Ağustos 2018 ilk müjdeleri kim aldı ?

Sagol canim.Yo lekelenmem olmadi ama olanlarida cok duydum.gelmez insallah bu gun

ben aldım bugün sonucumu 2ye katlanmış doktorumu aradım katlanmışsa vardır dedi 10 gün sonra git keseyi görürler belki dedi

Bi
Gogus agrisi falan varmi?benim gogus vee kasik agrim adetim gecikmeden vardi.ama belirtiler tam 1hatfa gectikden sonra basladi sari akintim,idrar kokusu degisimi ve simdide goz bebeklerim buyudu )))) yani adete henuz 1 hafta kala yalniz kasik gogus oluyor cogunlukla.bide test yapmaya adetim gelmedigi gun basladim silikti tam 7 gun yaptim onceleri cizgim yarim saat sonra cok silik cikiyordu.4 ve 5 gun 15 dakika sora cikiyordu ama koyulasma yoktu en son 6 gun biraz koyu 7 gunde 5 dakikaa icinde cikti.

ben aldım bugün sonucumu 2ye katlanmış doktorumu aradım katlanmışsa vardır dedi 10 gün sonra git keseyi görürler belki dedi
insAllah canım sevindim senin adına :)
gögüs ağrım yok adet zamanımda olmazdı zaten benim. ne biliyim suan adet olucakmış gibi hissetmiyorum belki de sadece gecikiyorum bilemedim canım

Benim de 1 Ağustos'du. Bi gün öncesinde yaptığım testte gördüm çift çizgiyi sonrasında kanda da 155 cıktı. Doktor keseyi görememişti ama rahim kalınlaşmaya başlamıştı haftaya gel demişti. Geçen gün gittim keseyi de gördük şükür. Benim belirti genel de adetten önce kahverengi leke gelirdi onun yerine beyaz akıntı vardı. Ve kasik batması yasıyordum. Başka belirti yoktu ama hissediyordum.

igne falan kullanmismiydiniz

Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin , o beyaz akıntı benim ilk hamileliğimde de olmuştu bunda da oldu , tam adet olmam gereken günde beyaz ve beni baya ıslatacak kadar akıntı olmuştu ordan hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…