- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Sagol canim.Yo lekelenmem olmadi ama olanlarida cok duydum.gelmez insallah bu guncanım tebrik ederim ve teşekkür ederim. belki erken ama bende dün akşam çok az bir kahverengi akıntı oldu ama çok az. belimde sancı var bugün bekliyorum adet olucak mıyım diye. kişiden kişiye değişir ama sende bu tarz birşey oldu mu ?
Test yapmama gerek kalmadı oldum cevabın için teşekkür ederimpardon canım korkuyorum yazmışsın. bence belirsizlik yaşama test yap :)
Gogus agrisi falan varmi?benim gogus vee kasik agrim adetim gecikmeden vardi.ama belirtiler tam 1hatfa gectikden sonra basladi sari akintim,idrar kokusu degisimi ve simdide goz bebeklerim buyudu )))) yani adete henuz 1 hafta kala yalniz kasik gogus oluyor cogunlukla.bide test yapmaya adetim gelmedigi gun basladim silikti tam 7 gun yaptim onceleri cizgim yarim saat sonra cok silik cikiyordu.4 ve 5 gun 15 dakika sora cikiyordu ama koyulasma yoktu en son 6 gun biraz koyu 7 gunde 5 dakikaa icinde cikti.canım tebrik ederim ve teşekkür ederim. belki erken ama bende dün akşam çok az bir kahverengi akıntı oldu ama çok az. belimde sancı var bugün bekliyorum adet olucak mıyım diye. kişiden kişiye değişir ama sende bu tarz birşey oldu mu ?
umarım gelmez. herşeyin hayırlısı diyorum teşekkür ederim :)Sagol canim.Yo lekelenmem olmadi ama olanlarida cok duydum.gelmez insallah bu gun
hayırlısı olsun diyelim canım. Allah gönlüne göre versin :)Test yapmama gerek kalmadı oldum cevabın için teşekkür ederim
tebrik ederim canım :)bat kaçtı senin?ben mujde verebilirim belki
arin adet olmam gerekio cnm. takvime goretebrik ederim canım :)bat kaçtı senin?
insAllah canım sevindim senin adına :)ben aldım bugün sonucumu 2ye katlanmış doktorumu aradım katlanmışsa vardır dedi 10 gün sonra git keseyi görürler belki dedi
gögüs ağrım yok adet zamanımda olmazdı zaten benim. ne biliyim suan adet olucakmış gibi hissetmiyorum belki de sadece gecikiyorum bilemedim canımBi
Gogus agrisi falan varmi?benim gogus vee kasik agrim adetim gecikmeden vardi.ama belirtiler tam 1hatfa gectikden sonra basladi sari akintim,idrar kokusu degisimi ve simdide goz bebeklerim buyudu )))) yani adete henuz 1 hafta kala yalniz kasik gogus oluyor cogunlukla.bide test yapmaya adetim gelmedigi gun basladim silikti tam 7 gun yaptim onceleri cizgim yarim saat sonra cok silik cikiyordu.4 ve 5 gun 15 dakika sora cikiyordu ama koyulasma yoktu en son 6 gun biraz koyu 7 gunde 5 dakikaa icinde cikti.
anladım canım. ne zaman kan testi yapıcaksın peki ?y
arin adet olmam gerekio cnm. takvime gore
cuma gidicm cnm baklim.anladım canım. ne zaman kan testi yapıcaksın peki ?
Selam canim durumlar ne?anladım canım. ne zaman kan testi yapıcaksın peki ?
igne falan kullanmismiydinizBenim de 1 Ağustos'du. Bi gün öncesinde yaptığım testte gördüm çift çizgiyi sonrasında kanda da 155 cıktı. Doktor keseyi görememişti ama rahim kalınlaşmaya başlamıştı haftaya gel demişti. Geçen gün gittim keseyi de gördük şükür. Benim belirti genel de adetten önce kahverengi leke gelirdi onun yerine beyaz akıntı vardı. Ve kasik batması yasıyordum. Başka belirti yoktu ama hissediyordum.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin , o beyaz akıntı benim ilk hamileliğimde de olmuştu bunda da oldu , tam adet olmam gereken günde beyaz ve beni baya ıslatacak kadar akıntı olmuştu ordan hissetmiştimBenim de 1 Ağustos'du. Bi gün öncesinde yaptığım testte gördüm çift çizgiyi sonrasında kanda da 155 cıktı. Doktor keseyi görememişti ama rahim kalınlaşmaya başlamıştı haftaya gel demişti. Geçen gün gittim keseyi de gördük şükür. Benim belirti genel de adetten önce kahverengi leke gelirdi onun yerine beyaz akıntı vardı. Ve kasik batması yasıyordum. Başka belirti yoktu ama hissediyordum.
Yok hayır biz 9 aydır deniyorduk yumurtlama tarihine yakın doktora gittik olmuyor diye oda şu günlerde deneyin dedi denedik oldu çok şükür.igne falan kullanmismiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?