- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
ben varim mujdeyi alanlardan bat 5 agustostu ama insan yine sevinemiyor acaba kimyasal mi dis gebelik mi diye bir suru soru
teşekkür ederim :)ne güzel bir konu ,
müjdeler çogalsın inşallahhh
beta hcg degeri bata 2 gun kala 32 cikti 2 gun sonra 82 cikti . bana dusuk gibi geldi . dr olumlu olumsuz bisey demedi takip edecegiz cuma bir test daha yap dedi . sevinemiyorum pek o yuzdenNeden oyle dusunuyorsunuz ki? Boyle dusunmeniz icin bir sebep yoksa durduk yere kendinizi strese sokmayin bence
insAllah canım testin hatalı çıkar umarım . müjdelilerden biri de sen olursun :)Benim de 2 gün sonra bat, bugün dayanamadım test aldım miratech, ama negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Bekleyelim bakalım hepimizin yüzü güler inşallah.
beta hcg degeri bata 2 gun kala 32 cikti 2 gun sonra 82 cikti . bana dusuk gibi geldi . dr olumlu olumsuz bisey demedi takip edecegiz cuma bir test daha yap dedi . sevinemiyorum pek o yuzden
açıkcası bana da normal geldi canım güzel düşün bence çok fazla detaylara takılma.2 günde 2 katina cikarsa sorun yok diyorlar ya bence normal icini ferah tut
insAllah canım testin hatalı çıkar umarım . müjdelilerden biri de sen olursun :)
açıkcası bana da normal geldi canım güzel düşün bence çok fazla detaylara takılma.
belki saçma gelicek ama ben ilk gebeliğimde kendimi anlamsızca çok araştırmaya vurdum boş gebelik falan kafaya taktım strese girdim ve gerçekten boş gebelik olduğu anlaşıldı ve düşük yaptım
teşekkür ederim.Rabbim kimseye yaşatmasın. beterin beteri vardır her zaman böyle düşünüp içimi ferahlatmaya çalışıyorumCok gecmis olsun canim.. Allah bir daha yasatmasin. En guzeli icini ferah tutmak. Surekli stresle hayat cekilmiyo her sey icin gecerli bu.
teşekkür ederim.Rabbim kimseye yaşatmasın. beterin beteri vardır her zaman böyle düşünüp içimi ferahlatmaya çalışıyorumCok gecmis olsun canim.. Allah bir daha yasatmasin. En guzeli icini ferah tutmak. Surekli stresle hayat cekilmiyo her sey icin gecerli bu.
yüksek diyebilir miyim bilmiyorum ama çoğu kişiden duydum canımPeki adete 2 gün kala testte görünmeme ihtimali yüksek mi?
Belirtileriniz neler ? Adet olcakmış gibi sancılarınız oldu mu ?ben varim mujdeyi alanlardan bat 5 agustostu ama insan yine sevinemiyor acaba kimyasal mi dis gebelik mi diye bir suru soru
Hayırlı olsun bu arada içinizi ferah tutun, güzel düşünün güzel olsun :)ben varim mujdeyi alanlardan bat 5 agustostu ama insan yine sevinemiyor acaba kimyasal mi dis gebelik mi diye bir suru soru
bende yarin test yapicam sabah,adetim 7 gun gecikti ve seffaf acik kahve akintim oldu sabah ve oglen sonra da durdu bakalim insallah hameliyimdir sizde bekleyenler insallah guzel haberlerinizi alirsiniz
beta hcg degeri bata 2 gun kala 32 cikti 2 gun sonra 82 cikti . bana dusuk gibi geldi . dr olumlu olumsuz bisey demedi takip edecegiz cuma bir test daha yap dedi . sevinemiyorum pek o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?