dedi.. ama ben genede su pihtilasmayi yaptirmak istiyorum.
Istanbulluyum ama is dolasiyla dogudayiz. Istanbula gidincemi yaptirsam ama aslnda hemen yaptirmak istiyorum tedbirimi almam icin. Tibbi genetik bolumu derken tam olarak hangi dal oluyor.. universite hastanelerindemi yapiliyor.Tibbi genetik bolumunden yaptirmistim ben. Istanbulda oturuyorsaniz zeynep kamilden ali bey ilgili bur doktor tum testleri yapıyor
Istanbulluyum ama is dolasiyla dogudayiz. Istanbula gidincemi yaptirsam ama aslnda hemen yaptirmak istiyorum tedbirimi almam icin. Tibbi genetik bolumu derken tam olarak hangi dal oluyor.. universite hastanelerindemi yapiliyor.
Tesekkur ederm cevabin icin.
Kadın doğuma git durumu anlat onlar Hematolojiye yönlendirip istetiyorlar zaten geç çıkıyor sonuç dış laboratuvara gittiği için, kadın doğumun talep etmesi halinde hemen yaptırabiliyorsunKizlar kan pihtilasmasi icin devletten testi nasil isticez? Nereye gitmeliyim.
Kimyasal icin doktora sordum rahimle ilgili olsa hic tutunmaz dedi. Embriyo gelismemistir dedi.. ama ben genede su pihtilasmayi yaptirmak istiyorum.
Ben konyada eğitim araştırma da yaptırmıştım aynen arkadaşın dediği gibi tıbbi genetik diye bi bölüm var aynı diğer branşlar gibi bende pıhtılaşma çıktı ama hemotoloji doktoru çocuğa engel olan bi durum değil sadece hamileliğin belli evrelerinde ilaç kullanman lazım demişti.sen olduğun yerde yaptır canım.Benimde aklına takılan erkeğe sperm hasar testi yapılıyomuş spermler hasarlıysa zaten sağlıklı olmuyomuş şimdiye kadar hiç bi doktor istemedi böyle birsey varsa neden istemiyorlar o kadar emek veriyoruz sırada onu yaptırmak var herhalde aklıma çok takılıyo...Kizlar kan pihtilasmasi icin devletten testi nasil isticez? Nereye gitmeliyim.
Aynen canım senin sıfırlanması daha çabuk olur inşallahCok yukselmedi.. 57 ye duşmüs duser sanirim djmi
Ve hemotoloji doktoru neden bu testi yaptırdın düşüğün mü var diye sormuştu normalde bu testi iki üç düşükten sonra istiyoruz dedi saçma değil mi illa insanların canı yanması mı gerekiyo başta varsa böyle bi test neden önlem alınmıyoKizlar kan pihtilasmasi icin devletten testi nasil isticez? Nereye gitmeliyim.
Tamam oyle yapayim insallah. Tesekkur ederim.Kadın doğuma git durumu anlat onlar Hematolojiye yönlendirip istetiyorlar zaten geç çıkıyor sonuç dış laboratuvara gittiği için, kadın doğumun talep etmesi halinde hemen yaptırabiliyorsun
Valla zeynepcim yani bende bilmiyorum..Ve hemotoloji doktoru neden bu testi yaptırdın düşüğün mü var diye sormuştu normalde bu testi iki üç düşükten sonra istiyoruz dedi saçma değil mi illa insanların canı yanması mı gerekiyo başta varsa böyle bi test neden önlem alınmıyo
Tsk ederim.. insallah oyle yapicam.Rica ederim mhrs den bakinca cikiyor tibbi genetik diye. Bolumun adi o. Normal devlet hastanesi zeynep kamil bildigim kadariyla.
Bize mesela bana hem genetik testlerini yaptirdi bir problem var mi diye. (Ilk bebegimi kaybetmistim 20. Haftada) hem de pihtilasma testlerini yaptirdi. Sonuclari bir iki ayda cikiyor zaten bence bulunduğunuz yerde vardir illaki vakit kaybetmeyin.
