güzel haberlerini bekliyoruz canım :)bende yarin test yapicam sabah,adetim 7 gun gecikti ve seffaf acik kahve akintim oldu sabah ve oglen sonra da durdu bakalim insallah hameliyimdir sizde bekleyenler insallah guzel haberlerinizi alirsiniz
yok canım. her zaman için en kesin sonuç kan testidir inşAllah hamilesindir :)yok hic yapmadim bugun de yaptim negatif cikti ama hala adetim gelmedi bilemedim yarin bitane daha yapicam yine negatif cikarsa ader olmasam doktora giderim testler dogru oluyo mu acaba her zaman
güzel düşünelim güzel olsun :) betan yükselsin sağlıklı bir bebek sahibi olursun insAllah :)Benzer durumdayız benimde bata 1 kala 32 çıktı. Daha kan testini yarın yaptıracağım. Araştırma yapıyorum internetten test örnekle ri baktım. Bi tane örnek buldum paylaşayım. Bunu görünce teselli buldum.
insallah saglikli bir gebeliktir ikimizinki deBenzer durumdayız benimde bata 1 kala 32 çıktı. Daha kan testini yarın yaptıracağım. Araştırma yapıyorum internetten test örnekle ri baktım. Bi tane örnek buldum paylaşayım. Bunu görünce teselli buldum.
güzel düşünelim güzel olsun :) betan yükselsin sağlıklı bir bebek sahibi olursun insAllah :)
insallah saglikli bir gebeliktir ikimizinki de
insallah ya canim bakalim,hala adetim gelmedi bekliyorum ama bir belirti de yok normalde o kahve rengi akintidan sonra hemen olurdum ama olmadim insallah guzel haberlerleyok canım. her zaman için en kesin sonuç kan testidir inşAllah hamilesindir :)
inşallah yükselir değerlerimiz benim de bat a 3 kala 39 çıktı cuma günü tekrar yaptırcam inşallah iyi olurbeta hcg degeri bata 2 gun kala 32 cikti 2 gun sonra 82 cikti . bana dusuk gibi geldi . dr olumlu olumsuz bisey demedi takip edecegiz cuma bir test daha yap dedi . sevinemiyorum pek o yuzden
ben de cuma yaptiracagim bir daha dr oyle soyledi . ama garantiye almak icin carsamba da yaptirsam ni acaba ?internette bu dis gebelik konularini okuyunca korkmaya basliyorum .okumamak en iyisi bu konulariinşallah yükselir değerlerimiz benim de bat a 3 kala 39 çıktı cuma günü tekrar yaptırcam inşallah iyi olur
idrar ya da kan testi yapsaniz cikar askinda :)Benim Bat da bugün kızlar henüz gelen giden yok:)
Rabbim gönlüne göre versin canım :)Ben de yumurtlama dönemindeyim sol kasigima ara ara batmalar basladi bu ayi da en iyi sekilde değerlendireceğim inşallah bakalim nasipte ne var
idrar ya da kan testi yapsaniz cikar askinda :)
Merhaba bende bugün aksam idrar testi ile öğrendim bakalim doktora henüz gitmedim sabiraizlkla gitmeyi bekliyorum hepimiz için hayırlısıMerhaba kızlar
Bu ay hamilelik müjdeleri kim aldı tanışmak istedim. Belirtiler neler ? Burada toplanıp muhabbet edelim istedim. Benim bat 8 ağustos. Müjde alanların bana şans getireceğini düşündüm . Olmazsa bile umutsuzluğa asla kapılmıyorum . Herşeyin hayırlısı
Tebrikler canım. Allah gönlüne göre versin :)Merhaba bende bugün aksam idrar testi ile öğrendim bakalim doktora henüz gitmedim sabiraizlkla gitmeyi bekliyorum hepimiz için hayırlısı
Selam canim.bende artik hamis adayiyim.belirtilerime gelicek olursak gogus agrim fazlasiyla var bide kasiklarimda batma baska belirtim olmadi.bu gunmus gunun sende hayrli haberlerle gel insallahMerhaba kızlar
Bu ay hamilelik müjdeleri kim aldı tanışmak istedim. Belirtiler neler ? Burada toplanıp muhabbet edelim istedim. Benim bat 8 ağustos. Müjde alanların bana şans getireceğini düşündüm . Olmazsa bile umutsuzluğa asla kapılmıyorum . Herşeyin hayırlısı
test yaptın mı canımKızlar selam. Ben 4-5 aydır düzenli olarak 27-29 günler arası adet görüyordum. Bu ay 31nci gün bugün olmadım. Belirti olarak adet öncesi de mide bulantısı kasık-bel ağrısı gibi şeyler yaşadığım için bunlara belirti diyemiyorum ama hepsi var. Sadece diyebileceğim gaz şişliği ve beyaz akıntım oluyor. Bunlar da adetten 1 gün önce başladı. Test yapmaya korkuyorum acaba durduk yere mi kuruntu yapıyorum? Aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama olmuş olabilir de
pardon canım korkuyorum yazmışsın. bence belirsizlik yaşama test yap :)Kızlar selam. Ben 4-5 aydır düzenli olarak 27-29 günler arası adet görüyordum. Bu ay 31nci gün bugün olmadım. Belirti olarak adet öncesi de mide bulantısı kasık-bel ağrısı gibi şeyler yaşadığım için bunlara belirti diyemiyorum ama hepsi var. Sadece diyebileceğim gaz şişliği ve beyaz akıntım oluyor. Bunlar da adetten 1 gün önce başladı. Test yapmaya korkuyorum acaba durduk yere mi kuruntu yapıyorum? Aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama olmuş olabilir de
canım tebrik ederim ve teşekkür ederim. belki erken ama bende dün akşam çok az bir kahverengi akıntı oldu ama çok az. belimde sancı var bugün bekliyorum adet olucak mıyım diye. kişiden kişiye değişir ama sende bu tarz birşey oldu mu ?Selam canim.bende artik hamis adayiyim.belirtilerime gelicek olursak gogus agrim fazlasiyla var bide kasiklarimda batma baska belirtim olmadi.bu gunmus gunun sende hayrli haberlerle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?