Benim 2.denememdi canım aynen hepsinde aynı olcak diye Bir şey yok 1.cide direk negatifi gördüm bunda pozitifi görmek hele keseyi görmek daha çok umutlandırdı nasip te varsa alnımıza yazıldıysa anne olmak er yada geç rabbim nasip edecektir inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim isteyen herkese...Valla zeynepcim yani bende bilmiyorum..
Ama genetik testi yaptirsanda birsey cikmayabiliyor ya da ciksada sonuca ulaşmani cokta kolaylastirmiyor.. o genetik testi biliyorum coktandir ama pek yaptirmayi dusunmuyorum. Didikleyip durdukce biseyler cikiyor bide butun gercekleri bilmek bazen sonucq ulastirmiyor.. ben 2nci transferimede bi bakicam. Bunda ufak ta olsa tutma ihtimali hepsindede ayni olcak degil ya dedirtti.. yani allah buyuk insallah nasip ettiginde sorunlar ortadan kalkicaktir. Ama senin sanirim 3ncu denemenniydi? Yaptirmakta hakkin tabi. Hakkimizda hayirlisi olsun.pihtilasmayi sundan dolayi ogrenmek istiyorum bildigim kanim cok civik benim. Sulandirmak kanamayi cogaltiyor sanki. Gereksiz yere kullanmis olmam.yinede merak konusu tabi surekli yasamadan ogrenelim yani emek caba yazik gunah. Imkanlari degerlendirelim.
Aynen hic umudnu yitirme her serde bi hayir vardir.. olacak insallah allahin izniyle.. normal yolla olur belkim cok buyuk sorun yoksa.Benim 2.denememdi canım aynen hepsinde aynı olcak diye Bir şey yok 1.cide direk negatifi gördüm bunda pozitifi görmek hele keseyi görmek daha çok umutlandırdı nasip te varsa alnımıza yazıldıysa anne olmak er yada geç rabbim nasip edecektir inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim isteyen herkese...
Amiinn canımm Nasip eşimin değerleri düşük baya benimde amh düşük işte rabbim ol derse ne engel olur ki umudumuz baki her zaman...Aynen hic umudnu yitirme her serde bi hayir vardir.. olacak insallah allahin izniyle.. normal yolla olur belkim cok buyuk sorun yoksa.
Himm evet Rabbim ol dedikten sonra..Amiinn canımm Nasip eşimin değerleri düşük baya benimde amh düşük işte rabbim ol derse ne engel olur ki umudumuz baki her zaman...
Aynen canım aynen ☺Himm evet Rabbim ol dedikten sonra..
Bizde bitek morfoloji yuzde 2
Bendede hafif pco.. ama yumurtlamam filan var.. genede olmadi. Ama tedavide patir patir olustu. Normale teşrif etmiyorlar bebecikler:))
Hsyirlisi nabalim vakti saati gelmeden olmuyor sorun olsun olmasin.
Siz hala ne jeli kullanıyorsunuz ne zamana kadar o bana her şeyi bıraktırdılar 10. HaftadaKızlarr yaaaa benden bu sabah bie damla kan geldi jelden sonra inanılmaz paniğe kapıldım birde bi arkadaşımın 8 haftalık bebeğinin kalp atışı durdu çok üzüldümm yarın doktoruma gidixam bakalım kalp atışlarını bir daha duyarsam içime su serpilicek
Kuzumm ben daha 9. Haftamdayım iğnelerimi falan bıraktım sadece crionel jel kullanıyorum devam dedi bana bakalım yarın ne durumdayım belirtin varmı senin ya bende hala tık yokSiz hala ne jeli kullanıyorsunuz ne zamana kadar o bana her şeyi bıraktırdılar 10. Haftada
Benim 2-3 hafta bulantı ve öğürtü çok kötüydü bitti şükür şuan normalKuzumm ben daha 9. Haftamdayım iğnelerimi falan bıraktım sadece crionel jel kullanıyorum devam dedi bana bakalım yarın ne durumdayım belirtin varmı senin ya bende hala tık yok